thelord 97 Napisano Octobar 13, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Elem, stender iz Louisa kao sa slike, par puta podignut motor na njega, nema nikakvih ostecenja i slicno. Razmak onih rucica je podesiv i one su gumirane tako da ne ostete viljusku. Cena je fixna 30e, u Louisu je 50 nov(vidi link dole) Motor se lagano podize. Pre svega je za enduro motore, a za druge ne bi bilo lose da se proba. Slika je sa neta ali i moj identicno izgleda, a moze i da se pogleda i proba. LOUIS http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10003368 0642130760 ili PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih to kupio. Jedino da sacekas sledecu sedmicu za novce i naravno da probamo moze li moj motor na to? Honda VTR 1000F Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Octobar 13, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...