šmizla 130 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan u odličnom stanju, umesto lanca ima zupčasti kaiš, jednocilindričan rotax-ov motor. zahvalan za održavanje, nije pretrpeo padove. nova zadnja guma, prednju bi trebalo zameniti. kupljen i servisiran kod radulovića. servisna knjižica. prešao 17000 km cena 3500 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 24, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan predivan primerak, koje godiste i koliko trosi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Octobar 24, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan BROJ TEL.???? Kad god vidim CS-a odlepim. Da li dolazi u obzir neka zamena ili samo kes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan predivan primerak, koje godiste i koliko trosi? 2002 god. ali prva registracija je 2004. bio je salonski model u radulovicu. troshi od 4,5 do 5 litara maximalno. trudila sam se da ga lepo ocuvam BROJ TEL.???? Kad god vidim CS-a odlepim. Da li dolazi u obzir neka zamena ili samo kes? zamena moze da dodje u obzir , a telefoni su 063 788 63 30 ili 064 203 98 32 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kako se odrzava zupcasti na toj bicikli,mislim kad se isprlja od blata,vode i sl? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Octobar 25, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako se odrzava zupcasti na toj bicikli,mislim kad se isprlja od blata,vode i sl? Operes ga brate. Isto kao kad isprljas patike, ti ih operes. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan upravo tako.... kad peresh motor malo sundjerom predjesh preko kaisha i isprskash vodom. a nekad je dovoljno nishta ni ne raditi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kankaras 0 Napisano Octobar 25, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan MOZE LI ZAMENA ZA JAMAHU DIVERSION XJ 600 S 1996 GODINE I JAMAHA SUPER TENERA 750 1998 GODISTE. :-[ :-[ :-[ :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan moze da dodje u obzir : suzuky sv 650, suzuki bandit 400 i tako to.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan motor je prelep i ocuvan i mnogo dobar!! ide mnogo dobro! Sa srecom da nadje novog vlasnika! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Octobar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pre neku godinu sam vozio jedan baš takav, 2003. godište sa pređenih 3500 km...sasvim drugi osećaj nego kod prenosa lancem...mekano, glatko...pravi motor za uživanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Octobar 27, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe se dopisujete, ovaj je za mene ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan i dalje aktuelno ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan hej drugari, nema potrebe da shaljete pp. imate gore navedene telefone pa se javite na iste.... pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene, kibicujem sa strane i cekam svoj trenutak na "pravoj " ceni. I tako je ovaj motor za Šmizlu zarucen al za mene narucen kod Boga Zainteresovani Kupac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan odlicno....cena ostaje ista... mislim da je cena vishe nego dobra......... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan odlicno....cena ostaje ista... mislim da je cena vishe nego dobra......... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Jel motor parkiran na Dunavskom Keju na Dorcolu? Cena je dobra tek kad "zainteresovani kupac" postane novi, srecni, zabrinuti vlasnik BMW-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan odlicno....cena ostaje ista... mislim da je cena vishe nego dobra......... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Jel motor parkiran na Dunavskom Keju na Dorcolu? Cena je dobra tek kad "zainteresovani kupac" postane novi, srecni, zabrinuti vlasnik BMW-a. Da odgovorim umesto Smizle - motor je ranije bio parkiran na Dunavskom keju, sad je na zvezdari, skoro u sumi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan odlicno....cena ostaje ista... mislim da je cena vishe nego dobra......... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Jel motor parkiran na Dunavskom Keju na Dorcolu? Cena je dobra tek kad "zainteresovani kupac" postane novi, srecni, zabrinuti vlasnik BMW-a. Da odgovorim umesto Smizle - motor je ranije bio parkiran na Dunavskom keju, sad je na zvezdari, skoro u sumi OK, znam motor. Gledam vas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan odlicno....cena ostaje ista... mislim da je cena vishe nego dobra......... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Jel motor parkiran na Dunavskom Keju na Dorcolu? Cena je dobra tek kad "zainteresovani kupac" postane novi, srecni, zabrinuti vlasnik BMW-a. Da odgovorim umesto Smizle - motor je ranije bio parkiran na Dunavskom keju, sad je na zvezdari, skoro u sumi OK, znam motor. Gledam vas. zvuci zastrasujuce.... veliki brat? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan odlicno....cena ostaje ista... mislim da je cena vishe nego dobra......... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Jel motor parkiran na Dunavskom Keju na Dorcolu? Cena je dobra tek kad "zainteresovani kupac" postane novi, srecni, zabrinuti vlasnik BMW-a. Mislim pratim temu xeexexex ajte to sa cenom ....... Da odgovorim umesto Smizle - motor je ranije bio parkiran na Dunavskom keju, sad je na zvezdari, skoro u sumi OK, znam motor. Gledam vas. zvuci zastrasujuce.... veliki brat? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan zvuci zastrasujuce.... veliki brat? ma nije on veliki brat. on je oblacak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Novembar 1, 2009 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bih ja hteo BMW-a, ovog bi kupio!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kad bih ja hteo BMW-a, ovog bi kupio!! Za grad ODLICAN!!!!! Za pocetnike dobar izbor...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...