MDR 32 Napisano Decembar 14, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Ja sam juče bila tamo oko Mladenovca i temperature stvarno nisu bile za neke ljetne sportove. Vidjela sam i jednog motoristu (čak) - pa da ne vjeruješ očima :o. A po brdima snjeg ! Raja, Vesna, Sanja, Boban - žao mi je što se nismo sreli ali vidjet čemo se sledeči put ;D, kad neču imati pun avto ljudi. M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan A jes bio pasulj...do 00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 15, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Raja, Vesna, Sanja, Boban - žao mi je što se nismo sreli ali vidjet čemo se sledeči put ;D, kad neču imati pun avto ljudi. M. Bili su i Pera i Sneža, kratko, posle susreta sa tobom i ne dočekaše slikanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 15, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Samo je svastika falila... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Decembar 15, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Samo je svastika falila... ;D Ti si baš navalio da se ... posvađamo. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 15, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Samo je svastika falila... ;D Ti si baš navalio da se ... posvađamo. :D E vala ako cemo prijateljstvo da kvarimo zbog svastike eto ti je... ;D Ali kad dodjem kod tebe da me ceka zamena. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Decembar 15, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Samo je svastika falila... ;D Ti si baš navalio da se ... posvađamo. :D E vala ako cemo prijateljstvo da kvarimo zbog svastike eto ti je... ;D Ali kad dodjem kod tebe da me ceka zamena. :D Dogovoreno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Decembar 15, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Zare,za tebe je tasta,a i za mene,ma za obojicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Decembar 15, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Samo je svastika falila... ;D Cekam te na kanalu,iskopace tebe Zoka,ja ti kazem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Decembar 15, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Zare,za tebe je tasta,a i za mene,ma za obojicu! Pu, pu... daleko bilo ;D ... i svaje se, ako ima više od 28 i manje od 23 ODRIČEM u korist "nesvrstanih". :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan E pa nećemo tako, ja se vozim a vi hoćete nagradu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Decembar 16, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan E pa nećemo tako, ja se vozim a vi hoćete nagradu! E.... kod tebe je zadnje sjedište popunjeno, ti svoju nagradu voziš sa sobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 16, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan E neka si mu rekao. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ZASLUŽIO SAM BONUS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Decembar 17, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan E neka si mu rekao. ;D ;D MATORCI PRICAJU (balave), KARAVANI PROLAZE !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan MATORCI PRICAJU (balave), KARAVANI PROLAZE !!!! Tako je doktore,sve prolazi samo svaja ostaje,pardon, TASTA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 17, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan E pa sad moramo neku kontru da vam udarimo, >>MO(A)TORCI<< JOS piju i provode se Kao svake godine u decembru skupimo se i proslavimo kraj sezone i godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 17, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Sveeeee sami mladi momci i devojke!!! :o :o :o Lokacija poznata je Nordkapp tandemu..... ..a klopa, verujem, opet nije baš po vašem ukusu... :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo,Tomo dobra ti ta kosulja Da, klopa je ok,nije kao sto Mokl jede ali sto bi ti rekao (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 29, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Novogodišnje žurke na sve strane.... Naš bajkerski kolega Šteki (Štekovič, inače poreklom Leskovčanin), pozvao je prijatelje i poslovne partnere u svoju avtoservisnu i vulkanizersku radionicu na prase i roštilj. Daaa, dobro ste čuli, a ne onija gmizavci i trava.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Sta drugo Leskovcanin da priusti svojim kolegama nego ROSTILJ i to onaj pravi a ne tamo neke KALAMARE. Tomo,moras jednom da nas vodis na te kalamare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Januar 1, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo dragi prijatelji i svima kojima nisam poslao pp ili poruku na mob. CESTITAM NOVU GODINU U SVOJE IME I MOJE MOTO PORODICE, POJACANE >>MO(A)TORCIMA<<. Imao sam malu dilemu da li da zapocnem novu godinu novom temo slicnog sadrzaja ili da ovu nastavim pa je prevagnuo aksiom da ne treba menjati tim kada pobedjuje. Posle burne noci koju smo svi imali u veselju, jutro je docekano sa idejom da se nova godina zapocne voznjom Sve dileme su bile otklonjene posle poruke Cikuna iz Topole da su na "kafi" u Arandjelovcu (mislim da je negde okacio slike). Posto vecina nije mogla da krene, sto zbog maligana, sto zbog porodicnih obaveza, Techa i Ja smo jutarnjom gimnastikom zasluzili da nas zene puste, pa smo pozurili da nadjemo drugare. Nazalost mimoisli smo se, tako da smo malo pofajtani nas dvojica potrazili spas u kaffeu, i posle nazad na zasluzenu rehabilitaciju. Eto.. vozasmo se danas i bilo je lepo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Januar 1, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Kaficaa- slika je istorijska gradja posto je stvarno samo kafica i k.vodica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Januar 1, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan I nazad kuci, dokazni materijal za nevernike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6743 Napisano Januar 1, 2010 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan E, a ja se ko sasav vozim ovde po kraju, ne znajuci da se tako blizu desava prava akcija Pozdrav matorcima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...