MarkoSd 0 Napisano Octobar 23, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Zanima me sta moze biti, desavalo mi se da posle par dana voznje pocne motor da se vuce, dam mu gas a on ima drugaciji zvuk, uz brdo me jedva izvukao 40km/h, i to sam morao da ga ostavim u prvoj. To mi se desilo par puta. Bio je na servisu, sada lepo radi, ali me opet zanima do cega je bilo. Receno mi je prvo da je do slavine, zatim da ima rdja u rezervoaru. Imam osecaj da mozda nije do toga. Neke ideje sta bi jos moglo biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 23, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Koji je motor u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoSd 0 Napisano Octobar 23, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gsx-R 750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 23, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Karburatori,svecice,ventili i slavina za gorivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoSd 0 Napisano Octobar 23, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Karburator i svecice su ok. Mozda kablovi za svecice, mada ne verujem. Skinuo sam slavinu, cisto da je pregledam. Sta kod nje moze biti problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 23, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Ili se pocepala membrana ili oslabela opruga iza membrane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoSd 0 Napisano Octobar 23, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je ok. Ali mi ne radi, kada pomeram na rezervu i vracam, unutra, se nista ne desava, nista se ne pomera. A cini mi se da su mi jednom rekli da mi stoji na rezervi stalno. Ne znam da li to moze imati veze sa time. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoSd 0 Napisano Octobar 23, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali mi nije jasno da, odem kod majstora, par dana radi ok, posle toga, pocne da zeza i opet kod majstora. Muka mi je vise od toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 23, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Ko ti je brale majstor ako nije tajna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 23, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ko god da je ... MENJAJ GA! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan pregledaj rezervoar iznutra koliko mozes kroz otvor,skini slavinu izduvaj na kompresoru,skini svecice i zaverglaj na prazno ako ne baca varnicu gde treba-menjaj,ocisti lepo karburator,ako imas pred filter goriva uzmi novi jeftino je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 23, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan A meni neki ovde prisutni se smeju sto imam PLASTICNI rezervoar.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoSd 0 Napisano Octobar 24, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je rđa u rezervoaru...voziš par dana,sve normalno,posle toga opet otpadne trunka rđe,uđe u slavinu,začepi se dovod ili smanji protok goriva i eto nevolje...ti opet kod majstora,opet ista priča...u nedogled...menjaj rezervoar ili ga očisti!! Upravo to sam mislio, sve dok nisam sinoc skinuo iz radoznalosti da vidim da li se makar malo skupila rdja (motor dobro sada radi, nije jos poceo da zeza). Sito je bilo cisto. Mozda ako sam naisao na par tackica rdje. Mozda ga je ovaj put majstor lepo ocistio. Sada ne znam sta da radim, da li da cistim rezervoar, mada koliko je i to sigurno, citao sam razne nacine... Ili da ostavim kako je, pa kada pocne ponovo da me zeza, onda da skinem pa vidim sta je. To je mislim najbolje resenje. Hvala svima na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 24, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan PLATIFICIRAJ UNUTRASNJOST REZERVOARA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoSd 0 Napisano Octobar 24, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo neki slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoSd 0 Napisano Octobar 24, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan PLATIFICIRAJ UNUTRASNJOST REZERVOARA! Moze li nesto opsirnije? Kako se radi, gde ima dobar majstor. Da li je dobro kada se to radi na rezervoaru, nisam upucen niti sam citao o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ebu te karbosi prijatelju...previse ovog ili malo onog...pa sad ti vidi......sredi karuratore i resices problem 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoSd 0 Napisano Novembar 1, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam rezervoar i cistio. Mnogo je rdje bilo i mulja. Haos. Stavio sam sliku kada sam tecnost za ciscenje sipao u balon. Vratio sam rezervoar, ali sada motor nece da upali, vergla i vergla, desi se da stucne, kao da hoce da se upali i onda opet samo vergla. A u filteru posle rezervoara se vidi gorivo. Sve bolje od boljeg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1788 Napisano Novembar 1, 2009 Drug član, 1032 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Posto se meni desilo bas to posle nekog vremena kako mi je stajao motor, krenuo sam da ga upalim on kao da krene i posle samo vergla. Najverovatnije su ti karbovi u pitanju, proveri i pumpu za gorivo, meni je ona bila otisla. Ne mogu vise da ti kazem, posto i mene ceka da sredim karbove, ali ili karbovi ili struja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoSd 0 Napisano Novembar 2, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve lepse od lepseg. Provericu struju, moguce da je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1788 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1032 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se bedacis, moguce da je glupost neka, ako su karbovi, njih sredis i to je to, ako je struja moze biti nesto od 10e, a moze biti u nekom gorem slucaju tipa ignitor nesto, nemam pojma, pa da puknes 100e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Novembar 3, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Dok si skidao rezervoar da ti nije spalo vakum crijevo, nisam siguran kako to baš izgleda na Suzukiju. malo ga zakani benzinom ako ti je struja uredu mora upaliti. Ma totije jarane neka sitnica, budi bez brige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BLEK 0 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan slažem se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoSd 0 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima na pomoci. Nego, ne znam za to vakum crevo. Ima tri creva, dva su sa strane, deblja, sluze za gorivo, a ima jedno u sredini tanko, pretpostavljam da je to vakum. Ono ide u slavinu takodje, bas u sredinu, izmedju ova dva. Mada ne verujem da je ono spalo, ali pogledacu. Ako ne, opet kod majstora... Dokle vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoSd 0 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta cu kada sam skoro kupio svoj prvi motor, ne znam nista oko njega. A voleo bih nauciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...