woolfika 2 Napisano Januar 23, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto ste videli ranije lupka mi korpa od kvacila. Ne ebay sam nasao nesto ne znam da li je korpa ili kompletno kvacilo. OStavicu dva linka pa ako neko moze da mi kaze http://cgi.ebay.co.uk/98-02-Yamaha-R6-YZF-Clutch-Assembly_W0QQitemZ320057917524QQihZ011QQcategoryZ10490QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem ja mislim da je ovo drugo korpa kvacila. http://cgi.ebay.co.uk/98-02-Yamaha-R6-YZF-Clutch-Basket-Assembly_W0QQitemZ320057917560QQihZ011QQcategoryZ10490QQcmdZViewItem?hash=item320057917560 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Januar 23, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo prvo je ostatak kvacila ali BEZ korpe a ono drugo je korpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Januar 23, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan A koliko to 'lupka'? Na 95% motora korpa kvacila lupka malo... To ne treba da te plasi, osim ako to nije bas preterano lupanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Januar 23, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Woolfika samo vozi ako nemas nikakvih problema da ubacis u brzinu ili da ubacis u ler. Na SVIM motorima "lupka" kvacilo. Meni recimo kad je hladan motor i ulje u menjacu se ne cuje nista. Kada se ugreje dobro se cuje prva i druga. Pogotovo kad ubacujem u prvu dok stojim. Bas se cuje i cimne. Ne brini nista nego vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Januar 23, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan meni ne lupa uopste nego cakce onako, posebno se cuje kad recimo idem nizbrdo i u brzini sam, mislim kad pustim gas ( kaze mi kocka da je dobila malo lufta ali kao nista strasno ). Lupkanje se cuje kao lupkas naizmenicno prstima o sto recimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Februar 3, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pregledao sam stare forume i mnogi ljudi su mi ukazali da to lupkanje moze biti i tenzioner lanca koji se isto cuje sa desne strane ( on je doduse tu i lociran ). Sta mislite o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Februar 3, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan meni se isto cuje to sa desne strane, aj kad resis problem, postuj ovde, mozda i meni pomognes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 3, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Pregledao sam stare forume i mnogi ljudi su mi ukazali da to lupkanje moze biti i tenzioner lanca koji se isto cuje sa desne strane ( on je doduse tu i lociran ). Sta mislite o tome? u pravu si,kada dodas gas i pustis,ako se cuje onda je najvrerojatnije to,ato se mijenja na r6 otprilike na 30-40000km,zavisi kako se vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Februar 3, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jeste to je, tenzioner lanca, sad sam ga skinuo i ima neki test u user manualu i pokazalo se da je neispravan. Motor je presao samo 14000 km. To znam sigurno. Imao je fabricki pogonski lanac i gume. Na nekim starijim forumima sam citao da je to problem kod 600 kubika honde i jamahe od 98 do 02 godine. Kao crkavaju vrlo brzo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 3, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan jeste to je' date=' tenzioner lanca, sad sam ga skinuo i ima neki test u user manualu i pokazalo se da je neispravan. Motor je presao samo 14000 km. To znam sigurno. Imao je fabricki pogonski lanac i gume. Na nekim starijim forumima sam citao da je to problem kod 600 kubika honde i jamahe od 98 do 02 godine. Kao crkavaju vrlo brzo?[/quote']ja sam imao r6 2002g,kada sam je prodao proslo ljeto imala je 55000km i tek sada je lanac za zamjeniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Februar 4, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan lanac je totalno ispravan i lancanici na bregastoj i na radilici nego tenzioner ne pritiska dovoljno spaner tako da kad pustis gas lanac se cuje. Kazu da je to boljka r6 od 98 do 2002. Ne desava se na svima ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 4, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan bitno da si rijesio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Avgust 15, 2015 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam problem na R6 2007 cuje mi se verovatno korpa ili taj tenzioner lanca. E sad malo detaljnije da napisem Kad je motor na leru cuje se neko caktanje nije strasno ali se cuje cim stisnem kvacilo to se ne cuje,kad je motor u brzini to se ne cuje cim dobije opterecenje na leru dodam malo gas on se ne cuje. Da li je to korpa ili tenzioner? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...