spdzlla 0 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Marco Simocelli kako pise MotoGP News bi mogao da ode 2011 u Ducati! Oni kazu da je on vec duboko u pregovorima sa Ducati-jem i da ga je jedino pravilo da prvo mora da vozi za satelit sprecilo da vec sledece godine bude kolega Casey Stoner-u. Marco ima ugovor sa Gresini Honda-om za 2010 za mogucnoscu produzetka za 2011 ali kako pise MotoGP News skoro je sigurno da Honda nece uci u "kupovni rat" sa Ducati-jem. http://www.motogpnews.com/home.php?pageid=1369 Jos se nije zavrsila ova sezona koja je zaista bila napeta sto se tice prelaznog perioda cija je glavna zvezda bio Jorge Lorenzo, a vec su se pojavile razne spekulacije za 2011. Posle Misano-a pocela je prica Valentino Rossi odlazi u Ducati, a sada se prica isto i za Marco Simoncelli-ja. Zanimljivo je da sledece godine kako smo vec pisali svi clanovi 'fantasticne cetvorke' ostaju bez ugovora i da ce biti pravi rat oko njih. Moguce je da Ducati (a ovo oko Simoncelli-ja to dokazuje) vec sada pravi neke dogovore sa vozacima da bi na prelaznom periodu imao odredjenu prednost. Zna se koliko pompe je bilo oko Casey Stoner-ovog 'odmora' gde su skoro po svaku cenu hteli Jorge Lorenzo-a tako da ovo sa Simoncelli-jem ni malo ne cudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 14, 2009 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan E to bas ne bi voleo da vidim ! Simonceliju se jedino divim jer sem njega ne postoji druga osoba na kugli zemaljskoj koja me toliko zivcira i iritira, prosto pozelim da ga vidim kako leti u vazduhu dok motor nastavlja drugim putem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6604 Napisano Octobar 14, 2009 Ne silazi, 6527 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovde bi trebalo da se otvori klub hejtera kad je u pitanju Super Sic S' obzirom da ce,kako ste to vec rekli,"veliki" da ostanu bez motora,borba izmedju timova ce se sigurno voditi da u sopstvene redove dovedu bas nekog od njih.Sic ce biti pod lupom u toku sledece sezone,pa ako ima imalo mozga,potudice se da pravi malo manje granja i po koji podijum vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Nece mu biti lako u MotoGp-u. Sva ona *ranja koja je pravio u 250 mu nece proci ovde. Naletece na prgavije od sebe, pre svega mislim na Lorenca i Rossija. Nisu svi dobrice kao Bautista i Barbera pa da trpe gurkanje i laktanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Octobar 15, 2009 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako otvarete klub hate-ra ,ja cu da otvorim klub ali u suprotnom smeru.... sam je izjavio kako je super u wsbk, rade laktovi... trkaju se... kocenje na ivici.., a ove sise iz GP-a... Delim njegovo misljenje, 1 na listi sisa je Hobit... tako da... cika Troy treba da se vrati da podeli koji samar ovim klincima i svi ce biti srecni A zamislite scenu on i Rossi ... nece njega Marko da takne... ali zato ce da katapultira sve iza ili ispred Rossija... I onda 2011 dukati mozda dodje do pobede sa dva vozaca na postolju . hehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Interesantnu stvar sam procitao o Gresini ekipi. Sledece godine Gresini nece imati novca za dve factory spec. masine kako su se nadali vec samo jednu. Onu bolju ce dobiti Melandri a satellite spec. masina ide Simoncelli-ju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...