lalajko 2021 Napisano Octobar 25, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dan je svanuo topao i suncan, a i pticice su veselo pjevale na granama. Hm...?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Octobar 25, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Gde rekoste da je ova kafana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Octobar 25, 2009 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i vama na lepo provedenom vremenu Evo jos koja slikica Okupljanje ispred 1000 ruza Obilazak tornja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Octobar 25, 2009 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Gde rekoste da je ova kafana? U Jajincima,tacnije izmedju Jajinca i Kumodraza na brdu odakle se vidi tako reci ceo grad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jel bese ta kafana ima ulubljen sank sad se secam http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=37734.20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Octobar 25, 2009 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan To je ta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je ta ;D Jel su u sklopu gradjevinskih radova na tornju opravljene i rupe/pukotine na shanku ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6217 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je dobro da ja nisam posao ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je dobro da ja nisam posao ;D ;D ;D ma ne seceju se tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan @ Lalajko Dan nam je prosao fenomenalno - dobro drustvo, voznja, klopa, tako da je bilo k'o da su nam stvarno cvrkutale pticice Hvala na lepom provodu, a Zile i Zarko su fenomenalni domacini! (Zile je pod nick-om zileivan, tj. onaj sto je pitao jel' moze i on na voznju kao nov. Ispade da su Zarko i on teskasi sto se tice bajkerskog iskustva, manijaci i entuzijasti - svakako odlicna ekipa da se nadje kao saveznik na putu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Octobar 25, 2009 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Dan je svanuo topao i suncan, a i pticice su veselo pjevale na granama. Hm...?? Sta je jel ne verujes? Evo fotke - jutro a vec nemoz' gledati kroz vizir koliko je sijalo ;D Neka i treba da ti je zao sto nisi bio. Na pocetku beshe malo prohladno ali nam se kroz pricu provlacilo ono antologijsko "Jel smo bajkeri ili pi..." a posle stvarno iznad magle na Avali sunce:P ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Octobar 25, 2009 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo za one koji nisu bili ;D Kako je bilo posle videli ste na fotografijama (sad i meni zao sto nisam ostao drugo lepse poluvreme, jer da sam znao da se druzenje nece zavrsiti samo na kratkom picu svakako bih nasao neko resenje da ostanem i na drugom poluvremenu, drugi put da i ja povezem suvozacicu, bice lepsih dana valjda). Svakako shvatih da necu u ovakve voznje vise na brzinu. Zahvaljujem se ovim putem svima koji su mi ponudili garazu i parking za motor ali se sjurih kuci i stigoh na vreme da obavim domace zadatke i jos jednom u istom danu prodjem put NS-Bg-NS. Tada videh u prolazu negde u blizini TC Usce "tomerc" ekipu - nije da ste se tek tada vracali za Bataju? Umorih se fizicki ali psihicki svakako cu lakse, lepse i sa osmehom i kroz ovu radnu nedelju. p.s.Izvinjavam se ostalima koji nisu stali na fotografije bilo vas je velikom broju pa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Octobar 26, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Alal ti na muzickoj pozadini Imas rucak od mene za sledece vidjenje! Na 0:40-0:43 video klipa nas nije zaustavio Marsovac - to je bolja polovina Tomerc ekipe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Tada videh u prolazu negde u blizini TC Usce "tomerc" ekipu - nije da ste se tek tada vracali za Bataju? I nismo Iskoristili smo priliku da se još malo provozamo Steta je propustiti tako lijep dan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Octobar 26, 2009 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Alal ti na muzickoj pozadini Imas rucak od mene za sledece vidjenje! Ma nema problema makar ja na kraju platio! ;D Sha je jel se to bilo na koncertu Leonarda Koena u komsiluku (ili zbog onog "Svi znaju da rat je gotov...dobri momci su izgubili...a kapetan lazov)? :-\ A Vi Gosp. "tomerc" ako nekad povezem i zenu, mog lepog grejaca bubrega, zamolio bih vas da u prici opet ne konstatujemo da su ove nase voznje motorom skup hobi. Ma nisu! Jer taman je ponovo ubedih da su voznje motorom zapravo cista usteda i ekonomski opravdana nuznost, kao eto trosi duplo manje od nase stare Honde 2.0, i jel, cisto ono sto da zenska opet menja misljenje... ;D ;D BTW vas grejac bubrega je neverovatna umetnicka vrednost, toliko da vam zavidim, sa takvim slobodno mozete na kraj sveta Danas me direktor nesto smarao a ja se samo setim voznjice motorom od nedelje pa nabacim zagonetni osmeh Monalize i nemoze niko i nista da me iznervira, nirvana. Eto zasto ce mi motor! : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Danas me direktor nesto smarao a ja se samo setim voznjice motorom od nedelje pa nabacim zagonetni osmeh Monalize i nemoze niko i nista da me iznervira, nirvana. Eto zasto ce mi motor! : Zbog ovoga nije skupo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Octobar 27, 2009 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan ...ostatak fotki... ...još mi pravimo gužvu i neki slatki kučići u podnozju tornja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...