Nikola-Pera 207 Napisano Avgust 25, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo decaci Imas pivo za ovo "decaci"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Avgust 25, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast......lep provod.. A ti vozis samo po Rumuniji a vidi ove lepote Bojane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1753 Napisano Avgust 25, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast......lep provod.. A ti vozis samo po Rumuniji a vidi ove lepote Bojane! ima dana prijatelju, ima dana....sledeče godine bože zdravlja obilazim Srbiju..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 25, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Odvojices tri dana za ono o cemu smo govorili?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1753 Napisano Avgust 25, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Odvojices tri dana za ono o cemu smo govorili?? sigurno....verovatno još ove godine (krajem septembra), ako ne onda sledeče godine 100%. trenutno sam u Ohridu, pa internet malo slabije radi....morao sam malko na "šetnju" po bivšoj jugi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Odvojices tri dana za ono o cemu smo govorili?? sigurno....verovatno još ove godine (krajem septembra), ako ne onda sledeče godine 100%. trenutno sam u Ohridu, pa internet malo slabije radi....morao sam malko na "šetnju" po bivšoj jugi.... Navrati u povratku na malo pragnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1753 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Odvojices tri dana za ono o cemu smo govorili?? sigurno....verovatno još ove godine (krajem septembra), ako ne onda sledeče godine 100%. trenutno sam u Ohridu, pa internet malo slabije radi....morao sam malko na "šetnju" po bivšoj jugi.... Navrati u povratku na malo pragnje. sve je moguče....čujemo se, ako svračam u te krajeve.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Avgust 26, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja danas odlazim sa nekim drustvom na tri dana u Kladušu,onda sa ženom produzim prema Sarajevu,Foči preko u Crnu goru,da vidim Taru Durmitor i Plivu onda na Nikšič Cetinje Lovčen Bar Dubrovnik Mostar i kuči.Nadam sae da moje brdo gvožda izdrži kako treba jer kad dođem kučli poćinje Faaker See pa treba i to da se obiđe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Avgust 26, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se provedite Borise i vidimo se u Lj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Lepi planovi, žao mi je što sam već ugovorio druge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Na prvu stranu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan fino matorci, vozite se i krkate u neogranicenim kolicinama. vožnja vam nece škoditi ali krkanje sa 50 + ????? pozdrav i nastavite uživati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 31, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan fino matorci, vozite se i krkate u neogranicenim kolicinama. vožnja vam nece škoditi ali krkanje sa 50 + ????? pozdrav i nastavite uživati. Lako je tebi da nas grdiš, pridruži se pa pati sa nama!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ŠTA!!! TREĆA STRANA-NEĆE MOĆI ... Pozove mene drug na vožnju sa NW,što mi je bila čast i ispostavilo se posebno zadovoljstvo. Malo sam kasnio u polasku zbog nepredviđenih okolnosti, obzirom da je sve počelo u četvrtak 02.09.10.tako da sam na Bele Zemlje stigao u petak.Za to vreme su već obišli Arilje gde je bilo spavanje a u Požegi fešta u "MESO_COM"-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Malo druženje u bike-caffeu,lagana večerica,Fonzin pokušaj da oživi "stara dobra vremena" pa na spavanje. Čekala nas je subota i zgusnut program. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Vožnjica do Šargana i vozić, a onda ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lepota, raspoloženje, šala sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Priroda prelepa a vreme nas služi. Prošli smo najduži potpuno pravi tunel (kažu na svim prostorima-1660 m.) a na stanici Šergan oprobali kamen mudrosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Kraća zadržavanja na usputnim stanicama, vidikovcima i mestu snimanja "Nemanjinog"(Kusta) filma,isprobavanje dresine dala su poseban ton. A bilo je i pudlica sa strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Stanica Jatare je bila najupečatljivija, uredna i lepo sređena ali preterano retro-osavremenja. Pejsaže procenite, koliko umem da dočaram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Onda smo morali malo da popunimo stomačiće pošto nas je 'ladna"voda" istrugala, i da nastavimo put do Čačka i Mančula.Pošto su nas napojili, Kosta i Čačani su krenuli sa nama do odredišta za to veče -Knić i MK SMAK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan MK SMAK-ozbiljan klub i ozbiljni ljudi. Sačekali su nas domaćinski, so i pogača,kupus i pasulj u zemljanom loncu na vatri i naravno 30-ak kg holesterola uz potoke osveženja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Mesto zbivanja je inače proplanak kod Knića gde je domaćin postavio autobus iz filma "Ko to tamo peva". Sve je u duhu domaće i opuštene atmosfere a predsednik Ćofa je povodom 2-og rođendana podelio i zahvalnica. Bend i muzika neverovatno dobri. U jednom trenutku je zasvirao i Zoran Milanović (inače Ćofin rođ.brat), a Obelix ili ti Žare je malo uticao na muz.program. Pošto smo se ogrejali oko vatre specijalno za nas rano (oko 03) smo se rastali. U nedelju nas je sačekao LSD (laki Srpski doručak) jagnje sa ražnja i specijalitet od džigerica) te se u zdravlju i veselju rastadosmo. Ekipa je bila i malo internacionalna uz učešće gostiju iz Makedonije i Bugarske-sve vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Septembar 6, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan alal vam vera!!!! Koje druzenje,koji provod cista 10 Nego komso sta bi sa tvojom Yamahom? Vidim vozis od sina makinu :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Nego komso sta bi sa tvojom Yamahom? Vidim vozis od sina makinu :o Malo se podmlađujem dok se "mali" ne vrati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...