soony 217 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan danas mi je greskom stigla jos jedna cirada, pa bih da je prodam. To je ista cirada http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42108.0 .... 1500 din je cirada i 200 din su poštanski troškovi ispali da to stigne do Beograda, pa ako neko hoće da je uzme za te pare bilo bi lepo... Igor 065/279-4719 inače na Dorćolu sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Octobar 28, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan uzeo bih je ja, ukoliko mi misirac danas-sutra ne pošalje jedan primerak za mene.. poručio sam od njega, čekam razvoj događaja.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donkallano 0 Napisano Octobar 28, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano!!! Hitno mi treba! Hoces li na PP adresu i dalje podatke? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi izvinite što nisam ranije zaključao temu ( nisam bio kraj kompa ) ali sam je prodao bukvalno za minut posle kačenja oglasa..... sigurno će misirac dobijato još ovih cirada pa se obratite njemu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...