Jump to content

Moto Zajednica

Donkallano

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Donkallano

  • Rođendan 30.04.1986.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

Donkallano's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Godiste? Zamena za Hondu Pantheon 150 1999, i moja doplata?
  2. Rezervisano!!! Hitno mi treba! Hoces li na PP adresu i dalje podatke?
  3. Na žalost,slike tek za petnaestak dana... Aktuelno...
  4. Pozdrav svima... Prodajem Hondu Pantheon 150. Skuter je odlican,1999 godiste...Sipas i ne mislis...ABS...sta reci,udoban,lagan za voznju,snazan,17KS,ma milina Bozija... Prodaje se intenzivno do nedelje,pa onda ja odoh na odmor.Prodaje se iz privatnih razloga od kojih je najvazniji skolarina za fakultet i ishrana preostalih stenaca iz legla!!! Ako se ne proda,ostaje kod mene i citave sledece sezone... Bez ikakvog ulaganja,stvarno vredi i videti i kupiti ga. Slike sutra,jer je vreme ogranicavajuci faktor! Inace,motor je dospeo u moje ruke nakon nesrece koju je imao moj prijatelj na mojoj Apriliji,pa mi je dao svoj!On,hvala Bogu nije u zivotnoj opasnosti,ali nece moci da hoda pola godine,i jos svasta nesto je sje..A posao je po cerku... Da rezimiramo,1200EUR za kes i nikako drugacije!Zamene mi ne igraju i molim da se pitanja zamene ni ne postavljaju...Jedino za Hondu CBR 600RR 2009 glava za glavu. ;D ;D ;D ;D Kontakt: 064/24-74-163, E-mail: n.kalanovic@gmail.com
  5. Nista ne znam pre kraja nedelje,treba da stigne neki kes,a u zamenu bih nudio Hondu Pantheon 150 '99 u extra stanju + moja fina doplata.Eto,cisto da znas,ali ti se javljam na PP ako budem imao kes! Pozz i srecno sa prodajom, jer motor izgleda odlicno!
  6. Ma kakvi vrisnuo!!!Motor odlicno radi i menja brzine, ali u nizim obrtajima... Sve dok se ne navrne pun gas, a onda nastaju problemi.
  7. Aktuelno jos uvek... Stvarno mislim da je dzab dzabe.
  8. Ostavi telefon pa se cujemo!!!Meni riknuo menjac,a posto se otvara motor,bice dobro da pogleda majstor sta jos treba.Koliko kesa je sve u paketu?
  9. Nista ono ne daj Boze(smrtni slucaj i takve stvari), ali para se nema za goli zivot.Bukvalno je u pitanju prezivljavanje.Dugujem na sve strane,a ljudi traze svoje pare!Racunao sam da cu ga brzo prodati,ali od toga nema nista... Sva sreca pa su sve prijatelji,ali i oni moraju od neceg da zive...Ova kriza nas sve upropasti!!! Strasno!!! Hvala,brate,na brizi u svakom slucaju!
  10. AKtuelno, hitno, hitno, hitno koliko hitno nekome moze biti!!!
  11. Najnovija cena 1000EUR!!! JBG,nekako mu se sje... menjac.On je u voznom stanju,ali na nizim obrtajima...Pozdrav
  12. Pozdrav.Potrosnja je od 3.5 do 5 l kako god da ga teras. Uvek ima sta da se sredjuje,ali ja ne silazim sa njega i nikada me nije izdao.
  13. Aprilia + doplatica...?
  14. Zamena te verovatno ne interesuje...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja