Jump to content

Moto Zajednica

Predstavljanje Vlada_Ryu

Recommended Posts

• U prolazu, 10 postova
  • Motocikl: XJR 1300

Pozdrav svim onim koji ovo budu čitali.

Ja se zovem Vlada a nadimak mi je Ryu . To je skraćeno od Fuku Ryu, japanski mitski zmaj sreće  :D . a Ryu znači zmaj. Tako se i zove moje preduzeće, odnosno Ryu Motors za koje je veliki broj BJbikera već čuo pa poneki i bili da nas posete. Uvozimo motocikle iz Francuske, imamo i servis i još svašta nešto.

Pridružio sam se ovom sajtu jer smatram da bajkeri treba da se malo više konsoliduju, jer kao i za sve ostalo kod nas je uvek pitanje čistog opstanka.

Još nešto o meni, rođen sam daleke 62 godine prošlog veka, na svoj prvi motor sam seo sa 16 godina (Honda XL 125) trideset godina vožnje i veliki broj motocikla me još nisu zasitili. Sada vozim Varadera iz 2003 i ok je motor ali CBX 1000 (6-ak) mi još leži na duši i kajem se dan danas što sam ga prodao.. jer tad sam bio mlad (kako Bora kaže).

Toliko....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1967 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Dobrodosao. Malo,malo pa svratim na tvoj sajt. Cene su ti za svaku pohvalu. Mozda jednog lepog dana i svratim: Dobar dan,posto motor,spakujte mi dva da ponesem :)

• Zainteresovan, 726 postova

Pozdrav komšiji...letos sam navracao sa šarenim kao zvečka KLEom a sada šćeram neku, kažu ljudi, sektašku 'friku...Visok, mršav..

Bio sam i par puta sa Apriliom Mille ali nisi bio u servisu...pozdravi bucu servisera!

• Zainteresovan, 655 postova
  • Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni

POZDRAV VLADO A O FIRMI SVE NAJBOLJE!Naime moj prijatelj je kupio motor kod tebe i prezadovoljan je!E sad kad bi mi prodao sediste od Varadera iz dva dela! ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja