perisicboro 262 Napisano Octobar 22, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Evo spremaju se neki radovi za zimu, pa sam probao neke kombinacije farbanja i sve su mi ok, pa ne mogu da se odlucim. Ako vi imate jos neki predlog kako bi to lepse izgledalo, recite, dok ne bude kasno. Zar ne lice na... ;D ;D ;D Ili pak ovako nesto??? Inace sad je ovakav, u OMV bojama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 22, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces vec da ga farbas, farbaj ga u fabricke boje, glupo mi je da od Kawe previs KTM, obicno ispadne smesno. To je moje misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Octobar 22, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, al vec je u fabrickim bojama, koje mi se bas i nesvidjaju. Drugacije su kombinovali boje pocetkom devedesetih, moramo biti u karaku sa vremenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan predlazenm ti da ga ostavis u fabrickim bojama, a ko si bas zapeo da ga farbas verzija 3 + prednji blatobran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Octobar 22, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Druze, i ja imam isti problem. Ne svidja mi se plavi za decake pa to ti je... Rado bih ga prefarbao ali me u tome niko nije podrzao... te tesko ces ga posle prodati, te sta fali serpi plavoj... ne znam ni sam. Ne mislim da Kawasaki izgleda smesno u KTM bojama dok god izgleda lepo. Glasam za verziju 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1745 Napisano Octobar 22, 2009 Drug član, 894 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Nekako mi se najvise svidja ova slika br. 3 plus narandzasti blatobran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 22, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Glasam za 7. predlog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Octobar 22, 2009 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan O ukusima se ne raspravlja - lepo kaze narod! (kupim ja pre par godina kovanu ogradu, fabricki crna sa zlatnim vrhovima, naidje komsija jos pri ugradnji i kaze "Komsija sta ce vam ta zlatna malo previse kitnjasto sve crno pa ajd..." uzmem ja i ofarbam one zlatne vrhove i sva bi crna, naidje drugi komsija doktor, zapravo dvoje njih i kazu "Komsho pa gde crna ograda kao da si na grobllju, da je belo pa ajd.." ja mislim prvi komsija, imam belu boju i prefarbam u belo, kao u bolnici, a onda opet naidju neki drugi i oni prvi pa kazu "Joj komsija sto to ofarba u belo ona crna bila normalna kovana ograda u crno farbana..." jos posle bilo predloga da bi bilo najlepse da je bakarna boja i sl... u medjuvremenu se malo ogulila ona bela boja pa sad imam ogradu belo-crno a Boga mi izvirila mestimicno i ona svia boja metala ;D) Ofarbaj, ako moze to neko profesionalno da ti uradi, onako u kakvoj bi ti boji voleo boji da vozis motor, ili sta bi tom bojom zeleo da postignes (da ga vizuelno produzis, spustis-podignes)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Octobar 22, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, i ja imam isti problem. Ne svidja mi se plavi za decake pa to ti je... Rado bih ga prefarbao ali me u tome niko nije podrzao... te tesko ces ga posle prodati, te sta fali serpi plavoj... ne znam ni sam. Ne mislim da Kawasaki izgleda smesno u KTM bojama dok god izgleda lepo. Glasam za verziju 2. I ja imam problem sa podrskom, ali sam previse tvrdoglav, pa mora biti po mome. A sto se tice prodaje, to mi nikad nije bilo jasno, kakve ima veze sto je motor farban ???. Farbaj ti to a i ja cu, pa ugradjuj onaj kompjuter! O ukusima se ne raspravlja - lepo kaze narod! (kupim ja pre par godina kovanu ogradu, fabricki crna sa zlatnim vrhovima, naidje komsija jos pri ugradnji i kaze "Komsija sta ce vam ta zlatna malo previse kitnjasto sve crno pa ajd..." uzmem ja i ofarbam one zlatne vrhove i sva bi crna, naidje drugi komsija doktor, zapravo dvoje njih i kazu "Komsho pa gde crna ograda kao da si na grobllju, da je belo pa ajd.." ja mislim prvi komsija, imam belu boju i prefarbam u belo, kao u bolnici, a onda opet naidju neki drugi i oni prvi pa kazu "Joj komsija sto to ofarba u belo ona crna bila normalna kovana ograda u crno farbana..." jos posle bilo predloga da bi bilo najlepse da je bakarna boja i sl... u medjuvremenu se malo ogulila ona bela boja pa sad imam ogradu belo-crno a Boga mi izvirila mestimicno i ona svia boja metala ;D) Ofarbaj, ako moze to neko profesionalno da ti uradi, onako u kakvoj bi ti boji voleo boji da vozis motor, ili sta bi tom bojom zeleo da postignes (da ga vizuelno produzis, spustis-podignes)! ;D ;D ;D Razmisljam da mi crnu plastiku ofarbaju u matu, a narandzasta da bude metalik. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1901 Napisano Octobar 22, 2009 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan skroz crno, sa slovima u boji koja ti se svidja (narandzasta) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 22, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno neces izdrzati celu sledecu sezonu, a vec ces ga menjati za nesto drugo uz neku doplatu. Ako dodje taj trenutak racunaj da si u minusu sigurnih 500 eur. ako uopste ubedis nekoga da ga kupi farbanog. Nista to ne diraj, bolje kupi goriva za te pare, malu pozadi i uzivaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Octobar 22, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno neces izdrzati celu sledecu sezonu, a vec ces ga menjati za nesto drugo uz neku doplatu. Ako dodje taj trenutak racunaj da si u minusu sigurnih 500 eur. ako uopste ubedis nekoga da ga kupi farbanog. Nista to ne diraj, bolje kupi goriva za te pare, malu pozadi i uzivaj. Dosta se para bacalo na prethodne zamene, pa rekoh sebi, e neces Boro makar dve sezone nista menjati, pa da vidimo i to cudo! Nadjoh neki crni na netu, i uopste ne izgleda lose... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh neki crni na netu, i uopste ne izgleda lose... e, to je to - sve crno, samo slova u boji koja ti se svidja bas izgleda do OO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 22, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dosta se para bacalo na prethodne zamene, pa rekoh sebi, e neces Boro makar dve sezone nista menjati, pa da vidimo i to cudo! Ajd da vidimo ;D Inace ovaj crni je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 22, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh neki crni na netu, i uopste ne izgleda lose... Uze mi rec iz usta... ofarbaj ga u crno ;D i eventualno uradi stripe narandžasti (liniju) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Octobar 22, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako su originalne boje u redu, ostavi ga tako! OMV!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Octobar 22, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Crna mu lepo stoji ali bi bio lepsi da nije skroz crn,mozda jos neka boja u kombinaciji sa crnom,svetlija da razbije monotoniju,nadji jos neke slike,nemoraju da budu KAWINE,da se prilagoditi za tvoj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan ja bi ovako a ti kako hoces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan MA farbaj to! ;D i meni se svidja ova crna kombinacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 22, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prva stvar, dokumentuj ceo proces farbanja da bi koliko toliko bilo jasno da ga nisi farbao zato sto .... ne znam ni ja sta... Druga stvar, moj glas za crni sa nekim detaljima (linijama ili slicno) mada nisu lose ni ove kombinacije ili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 22, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan A DA KUPIMO SVI PO JEDAN SPREJ OMILJENE BOJE pa da ti pomognemo a ti samo spremi rostilj? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Octobar 22, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan A DA KUPIMO SVI PO JEDAN SPREJ OMILJENE BOJE pa da ti pomognemo a ti samo spremi rostilj? ;D Rostilj se sprema, kupujte sprejeve!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 22, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan A za podlogu umesto prajmera SPRICER BELI! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Octobar 22, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Prva stvar, dokumentuj ceo proces farbanja da bi koliko toliko bilo jasno da ga nisi farbao zato sto .... ne znam ni ja sta... Druga stvar, moj glas za crni sa nekim detaljima (linijama ili slicno) mada nisu lose ni ove kombinacije Ovaj mat crni uopste nije los, tako sam nesto i hteo. A za podlogu umesto prajmera SPRICER BELI! ;D A cime cemo lakirati? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...