ApeX_DivisioN 104 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Obicno se prave od crnih cevi 1/2" (cola). Debljina zida ide od 1,8-3,2 mm pa biraj koja ti odgovara. Cevi sa debljim zidom se lakse krive (teze se preklapaju), ali su dosta teske. Nesto mi 1/2" deluje uzano (skoro 13mm). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 28, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Sad cu se roknem u vugla. zašto ? Tako lep motor si totalno naruzio. Ako si imao para da kupis V-strom onda imas i 200eu da kupis skid plate,koji ce estetski I FINKCIONALNO da bude u skladu sa bajkom.A Givi varenje za crash bar je tek prica za sebe.Taj Givi odradjuje posao odlicno i kod tezih padova.Cak sam to i slikao kad mi je drugar imao udes.Nije imalo nikakve potrebe da ga prevezujes shipkom.Givi se iskrivio pola cm a bajk je rulao preko 50m.Motor nije ostecen osim rucke kvacila.A ovo pisem pogotovo sto taj Givi daje jebene vibracije na oko 5000 rpm opterecenja motora.Kako ce tek da drma sa tom shipkom....neznam... ??? Pogledaj ovaj Thread na sajtu i videces kako izgleda sve to sto ti radis i mucis se bespotrebno.A uz to,zabole me jetra kad sam video kako je RUZNO!!! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=23170.20 MOj savet: SKIDAJ BRE TO!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 21574 Napisano Octobar 28, 2009 Integrisan, 8829 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako lep motor si totalno naruzio. ... MOj savet: SKIDAJ BRE TO!!!!!!!!!!!! :D Jbg... malo ostro, ali u sustini vrlo tacno receno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad cu se roknem u vugla. zašto ? Tako lep motor si totalno naruzio. Ako si imao para da kupis V-strom onda imas i 200eu da kupis skid plate,koji ce estetski I FINKCIONALNO da bude u skladu sa bajkom.A Givi varenje za crash bar je tek prica za sebe.Taj Givi odradjuje posao odlicno i kod tezih padova.Cak sam to i slikao kad mi je drugar imao udes.Nije imalo nikakve potrebe da ga prevezujes shipkom.Givi se iskrivio pola cm a bajk je rulao preko 50m.Motor nije ostecen osim rucke kvacila.A ovo pisem pogotovo sto taj Givi daje jebene vibracije na oko 5000 rpm opterecenja motora.Kako ce tek da drma sa tom shipkom....neznam... ??? Pogledaj ovaj Thread na sajtu i videces kako izgleda sve to sto ti radis i mucis se bespotrebno.A uz to,zabole me jetra kad sam video kako je RUZNO!!! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=23170.20 MOj savet: SKIDAJ BRE TO!!!!!!!!!!!! dobro bre dark pa jel ti mislis da sam ja slep ? pa je+ote VIDIM da mu ovo ne stoji I NE NEMAM 200 EVRA pa sam zato i pravio ovo, ako mislis da neko seče ruke i karabudzi zato što ima onda alal ti vera..... vozim van asfalta i napravio sam ovo za zastitu a ne da se izdr*avam kako sam veliki limar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 28, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre skidaj to.Napisah gore lepo da ako imas pare za V-strom onda imas i za skid plate.A Givi nisi trebao da diras.I jedna informacija za tebe: V-strom nije za off road osim ako pod tim ne podrazumevas voznju u prvoj brzini seoskim neasfaltiranim putevima.V-strom je tourng bajk.Nije ni blizu Enduro bajku a kamoli cross-u.Drzi se ti asfalta.A i gume su ti touring. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan soony, cuvaj lovu za amortizere i samo po gasu http://www.youtube.com/watch?v=p12B_iOjbQU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan :D i sad treba da prodam stroma jel nemam za skid plate, odlicno neshvati ovo kao uvredu ali strom moze mnogo vise nego prva i seoski put, sedi i probaj.... @ kepo amortizere i čorbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 28, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan :D i sad treba da prodam stroma jel nemam za skid plate, odlicno neshvati ovo kao uvredu ali strom moze mnogo vise nego prva i seoski put, sedi i probaj.... @ kepo amortizere i čorbu Neka je sa srecom. Tvoj izbor ali mislim da si promasio bajk totalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6686 Napisano Octobar 29, 2009 Enduraš, 6516 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Obicno se prave od crnih cevi 1/2" (cola). Debljina zida ide od 1,8-3,2 mm pa biraj koja ti odgovara. Cevi sa debljim zidom se lakse krive (teze se preklapaju), ali su dosta teske. Nesto mi 1/2" deluje uzano (skoro 13mm). Spoljni precnik cevi je 21mm, zovu ih 1/2"tamo gde ja kupujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Obicno se prave od crnih cevi 1/2" (cola). Debljina zida ide od 1,8-3,2 mm pa biraj koja ti odgovara. Cevi sa debljim zidom se lakse krive (teze se preklapaju), ali su dosta teske. Nesto mi 1/2" deluje uzano (skoro 13mm). Spoljni precnik cevi je 21mm, zovu ih 1/2"tamo gde ja kupujem E tomi je vec logicnije. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 21574 Napisano Octobar 29, 2009 Integrisan, 8829 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...I jedna informacija za tebe: V-strom nije za off road osim ako pod tim ne podrazumevas voznju u prvoj brzini seoskim neasfaltiranim putevima.V-strom je tourng bajk.Nije ni blizu Enduro bajku a kamoli cross-u.Drzi se ti asfalta. Boga mi, moracu mojoj stromini da objasnim da nije prosao tamo gde je do sada prosao :D... Moze v-strom na svakom, bas svakom makadamskom putu i to sa serijskim gumama. U pravu si da najcesce mora prvom - drugom. Ali, da lagano moze - moze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...