Brrka 226 Napisano Novembar 17, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Da svedemo pricu kraju posto ovako stoje stvari: Mnogo ste vi matori za to a kao sto svi znate da sam covek velikog srca ja cu se zrtvovati za vas da pojedine ne bi strefila neka srcka ili tako nesto. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Da svedemo pricu kraju posto ovako stoje stvari: Mnogo ste vi matori za to a kao sto svi znate da sam covek velikog srca ja cu se zrtvovati za vas da pojedine ne bi strefila neka srcka ili tako nesto. ;D Ti si mnogo mlad i neiskusan, otpadas odmah kao 13 prase. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 17, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dodo, prijatelju moj najbolji, pa zar da uplicemo materijalno kada je sreca tvoje svaje u pitanju?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Momci! Prelazite elementarni nivo zagarantovane diskrecije. Pa zar mislite da će jedna dama da pristane na to, Doda je tu samo rabadžija i ništa se ne pita. Zato deka to konspirativno. Nego dajte vi malo opisa i sličica sa putovanja mo(a)toraca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Novembar 18, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan "Hvala" za to "rabadzija", svakako su me nazivali u zivotu, i muski i zenski (narocito zenski), ali ovakav pridev jos nisam dobio ;D !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Halo "rabadjija",da znas da si u pravu za svaju,mlado je to za mene, ali zato tasta, ljudi, kada bi znali kakva je dodina tasta ne bi mu pominjali svaju. Nadam se da se ne ljutis,sta ces,imas mladu zenu a i mladu tastu,moja generacija. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Novembar 18, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan HA,ha, jesi lud, do daske !! Ali, i u pravu si ,znas onu pesmu: Gledaj majku, biraj cerku ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6328 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bre, ova tema ne treba da bude "Matorci u vise epizoda" nego "Matorci u vise poza" ;D ;D ;D Neunistivi ste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 18, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jes da nisam 40+ ali duh nam je blizak pa da se prikljucim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan HA,ha, jesi lud, do daske !! Ali, i u pravu si ,znas onu pesmu: Gledaj majku, biraj cerku ..... A ima i ona:ako dete nema maste ima kod taste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Novembar 18, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan DOSTA, hajde malo putopisa :D :D !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan .... Gledaj majku, biraj cerku ..... Da sam tako gledao nikada se ne bih ozenio.... ;D ;D A sad stvarno dosta ofa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 18, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma o vašim stvarima. Ali ovde obećavaju čak 20. Motorci če da voze opet!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ma mi "guramo i u minus" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Novembar 19, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan HA,ha, jesi lud, do daske !! Ali, i u pravu si ,znas onu pesmu: Gledaj majku, biraj cerku ..... A ima i ona:ako dete nema maste ima kod taste! : jeste ludi oboje M. Nemam pojma o vašim stvarima. Ali ovde obećavaju čak 20. Motorci če da voze opet!! Idemo u nedeljo - vjerovatno premo moru. Čujemo se ;D. M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan : M. Ali ovde obećavaju čak 20. Motorci če da voze opet!! Idemo u nedeljo - vjerovatno premo moru. Čujemo se ;D. M. Čekamo izveštaj i slike kada se vratite, dotle će pitanje svastike i tašte biti rešeko kod nas,uz vožnju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako stoje stvari,da referisem, Doda se danas dovezao do mene,zamislite,bez svaje. Mateja,ti znas kakav odnos Doda i ja imamo i nemoj nista da te cudi, ali za tastu stoji,ko ne veruje neka pita Raju. ??? Ako idete u nedelju na more, pazi na Tomu,nemoj opet kalamari,pa kalamari.....i opet kalamari, valjda ce Mokl malo da utice na njega! ;D Naravno,malo se salim,lep provod i slikajte se malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 19, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan U ovom periodu je obično na moru magla i to zbog razlike u temperaturi more-zrak. A sunčano i toplo će biti u ostalim predelima dežele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas sam isao (posto su matorci riknuli od juce) Nisam hteo da mu kvarim vožnju sa svastikom!!! U Šapcu je bilo lepo a u BG super. A tako znaci,kao mi umorni,dobro, ja ne bih isao zbog lova, ali ima jos moatoraca koji voze. Dodo, stvarno nije lepo da samo ti vozis svastiku,daj malo i nama! Imamo udobnije motore od tebe,da ne kazem lepse! Ko me stigne dobije svaju na sic iza sebe. Izvolite matorci sa udobnijim ,da ne kazem lepsim motorima ;D !! Lako ti je da prozvaš "čoperaše" ;D ... koje je svaja godište, da vidimo da li se isplati šaltati treću, četvrtu... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 20, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Zare,mlado je to bre. Za nas je TASTAAAAAAAA,mozda i voli celavce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 22, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Evo, samo da se upišemo: - MDR - Marjan Freising - njegova Slavica - Maus - Mokl - i ja - relacija: Lj, Trebnje, Sevnica, Zidani Most, Laško, Celje, Velenje, Domžale (Vaški Boysi), Lj - cca 230 - vreme: sunčano, +14, vetar jak jugozapadni - stajanja: kafica, pišanje, pica, pivo (koleginićin rodjen dan) - raspoloženje: odlično - slike: nema - ostalih motorista na drumu: u pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 22, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bas vam zavidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan I Mi smo išli negde. Subota je bila topla i sunčana ali je pala kratka vožnjica do manastira Tresije,posvećena svetom arhangelu Mihailu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Jutro 22.11.09. je bilo užasno. Zvrče telefoni, jesi bre lud vidi maglu! Alo bre ljudi nema odustajanja, da se nacrtate kod meni i palimo!Tako i bi. Krenusmo put Topole, pa do Stragara, gde je pala kafica sa dodatkom i uspomenama na Techinog prapradedu Tanaska Rajića.Tu smo upoznali i momke iz KG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Novembar 23, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Prosao sam vam kolima u susret pored Knickog jezera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...