pajser 0 Napisano Octobar 16, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vlada, nemam motor ali imam veliku kucu sa garazom na Ledinama. Mlad, iz doba krede, lep kao pajser, nikad nisam bio u Burmi .... Uglavnom sad su u mojoj garazi navedene osobe koje po ceo dan nesto savijaju (pajsere), vare (strujna kola i alarme), farbaju (vlasnike) i sire se kao PANDEMIJA!! Ima tu i dobrih momaka (osim ove dvojice ), koji redovno dolaze i prave ravnotezu...budite i vi njihovi gosti, ALI KRATKO!!!! pozdrav Vladimir... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 16, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Eto, dobro te dođosmo na BJB ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19042 Napisano Octobar 16, 2009 Integrisan, 8516 postova Prijavi odgovor kao problematičan E, ako su Arakis i scuba - dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Octobar 16, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan cek jel se predstavljas ili nas pozivas ;D ;D ;D ..pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee si nasao drugare, svaka ti cast! Da bar ne rece da su te oni poslali. ;D Dobrodosao !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajser 0 Napisano Octobar 16, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajser 0 Napisano Octobar 16, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Octobar 16, 2009 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma nešto si mi poznat odnekud? ;D ;D ;D Dobrodošao druže! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 16, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Gde nadje ovu dvojicu ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 16, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ti njega kako je izmenio onaj uvodni post. Simpatičan mladić. A baš smo ga lepo predstavili. tačno je da smo jedared ušli kod njega u garažu tri metra. Od tada smo metastazirali na celu garažu, dvorište i deo kuće. Eeeeee... da je znao sa kim se vata u kolo... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Octobar 16, 2009 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Šta 'oće? Danas je dobio i wireless džabe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 16, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan A one dveod preko puta što su došle da gledaju motore pa su sad svaki dan kod njega, peru mu, kuvaju mu, peglaju mu, ... mu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 16, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan A rostilj,kotlic i slicne perverzije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Octobar 16, 2009 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma stis'o se, pusti ga... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 16, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Za sad samo jela koja se dugo krčkaju na bubnjari. Kotlići, roštilji i ostale pozitivne perverzije na proleće kad sredi prostor oko bazena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 16, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa welkom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 16, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan pa welkom M Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 16, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa sto se ti ne javljas danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 17, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao... Ne brini ima i nas mlađih, iz doba Jure i lepših od Arakisa i Scube.... Prošli vlasnik garaže završio u 'Lazi' kada je video da mu Arakis napravio od nje diskoteku a Scuba mu srušio pola ograde i proširio se do komšije...Gde bajkere pusti, kukala ti majka...još ti nisu rekli, pa sedni na motor probaj kako izgleda. Kako mi je kum sa Ledina a pozna'm i Bursaće (Citroen-servis) eto mene da vam ložim bubnjaru...šta čekaš, pa stavljaj čaj i spremi rum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 17, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Arakis i Scuba kazes ? Au....pa ko je njih poznavao ni pakao mu nece tesko pasti, a ti reche da su oni odgovorni za tvoju registraciju na forumu...Nek ti je Bog u pomoci, i pazi da ti ne otmu i celu kucu...znam ih, veliki su to razbojnici... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Octobar 17, 2009 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan M! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Octobar 17, 2009 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dala baba dinar, da u kolo udje... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Octobar 17, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Pazi da ti ne promene bravu kada zavrsis bazen i garazu za motore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 17, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan ...Arakis napravio od nje diskoteku... DJ Arakis?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...