Jump to content

Moto Zajednica

Marco Simoncelli u Ducati-ju 2011?

Recommended Posts

• Drug član, 3618 postova

Marco Simocelli kako pise MotoGP News bi mogao da ode 2011 u Ducati! Oni kazu da je on vec duboko u pregovorima sa Ducati-jem i da ga je jedino pravilo da prvo mora da vozi za satelit sprecilo da vec sledece godine bude kolega Casey Stoner-u. Marco ima ugovor sa Gresini Honda-om za 2010 za mogucnoscu produzetka za 2011 ali kako pise MotoGP News skoro je sigurno da Honda nece uci u "kupovni rat" sa Ducati-jem.

http://www.motogpnews.com/home.php?pageid=1369

Jos se nije zavrsila ova sezona koja je zaista bila napeta sto se tice prelaznog perioda cija je glavna zvezda bio Jorge Lorenzo, a vec su se pojavile razne spekulacije za 2011. Posle Misano-a pocela je prica  Valentino Rossi odlazi u Ducati, a sada se prica isto i za Marco Simoncelli-ja. Zanimljivo je da sledece godine kako smo vec pisali svi clanovi  'fantasticne cetvorke' ostaju bez ugovora i da ce biti pravi rat oko njih. Moguce je da Ducati (a ovo oko Simoncelli-ja to dokazuje) vec sada pravi neke dogovore sa vozacima da bi na prelaznom periodu imao odredjenu prednost. Zna se koliko pompe je bilo oko Casey Stoner-ovog 'odmora' gde su skoro po svaku cenu hteli Jorge Lorenzo-a tako da ovo sa Simoncelli-jem ni malo ne cudi.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ducatista, 2904 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

E to bas ne bi voleo da vidim ! Simonceliju se jedino divim jer sem njega ne postoji druga osoba na kugli zemaljskoj koja me toliko zivcira i iritira, prosto pozelim da ga vidim kako leti u vazduhu dok motor nastavlja drugim putem.

• Ne silazi, 6527 postova
  • Motocikl: konzerviran

:D

Ovde bi trebalo da se otvori klub hejtera kad je u pitanju Super Sic

S' obzirom da ce,kako ste to vec rekli,"veliki" da ostanu bez motora,borba izmedju timova ce se sigurno voditi da u sopstvene redove dovedu bas nekog od njih.Sic ce biti pod lupom u toku sledece sezone,pa ako ima imalo mozga,potudice se da pravi malo manje granja i po koji podijum vise.

• Drug član, 2316 postova

Nece mu biti lako u MotoGp-u. Sva ona *ranja koja je pravio u 250 mu nece proci ovde. Naletece na prgavije od sebe, pre svega mislim na Lorenca i Rossija. Nisu svi dobrice kao Bautista i Barbera pa da trpe gurkanje i laktanje.

• Drug član, 2087 postova

Ako otvarete klub hate-ra ,ja cu da otvorim klub ali u suprotnom smeru.... sam je izjavio kako je super u wsbk, rade laktovi... trkaju se... kocenje na ivici.., a ove sise iz GP-a... Delim njegovo misljenje, 1 na listi sisa je Hobit... tako da... cika Troy treba da se vrati da podeli koji samar ovim klincima i svi ce biti srecni :) A zamislite scenu on i Rossi ... nece njega Marko da takne... ali zato ce da katapultira sve iza ili ispred Rossija... I onda 2011 dukati mozda dodje do pobede sa dva vozaca na postolju . hehehehe

• Drug član, 3618 postova

Interesantnu stvar sam procitao o Gresini ekipi. Sledece godine Gresini nece imati novca za dve factory spec. masine kako su se nadali vec samo jednu. Onu bolju ce dobiti Melandri a satellite spec. masina ide Simoncelli-ju.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja