Jump to content

Moto Zajednica

Petoumim se!

Recommended Posts

• Zainteresovan, 696 postova
  • Motocikl: Strom 650 2009

Evo spremaju se neki radovi za zimu, pa sam probao neke kombinacije farbanja i sve su mi ok, pa ne mogu da se odlucim. Ako vi imate jos neki predlog kako bi to lepse izgledalo, recite, dok ne bude kasno.

404.jpg

404.jpg

404.jpg

404.jpg

404.jpg

404.jpg

404.jpg

404.jpg

Zar ne lice na...  ;D ;D ;D

404.jpg

Ili pak ovako nesto???

404.jpg

Inace sad je ovakav, u OMV bojama.

404.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Free rider, 814 postova
  • Motocikl: 2014 BMW R1200RT

Ako hoces vec da ga farbas, farbaj ga u fabricke boje, glupo mi je da od Kawe previs KTM, obicno ispadne smesno.

To je moje misljenje.

Ok, al vec je u fabrickim bojama, koje mi se bas i nesvidjaju. Drugacije su kombinovali boje pocetkom devedesetih, moramo biti u karaku sa vremenom.  ;)

• Drug član, 1826 postova

Druze, i ja imam isti problem. Ne svidja mi se plavi za decake pa to ti je... Rado bih ga prefarbao ali me u tome niko nije podrzao... te tesko ces ga posle prodati, te sta fali serpi plavoj... ne znam ni sam.

Ne mislim da Kawasaki izgleda smesno u KTM bojama dok god izgleda lepo. Glasam za verziju 2.

• Drug član, 894 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83

Nekako mi se najvise svidja ova slika br. 3 plus narandzasti blatobran...  ;)

• Dukags, 291 postova

O ukusima se ne raspravlja - lepo kaze narod!

(kupim ja pre par godina kovanu ogradu, fabricki crna sa zlatnim vrhovima, naidje komsija jos pri ugradnji i kaze "Komsija sta ce vam ta zlatna malo previse kitnjasto sve crno pa ajd..." uzmem ja i ofarbam one zlatne vrhove i sva bi crna, naidje drugi komsija doktor,  zapravo dvoje njih i kazu "Komsho pa gde crna ograda kao da si na grobllju, da je belo pa ajd.." ja mislim prvi komsija, imam belu boju i prefarbam u belo, kao u bolnici, a onda opet naidju neki drugi i oni prvi pa kazu "Joj komsija sto to ofarba u belo ona crna bila normalna kovana ograda u crno farbana..." jos posle bilo predloga da bi bilo najlepse da je bakarna boja i sl... u medjuvremenu se malo ogulila ona bela boja pa sad imam ogradu belo-crno a Boga mi izvirila mestimicno i ona svia boja metala ;D)

Ofarbaj, ako moze to neko profesionalno da ti uradi, onako u kakvoj bi ti boji voleo boji da vozis motor, ili sta bi tom bojom zeleo da postignes (da ga vizuelno produzis, spustis-podignes)!

Druze, i ja imam isti problem. Ne svidja mi se plavi za decake pa to ti je... Rado bih ga prefarbao ali me u tome niko nije podrzao... te tesko ces ga posle prodati, te sta fali serpi plavoj... ne znam ni sam.

Ne mislim da Kawasaki izgleda smesno u KTM bojama dok god izgleda lepo. Glasam za verziju 2.

I ja imam problem sa podrskom, ali sam previse tvrdoglav, pa mora biti po mome. A sto se tice prodaje, to mi nikad nije bilo jasno, kakve ima veze sto je motor farban  ???. Farbaj ti to a i ja cu, pa ugradjuj onaj kompjuter!  ;)

O ukusima se ne raspravlja - lepo kaze narod!

(kupim ja pre par godina kovanu ogradu, fabricki crna sa zlatnim vrhovima, naidje komsija jos pri ugradnji i kaze "Komsija sta ce vam ta zlatna malo previse kitnjasto sve crno pa ajd..." uzmem ja i ofarbam one zlatne vrhove i sva bi crna, naidje drugi komsija doktor,  zapravo dvoje njih i kazu "Komsho pa gde crna ograda kao da si na grobllju, da je belo pa ajd.." ja mislim prvi komsija, imam belu boju i prefarbam u belo, kao u bolnici, a onda opet naidju neki drugi i oni prvi pa kazu "Joj komsija sto to ofarba u belo ona crna bila normalna kovana ograda u crno farbana..." jos posle bilo predloga da bi bilo najlepse da je bakarna boja i sl... u medjuvremenu se malo ogulila ona bela boja pa sad imam ogradu belo-crno a Boga mi izvirila mestimicno i ona svia boja metala ;D)

Ofarbaj, ako moze to neko profesionalno da ti uradi, onako u kakvoj bi ti boji voleo boji da vozis motor, ili sta bi tom bojom zeleo da postignes (da ga vizuelno produzis, spustis-podignes)!

;D ;D ;D

Razmisljam da mi crnu plastiku ofarbaju u matu, a narandzasta da bude metalik.  :-\

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Verovatno neces izdrzati celu sledecu sezonu, a vec ces ga menjati za nesto drugo uz neku doplatu. Ako dodje taj trenutak racunaj da si u minusu sigurnih 500 eur. ako uopste ubedis nekoga da ga kupi farbanog.

Nista to ne diraj, bolje kupi goriva za te pare, malu pozadi i uzivaj.  ;)

Verovatno neces izdrzati celu sledecu sezonu, a vec ces ga menjati za nesto drugo uz neku doplatu. Ako dodje taj trenutak racunaj da si u minusu sigurnih 500 eur. ako uopste ubedis nekoga da ga kupi farbanog.

Nista to ne diraj, bolje kupi goriva za te pare, malu pozadi i uzivaj.   ;)

Dosta se para bacalo na prethodne zamene, pa rekoh sebi, e neces Boro makar dve sezone nista menjati, pa da vidimo i to cudo!  ::)

Nadjoh neki crni na netu, i uopste ne izgleda lose...

2379802092.jpg

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Dosta se para bacalo na prethodne zamene, pa rekoh sebi, e neces Boro makar dve sezone nista menjati, pa da vidimo i to cudo!  ::)

Ajd da vidimo  ;D

Inace ovaj crni je ok.

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Nadjoh neki crni na netu, i uopste ne izgleda lose...

Uze mi rec iz usta... ofarbaj ga u crno  ;D i eventualno uradi stripe narandžasti (liniju)

• Zainteresovan, 556 postova
  • Motocikl: Varadero 1000

Crna mu lepo stoji ali bi bio lepsi da nije skroz crn,mozda jos neka boja u kombinaciji sa crnom,svetlija da razbije monotoniju,nadji jos neke slike,nemoraju da budu KAWINE,da se prilagoditi za tvoj motor

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Prva stvar, dokumentuj ceo proces farbanja da bi koliko toliko bilo jasno da ga nisi farbao zato sto .... ne znam ni ja sta...

Druga stvar, moj glas za crni sa nekim detaljima (linijama ili slicno) mada nisu lose ni ove kombinacije

822125_l_e8d3e7468c9a7a45.jpg

ili

kawasaki-klr60-tengai.jpg

216022169.jpg

Prva stvar, dokumentuj ceo proces farbanja da bi koliko toliko bilo jasno da ga nisi farbao zato sto .... ne znam ni ja sta...

Druga stvar, moj glas za crni sa nekim detaljima (linijama ili slicno) mada nisu lose ni ove kombinacije

216022169.jpg

Ovaj mat crni uopste nije los, tako sam nesto i hteo.

A za podlogu umesto prajmera SPRICER BELI! ;D

A cime cemo lakirati?  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja