Jump to content

Moto Zajednica

Peugeot ELYSEO 125

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

Cao drugari.....

Upravo sam kupio Peugeot Elyseo 125 u solidnom stanju (iako je presao 20k), pa bih Vas zamolio za malu pomoc....

Pre svega bih voleo da procitam Owner manual ili Workshop manual, ali tri dana ih trazim i ne mogu da ih nadjem...

Posto ne mogu da nadjem uputstvo, jel bi neko mogao da mi kaze kakav servis bi trebalo da uradim na 20k, jer nisam bas siguran da ga je prethodni vlasnik redovno odrzavao i gde mogu da kupim filtere, ulje itd.

Takodje mi non stop svetli zuta sijalica ispod meraca toplote motora, pa me zanima jel neko zna o cemu se radi, da li je to ozbiljno i kako da otklonim eventualni kvar...

Unapred zahvalan, Nemanja

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• UruK Hai, 2083 postova
  • Motocikl: ADV

Nekotj davno sam imao Elyseo i sve za njega sam kupovao u Veranu, mogu ti reci da ljudi sve imaju i da je masa delova bila jeftinija nova nego polovna preko oglasa... Cekiraj kod njih i za user manual!

• Integrisan, 9305 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Cao drugari.....

Upravo sam kupio Peugeot Elyseo 125 u solidnom stanju (iako je presao 20k), pa bih Vas zamolio za malu pomoc....

Pre svega bih voleo da procitam Owner manual ili Workshop manual, ali tri dana ih trazim i ne mogu da ih nadjem...

Posto ne mogu da nadjem uputstvo, jel bi neko mogao da mi kaze kakav servis bi trebalo da uradim na 20k, jer nisam bas siguran da ga je prethodni vlasnik redovno odrzavao i gde mogu da kupim filtere, ulje itd.

Takodje mi non stop svetli zuta sijalica ispod meraca toplote motora, pa me zanima jel neko zna o cemu se radi, da li je to ozbiljno i kako da otklonim eventualni kvar...

Unapred zahvalan, Nemanja

Pozzz druze, lampica ispod temp. motora trbalo bi da je crvena (kod kljuc) a ne zuta ali da ne bi nagadjali 0stabre.gif0zbunjen.gif svrati sutra ili kad mozes do Verana ( Banjica ) pa da vidimo o cemu se radi.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja