guja011 167 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jelte popsy, a de ti je crknuti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan jelte popsy, a de ti je crknuti? Taj crknuti je original Yamahin i tu nema leka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ko je reko da ce da se leci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 30, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ima još jedan kod Joške na raspolaganju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Novembar 1, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam sada zavirio u ovu temu.Sve u svemu,17V bez opterecenja je mnogo!Na duze staze staze ce sigurno stradati akumulator,a vrlo je moguce da ce i cdi.Vec sam imao jedan takav slucaj na TA iz Zajecara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Evo konacne dijagnoze. Crkao je regler. Sinoc je Busman svratio do mene, premerili smo napone na njegovom motoru. Vrednosti su bile: Motor u radu sa ugasenim svetlima. 1000 rpm 14,3V 2000 rpm 14,2V 3000 rpm 14,1V 4000 rpm 14,1V 5000 rpm 14,1V Da bi bili sigurni da je sa mojim motorom samo regler falican, skunuli smo Busmanov regler i ubacili kod mene. Merenje je pokazalo da su naponi identicni onima na Busmanovom motoru. Englezi za afriku, koja generalno ima problem sa crkavaanjem reglera, kao i dosta drugih hondinih modela, kazu da je resenje ubaciti regler od Suzuki GSX R-1000 ili od Yamahe R1 i R6. Evo teme koja se time bavi> http://www.xrv.org.uk/forums/africa-twin/29075-fitting-rectifier-another-bike.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6366 Napisano Novembar 2, 2009 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma Englezi pojma nemaju, imamo mi našeg Jošku čiji je regler triput bolji od bilo kog "original fabričkog" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan E moj brate sektasu ;D ti bas nemas srece sa tim strujama, elektronikom, naponima svim sto ima neki prenos energije. Ja nesto razmisljam pa sam dosao do zakljucka da u stvari nije problem u Hondi. Nije problem ni u elektronici koja se vrlo retko kvari. Onako studioznom analiktikom sam dosao do zakljucka da je problem u tebi ??? ??? ??? Garant imas visak energije koja nekako utice na sklopove koji pucaju ko licne kad si ti u blizini ;D ;D ;D Verovatno i sijalice pregorevaju kad prodjes, radio stanice gube frekvenciju i sl... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan U praju si druze. Od sad prilazim motoru samo obucen u antistatik vrecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 2, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan da da i da se ne trljas o sediste kad prelazis preko ležećeg kao što ja rekoh drugaru... ovaj regler crkava jednom u 20 god... ko je meni kriv sto sam uzeo motor od 20 god pa doso red da mu ja promenim regler... Mislim da Joska ima jedan spreman kod sebe... ja sa uzeo onaj koji je bio kod Funduka visak (isto joski) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ja na mpjoj africi imam regler od 1000 rr i za sada radi, ali mislim da ti je bolje da uzmes od joske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3433 Napisano Novembar 2, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5591 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sta 17 :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...