Jump to content

Moto Zajednica

domaca radinost vs seriska proizvodnja.............pokušaj drugi

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 289 postova
  • Motocikl: TT600R

Obicno se prave od crnih cevi 1/2" (cola). Debljina zida ide od 1,8-3,2 mm pa biraj koja ti odgovara. Cevi sa debljim zidom se lakse krive (teze se preklapaju), ali su dosta teske.

Nesto mi 1/2" deluje uzano  (skoro 13mm).

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 904 postova
  • Motocikl: SUZUKI V- STROM

Sad cu se roknem u vugla.

zašto ?

Tako lep motor si totalno naruzio.

Ako si imao para da kupis V-strom onda imas i 200eu da kupis  skid plate,koji ce estetski I FINKCIONALNO da bude u skladu sa  bajkom.A Givi varenje za crash bar je tek prica za sebe.Taj Givi odradjuje posao odlicno i kod tezih padova.Cak sam to i slikao kad mi je drugar imao udes.Nije imalo nikakve potrebe da ga prevezujes shipkom.Givi se iskrivio pola cm a bajk je rulao preko 50m.Motor nije ostecen osim rucke kvacila.A ovo pisem pogotovo sto taj Givi daje jebene vibracije na oko 5000 rpm opterecenja motora.Kako ce tek da drma sa tom shipkom....neznam... ???

Pogledaj ovaj Thread na sajtu i videces kako izgleda sve to sto ti radis i mucis se bespotrebno.A uz to,zabole me jetra kad sam video kako je RUZNO!!!

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=23170.20

MOj savet: SKIDAJ BRE TO!!!!!!!!!!!!

• Svrati ponekad, 493 postova
  • Motocikl: strom 650 vs aprilia 650

Sad cu se roknem u vugla.

zašto ?

Tako lep motor si totalno naruzio.

Ako si imao para da kupis V-strom onda imas i 200eu da kupis  skid plate,koji ce estetski I FINKCIONALNO da bude u skladu sa  bajkom.A Givi varenje za crash bar je tek prica za sebe.Taj Givi odradjuje posao odlicno i kod tezih padova.Cak sam to i slikao kad mi je drugar imao udes.Nije imalo nikakve potrebe da ga prevezujes shipkom.Givi se iskrivio pola cm a bajk je rulao preko 50m.Motor nije ostecen osim rucke kvacila.A ovo pisem pogotovo sto taj Givi daje jebene vibracije na oko 5000 rpm opterecenja motora.Kako ce tek da drma sa tom shipkom....neznam... ???

Pogledaj ovaj Thread na sajtu i videces kako izgleda sve to sto ti radis i mucis se bespotrebno.A uz to,zabole me jetra kad sam video kako je RUZNO!!!

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=23170.20

MOj savet: SKIDAJ BRE TO!!!!!!!!!!!!

dobro bre dark pa jel ti mislis da sam ja slep ?  pa je+ote VIDIM da mu ovo ne stoji I NE NEMAM 200 EVRA pa sam zato i pravio ovo, ako mislis da neko seče ruke i karabudzi zato što ima onda alal ti vera..... vozim van asfalta i napravio sam ovo za zastitu a ne da se izdr*avam kako sam veliki limar

Ma bre skidaj to.Napisah gore lepo da ako imas pare za V-strom onda imas i za skid plate.A Givi nisi trebao da diras.I jedna informacija za tebe: V-strom nije za off road osim ako pod tim ne podrazumevas voznju u prvoj brzini seoskim neasfaltiranim putevima.V-strom je tourng bajk.Nije ni blizu Enduro bajku a kamoli cross-u.Drzi se ti asfalta.A i gume su ti touring.

• Svrati ponekad, 493 postova
  • Motocikl: strom 650 vs aprilia 650

:D :D i sad treba da prodam stroma jel nemam za skid plate, odlicno

neshvati ovo kao uvredu ali strom moze mnogo vise nego prva i seoski put, sedi i probaj....

@ kepo 

amortizere i čorbu  :D

:D :D i sad treba da prodam stroma jel nemam za skid plate, odlicno

neshvati ovo kao uvredu ali strom moze mnogo vise nego prva i seoski put, sedi i probaj....

@ kepo 

amortizere i čorbu  :D

Neka je sa srecom. Tvoj izbor ali mislim da si promasio bajk totalno.

• Enduraš, 6516 postova
  • Motocikl: CRF300L

Obicno se prave od crnih cevi 1/2" (cola). Debljina zida ide od 1,8-3,2 mm pa biraj koja ti odgovara. Cevi sa debljim zidom se lakse krive (teze se preklapaju), ali su dosta teske.

Spoljni precnik cevi je 21mm, zovu ih 1/2"tamo gde ja kupujem

• Svrati ponekad, 289 postova
  • Motocikl: TT600R

Spoljni precnik cevi je 21mm, zovu ih 1/2"tamo gde ja kupujem

E tomi je vec logicnije. Hvala

• Integrisan, 8829 postova

...I jedna informacija za tebe: V-strom nije za off road osim ako pod tim ne podrazumevas voznju u prvoj brzini seoskim neasfaltiranim putevima.V-strom je tourng bajk.Nije ni blizu Enduro bajku a kamoli cross-u.Drzi se ti asfalta.

Boga mi, moracu mojoj stromini da objasnim da nije prosao tamo gde je do sada prosao  :D :D...

Moze v-strom na svakom, bas svakom makadamskom putu i to sa serijskim gumama. U pravu si da najcesce mora prvom - drugom. Ali, da lagano moze - moze...

xNe1s_p7040139.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja