grasko 0 Napisano Octobar 28, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari..... Upravo sam kupio Peugeot Elyseo 125 u solidnom stanju (iako je presao 20k), pa bih Vas zamolio za malu pomoc.... Pre svega bih voleo da procitam Owner manual ili Workshop manual, ali tri dana ih trazim i ne mogu da ih nadjem... Posto ne mogu da nadjem uputstvo, jel bi neko mogao da mi kaze kakav servis bi trebalo da uradim na 20k, jer nisam bas siguran da ga je prethodni vlasnik redovno odrzavao i gde mogu da kupim filtere, ulje itd. Takodje mi non stop svetli zuta sijalica ispod meraca toplote motora, pa me zanima jel neko zna o cemu se radi, da li je to ozbiljno i kako da otklonim eventualni kvar... Unapred zahvalan, Nemanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 28, 2009 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nekotj davno sam imao Elyseo i sve za njega sam kupovao u Veranu, mogu ti reci da ljudi sve imaju i da je masa delova bila jeftinija nova nego polovna preko oglasa... Cekiraj kod njih i za user manual! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinko24 0 Napisano Avgust 8, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan i meni svetli ta lampica ma da mi ide bez problema skuter ali me zanimaju i utisci tvoji o pežo i dali je 125 ili 50 kubika tvoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Avgust 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A lepo napisa covek u naslovu koliko je kubika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Avgust 8, 2012 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari..... Upravo sam kupio Peugeot Elyseo 125 u solidnom stanju (iako je presao 20k), pa bih Vas zamolio za malu pomoc.... Pre svega bih voleo da procitam Owner manual ili Workshop manual, ali tri dana ih trazim i ne mogu da ih nadjem... Posto ne mogu da nadjem uputstvo, jel bi neko mogao da mi kaze kakav servis bi trebalo da uradim na 20k, jer nisam bas siguran da ga je prethodni vlasnik redovno odrzavao i gde mogu da kupim filtere, ulje itd. Takodje mi non stop svetli zuta sijalica ispod meraca toplote motora, pa me zanima jel neko zna o cemu se radi, da li je to ozbiljno i kako da otklonim eventualni kvar... Unapred zahvalan, Nemanja Pozzz druze, lampica ispod temp. motora trbalo bi da je crvena (kod kljuc) a ne zuta ali da ne bi nagadjali svrati sutra ili kad mozes do Verana ( Banjica ) pa da vidimo o cemu se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...