Skyrunner 5011 Napisano Jun 8, 2012 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam bio sve je bilo u najboljem redu, a izgnjavio sam prodavca bas posteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Jun 8, 2012 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Napisah svoje iskustvo. Imaju dobru robu, sto jes' jes', ali ponasanje onog kosmatog idiJota sa sve Jotom nisam jos nigde doziveo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Januar 2, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Imam super iskustva sa tom radnjom! Tu sam kupio jaknu i pantalone za motor! Ljubazno i strucno osoblje! Rado tamo trosim pare na razne sitnice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2612 Napisano Januar 2, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2655 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Kod njih sam kupio letnje rukavice,zadovoljan uslugom ponašanjem prodavca. Raspitivao se još o jaknama i dobio informacije o nekim modelima i probao,takođe korektno ponašanje prodavca iako sam kupio rukavice samo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 2, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Kupio pre par dana jaknu, pojas, podkapu. Cene su ... tolike kolike su . Prodavac se dobro snalazio sa 3 kupca, svi probaju razlicite stvari (jakna, kaciga, pojas...), jos sam ga ja smarao i sa nekim drzacima navigacije i telefona. Sasvim korektno se poneo i na moje slobodnije otvaranje ambalaze i zagledanje mehanizma kacenja tog drzaca . Neke savete i misljenja, preporuke ne ocekujem, niti trazim/pitam od prodavca tako da za to nemam komentar . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Januar 3, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto vise nemaju Alpinestars. Ja sam par sitnica tamo uzeo zeni, i vodio neke drugare. Generalno sve ok barem sto se mene tice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 64 Napisano Januar 3, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim korektni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Januar 3, 2013 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan Kupio par led žmigavaca i "zamarao" ih poprilično. Predusretljivi momci što i jeste preduslov za uspeh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Januar 3, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Kupovao rucke pre par meseci, decko koji je radio totalno neljubazan, boli ga k za musterije koje su usle, bez pozdrava, bez podizanja glave sa pulta, i tako... Cene su korektne, roba ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Januar 3, 2013 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Kupovao rucke pre par meseci, decko koji je radio totalno neljubazan, boli ga k za musterije koje su usle, bez pozdrava, bez podizanja glave sa pulta, i tako... Cene su korektne, roba ok. Kada dajete komentare da li se prvo preslisate da li ste vi kada ste usli rekli "Dobar dan" ili udjete kao mutavi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4298 Napisano Januar 3, 2013 motoras, 2476 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupovao rucke pre par meseci, decko koji je radio totalno neljubazan, boli ga k za musterije koje su usle, bez pozdrava, bez podizanja glave sa pulta, i tako... Cene su korektne, roba ok. Kada dajete komentare da li se prvo preslisate da li ste vi kada ste usli rekli "Dobar dan" ili udjete kao mutavi??? He,he,he... Ja kad udjem prvo kazem "dobar dan". Ako sagovornik cuti,ne zna da bekne ni rec,ja se onda obratim sa "muuuu...". Mozda to razume!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Januar 3, 2013 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Kupovao rucke pre par meseci, decko koji je radio totalno neljubazan, boli ga k za musterije koje su usle, bez pozdrava, bez podizanja glave sa pulta, i tako... Cene su korektne, roba ok. Kada dajete komentare da li se prvo preslisate da li ste vi kada ste usli rekli "Dobar dan" ili udjete kao mutavi??? Svako vaspitan kaze Dobar dan i Dovidjenja. E vidis, tamo gde ja radim, nazalost jako puno njih ne zna te dve reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Januar 3, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Kupovao rucke pre par meseci, decko koji je radio totalno neljubazan, boli ga k za musterije koje su usle, bez pozdrava, bez podizanja glave sa pulta, i tako... Cene su korektne, roba ok. Kada dajete komentare da li se prvo preslisate da li ste vi kada ste usli rekli "Dobar dan" ili udjete kao mutavi??? Mozda ti ulazis kao mutav, ja nema sta da se preslisavam, zna se sta se kaze kada se udje u radnju kao kupac. I nema potrebe za tri znaka pitanja, jedan je dovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Januar 3, 2013 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Kupovao rucke pre par meseci, decko koji je radio totalno neljubazan, boli ga k za musterije koje su usle, bez pozdrava, bez podizanja glave sa pulta, i tako... Cene su korektne, roba ok. Kada dajete komentare da li se prvo preslisate da li ste vi kada ste usli rekli "Dobar dan" ili udjete kao mutavi??? Mozda ti ulazis kao mutav, ja nema sta da se preslisavam, zna se sta se kaze kada se udje u radnju kao kupac. I nema potrebe za tri znaka pitanja, jedan je dovoljan. Znaci nasao si se prozvan kad tako reagujes... Znaci zato je tako decko i reagovao, usao si bez pozdrava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Januar 3, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Kupovao rucke pre par meseci, decko koji je radio totalno neljubazan, boli ga k za musterije koje su usle, bez pozdrava, bez podizanja glave sa pulta, i tako... Cene su korektne, roba ok. Kada dajete komentare da li se prvo preslisate da li ste vi kada ste usli rekli "Dobar dan" ili udjete kao mutavi??? Mozda ti ulazis kao mutav, ja nema sta da se preslisavam, zna se sta se kaze kada se udje u radnju kao kupac. I nema potrebe za tri znaka pitanja, jedan je dovoljan. Znaci nasao si se prozvan kad tako reagujes... Znaci zato je tako decko i reagovao, usao si bez pozdrava Nisam se nasao prozvan, citirao si moj komentar. Ali mislim da sam se setio cele situacije, usao sam u radnju sa kacigom na glavi i spustenim vizirom, samo uzeo rucke i istrcao, a decko je potrcao zamnom ka vratima i rekao: "Gospodine, treba li Vam kesa za to?", ja:"Ne hvala.', on: "Prijatan dan gospodine, dodjite i drugi put, cast mi je bila uzluziti Vas." 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Januar 3, 2013 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Kupovao rucke pre par meseci, decko koji je radio totalno neljubazan, boli ga k za musterije koje su usle, bez pozdrava, bez podizanja glave sa pulta, i tako... Cene su korektne, roba ok. Kada dajete komentare da li se prvo preslisate da li ste vi kada ste usli rekli "Dobar dan" ili udjete kao mutavi??? Mozda ti ulazis kao mutav, ja nema sta da se preslisavam, zna se sta se kaze kada se udje u radnju kao kupac. I nema potrebe za tri znaka pitanja, jedan je dovoljan. Znaci nasao si se prozvan kad tako reagujes... Znaci zato je tako decko i reagovao, usao si bez pozdrava Nisam se nasao prozvan, citirao si moj komentar. Ali mislim da sam se setio cele situacije, usao sam u radnju sa kacigom na glavi i spustenim vizirom, samo uzeo rucke i istrcao, a decko je potrcao zamnom ka vratima i rekao: "Gospodine, treba li Vam kesa za to?", ja:"Ne hvala.', on: "Prijatan dan gospodine, dodjite i drugi put, cast mi je bila uzluziti Vas." Znaci opet si ispao cudak kad ne skidas kacigu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Januar 3, 2013 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je red (bonton) pozdraviti kada se udje negde, ali treba pozdraviti i onoga ko ulazi. Onaj koji radi u prodaji, uvek bi trebao da prvi pozdravi kupca - jer je prodavac tu zbog kupca, a ne kupac zbog prodavca. U Srbiji je cest slucaj da neko "odradjuje" posao tako sto se pojavi na istom, ide na fejsbuk, razmislja o nekoj njemu znacajnoj temi...moja zena se uvek javi kada udje u neku radnju, a vise od pola prodavaca/prodavacica ni ne konstatuje, a kamoli da uzvrati pozdrav. Da ne pricam kada se ja pojavim u nekoj "fensi" radnji pa procene da nemam para da kupim... Jbg, prodaja je specificna, na 10 kupaca dolazi jedan koji sigurno nije u pravu - ali uvek se treba truditi da se izadje u susret maksimalno, cak i kada nije "musterija je uvek u pravu". Teska su vremena, treba se truditi da se nesto proda - prodavac tu zbog kupca, a ne kupac zbog prodavca. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Januar 3, 2013 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je red (bonton) pozdraviti kada se udje negde, ali treba pozdraviti i onoga ko ulazi. Onaj koji radi u prodaji, uvek bi trebao da prvi pozdravi kupca - jer je prodavac tu zbog kupca, a ne kupac zbog prodavca. U Srbiji je cest slucaj da neko "odradjuje" posao tako sto se pojavi na istom, ide na fejsbuk, razmislja o nekoj njemu znacajnoj temi...moja zena se uvek javi kada udje u neku radnju, a vise od pola prodavaca/prodavacica ni ne konstatuje, a kamoli da uzvrati pozdrav. Da ne pricam kada se ja pojavim u nekoj "fensi" radnji pa procene da nemam para da kupim... Jbg, prodaja je specificna, na 10 kupaca dolazi jedan koji sigurno nije u pravu - ali uvek se treba truditi da se izadje u susret maksimalno, cak i kada nije "musterija je uvek u pravu". Teska su vremena, treba se truditi da se nesto proda - prodavac tu zbog kupca, a ne kupac zbog prodavca. Najlakse je filozofirati po forumu... Realnost je nesto drugo... Ja kad sam prvi put usao u tu radnju, videh da mi covek nesto rece jos sa vrata, ali od kamiona sa ulice ne cuh nista pa sam rekao Zdravo, nisam te cuo... Rece mi da je dobra ulica ali je buka ponekad strasna... u Svakom slucaju bio je ok i pomogao mi u vezi onog sta sam trazio... A posto radim slican posao, prodaja, znam da ima 100 razloga zasto nekom nije dan, pa opet radi, ali to nije razlog za uzimanje za zlo... I pored svega ja radim svoj posao savesno, ali kad mi neko udje i ne otpozdravi na moj pozdrav (da prvi da ne brines) takvog smatram za nepristojnog i da me ne postuje, pa zasto bih ja njega... A opet mene po kako kazes fensi radnjama uvek presretnu i pozdrave... sta znam, mozda i jeste do pojave U svakom slucaju glupe su takve izjave, ja jadan dosao da ostavim pare, a on seljak nece ni da mi ljubi noge cim sam usao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 3, 2013 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Dobro de, kaži opušteno da si ti prodavac iz Maxmomenta 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Januar 3, 2013 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Dobro de, kaži opušteno da si ti prodavac iz Maxmomenta Aj opusteno da kazem, nisam... Ps: dadoh ti plus na domisljatost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 4, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Mozda vlasnik ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Januar 4, 2013 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je red (bonton) pozdraviti kada se udje negde, ali treba pozdraviti i onoga ko ulazi. Onaj koji radi u prodaji, uvek bi trebao da prvi pozdravi kupca - jer je prodavac tu zbog kupca, a ne kupac zbog prodavca. U Srbiji je cest slucaj da neko "odradjuje" posao tako sto se pojavi na istom, ide na fejsbuk, razmislja o nekoj njemu znacajnoj temi...moja zena se uvek javi kada udje u neku radnju, a vise od pola prodavaca/prodavacica ni ne konstatuje, a kamoli da uzvrati pozdrav. Da ne pricam kada se ja pojavim u nekoj "fensi" radnji pa procene da nemam para da kupim... Jbg, prodaja je specificna, na 10 kupaca dolazi jedan koji sigurno nije u pravu - ali uvek se treba truditi da se izadje u susret maksimalno, cak i kada nije "musterija je uvek u pravu". Teska su vremena, treba se truditi da se nesto proda - prodavac tu zbog kupca, a ne kupac zbog prodavca. Najlakse je filozofirati po forumu... Realnost je nesto drugo... Ja kad sam prvi put usao u tu radnju, videh da mi covek nesto rece jos sa vrata, ali od kamiona sa ulice ne cuh nista pa sam rekao Zdravo, nisam te cuo... Rece mi da je dobra ulica ali je buka ponekad strasna... u Svakom slucaju bio je ok i pomogao mi u vezi onog sta sam trazio... A posto radim slican posao, prodaja, znam da ima 100 razloga zasto nekom nije dan, pa opet radi, ali to nije razlog za uzimanje za zlo... I pored svega ja radim svoj posao savesno, ali kad mi neko udje i ne otpozdravi na moj pozdrav (da prvi da ne brines) takvog smatram za nepristojnog i da me ne postuje, pa zasto bih ja njega... A opet mene po kako kazes fensi radnjama uvek presretnu i pozdrave... sta znam, mozda i jeste do pojave U svakom slucaju glupe su takve izjave, ja jadan dosao da ostavim pare, a on seljak nece ni da mi ljubi noge cim sam usao... E da, izvinjavam se za off, nisam bio u pomenutoj prodavnici, pa se ne odnosi na njih - da ne bude zabune. Jos uvek nemam ni lose, ni dobro misljenje o njima. Samo sam rekao svoj stav koji sam primenjujem u svom poslu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Januar 4, 2013 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je red (bonton) pozdraviti kada se udje negde, ali treba pozdraviti i onoga ko ulazi. Onaj koji radi u prodaji, uvek bi trebao da prvi pozdravi kupca - jer je prodavac tu zbog kupca, a ne kupac zbog prodavca. U Srbiji je cest slucaj da neko "odradjuje" posao tako sto se pojavi na istom, ide na fejsbuk, razmislja o nekoj njemu znacajnoj temi...moja zena se uvek javi kada udje u neku radnju, a vise od pola prodavaca/prodavacica ni ne konstatuje, a kamoli da uzvrati pozdrav. Da ne pricam kada se ja pojavim u nekoj "fensi" radnji pa procene da nemam para da kupim... Jbg, prodaja je specificna, na 10 kupaca dolazi jedan koji sigurno nije u pravu - ali uvek se treba truditi da se izadje u susret maksimalno, cak i kada nije "musterija je uvek u pravu". Teska su vremena, treba se truditi da se nesto proda - prodavac tu zbog kupca, a ne kupac zbog prodavca. Najlakse je filozofirati po forumu... Realnost je nesto drugo... Ja kad sam prvi put usao u tu radnju, videh da mi covek nesto rece jos sa vrata, ali od kamiona sa ulice ne cuh nista pa sam rekao Zdravo, nisam te cuo... Rece mi da je dobra ulica ali je buka ponekad strasna... u Svakom slucaju bio je ok i pomogao mi u vezi onog sta sam trazio... A posto radim slican posao, prodaja, znam da ima 100 razloga zasto nekom nije dan, pa opet radi, ali to nije razlog za uzimanje za zlo... I pored svega ja radim svoj posao savesno, ali kad mi neko udje i ne otpozdravi na moj pozdrav (da prvi da ne brines) takvog smatram za nepristojnog i da me ne postuje, pa zasto bih ja njega... A opet mene po kako kazes fensi radnjama uvek presretnu i pozdrave... sta znam, mozda i jeste do pojave U svakom slucaju glupe su takve izjave, ja jadan dosao da ostavim pare, a on seljak nece ni da mi ljubi noge cim sam usao... E da, izvinjavam se za off, nisam bio u pomenutoj prodavnici, pa se ne odnosi na njih - da ne bude zabune. Jos uvek nemam ni lose, ni dobro misljenje o njima. Samo sam rekao svoj stav koji sam primenjujem u svom poslu. meni su skroz ok momci iz max momenta,kupio sam tamo i kacigu i oni su mi izasli u susret promenuvsi mi obican vizir za tamniji,,a rekao mi je prvi dobar dan,preduhitrio me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Januar 4, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Ma desava se svasta. To je normalno ljudi smo. Ne mora niko da mi zanosi jajca u krivini kada udjem u prodavnici. Sve je ok dok neko nije otvoreno bezobrazan ili jos gore pokusa da me prevari za pare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Danas bio u Maxmomentu, extra usluga, kupio novu kacigu sa dva vizira (1 gratis) i jos jedan za vec postojecu kacigu. Momci su ok i zele i hoce da pomognu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...