wulfy 196 Napisano Octobar 30, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Putni motor da ima manje od 1000 ccm, da nema zezanja oko lanca... hm, pade knjiga na dva slova... Honda Deauville i BMW F 800 ST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 30, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, konkurencija skoro, pa da ne postoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 30, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Rotax agregat sa 2 cilindra koji razvija 85 KS pri 8000 o/min., odnosno 86 Nm pri 5800 o/min. To se preko 6-o brzinskog mjenjaca i kaisa prenosi na zadni tocak iznad kojeg je i rezervoar za gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Octobar 30, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan A kako se podmazuje kais? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 30, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Postoje dvije verzije koje kada se gleda sa vozacke pozicije izgledaju skoro isto BMW F 800 ST BMW F 800 S spolja su uocljivije razlike S ima manje oplata, nize postavljen komoran, nizi vjetrobran, pa nije toliko turisticki, ali je zato 1.000 eura jeftiniji. kada razmislim i nije los motorcic, ali ja bi ipak prije Deauville Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Octobar 30, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan opet polemika oko propelera ;Dvec imamo ovakvu temu samo enduro varijantu...i naravno nadglasali smo sve one koje nevole najbolje motocikle na svetu ;)posle wulfyjevog sjajnog posta nemam mnogo da dodam..jedino da spomenem dizajn ovog modela..za svu japansku konfekciju je deceniju ispred..narocito za stroma ..e sad ocekujem paljbu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 30, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ma jebeš ti kad ti je rezervoar ispod dupeta umesto između nogu. jesto korisno, spušteno težište i ostalo ali za mene to nije to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 30, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Znaci li to da se tebi ne svidja ni Mana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 30, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Znaci li to da se tebi ne svidja ni Mana ma nije da mi se ne sviđa izgled, nego neki bezveze osećaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2818 Napisano Octobar 30, 2007 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan opet polemika oko propelera ;Dvec imamo ovakvu temu samo enduro varijantu...i naravno nadglasali smo sve one koje nevole najbolje motocikle na svetu ;)posle wulfyjevog sjajnog posta nemam mnogo da dodam..jedino da spomenem dizajn ovog modela..za svu japansku konfekciju je deceniju ispred..narocito za stroma ..e sad ocekujem paljbu ;D Davno je Farbach cuo da shefa BMW-ovog odeljenja za dizajn,juri estetska policija. Izgleda da ga jos nisu uhvatili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Octobar 30, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan opet polemika oko propelera ;Dvec imamo ovakvu temu samo enduro varijantu...i naravno nadglasali smo sve one koje nevole najbolje motocikle na svetu ;)posle wulfyjevog sjajnog posta nemam mnogo da dodam..jedino da spomenem dizajn ovog modela..za svu japansku konfekciju je deceniju ispred..narocito za stroma ..e sad ocekujem paljbu ;D Davno je Farbach cuo da shefa BMW-ovog odeljenja za dizajn,juri estetska policija. Izgleda da ga jos nisu uhvatili. pa angazovali su novog...vidi se ;)za starog sefa dizajna se prica da radi za suzuki pod pseudonimom,i ima ugovor do 2029god ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 30, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku da provozam ovaj motor i na mene nije ostavio neki veliki utisak. Mozda zato sto sam ga provozao samo 10-ak milja, a mozda zato sto sam pre njega provozao R1200S koji me odusevio. Nije mi jasan BMW sa tom F800 serijom - za koga oni to prave? Koja je to klasa motora? Za te pare moze se uzeti dosta jaci i (subjektivno) bolji Japanac ili Trijumf. Zna se koji su BMW-ovi sportski modeli: R1200S (Bokser), K1200S i K1200R (redni, s'cetiri cilindra). Ova dvocilindricna F serija mi je nekako "mlaka". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 31, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Putni motor da ima manje od 1000 ccm, da nema zezanja oko lanca .EBEŠ putni motor bez 1000ccm (osim TDM-a ;D)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 31, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan puno love Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...