P.S. Dzon 109 Napisano Maj 24, 2024 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Ninja66 je napisao: Pozdrav Fiter goriva za drugovog F 650 GS trazimo. Da li ima u sebi regulator pritiska ? Da li odgovara MANN WK 711/1 ? Meni Srbac rece da moze ovaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 60 Napisano Maj 10 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW F650 gs '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Da li je neko imao problem sa vibracijama ? Moj f650gs od 800cc 2008god preko 4k obrtaja dobija neke vibracije u agregatu koje se osete na fuzasterima. Pitao sam par majstora i samo od jednog dobio odgovor da tako mora da radi ta masina. Ne bih da mi neko nestrucan cacka oko agregata, ja se ne razumem i nasao sam jednog majstora u loznici, treba bih da odem do njega sad kad krene lepse vreme. Ali cisto sam hteo da vidim da li je neko imao takvo iskustvo i ako jeste kako je reseno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2618 Napisano Maj 10 Andragog, 5174 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan F800 agregat ima nesto sto nijedan nema, trecu klipnjaču za balans. Teraj to. Ako si do sad vozio 4 cilindra, onda treba da se naviknes ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 60 Napisano Maj 10 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW F650 gs '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jesam da. Do sad uvek 4 cilindra. On ima snage vuce i preko tih famoznih 4k obrtaja. Ali dobije te neke cudne vibracije i onda me to brine. I malo smeta ako duze vreme vozis na autoputu. Jer u 6.brzini na 4kobrtaja je npr 120km/h ako hoces malo brze onda krecu vibracije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanM88 165 Napisano Maj 10 Svrati ponekad, 95 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam f800,i imam isti problem. Vibracije se osećaju na fuzasterima,i kormanu. Ram,i sam agregat nemaju te vibracije. Nije problem kad se vozi po magistrali,smenjuju se obrtaji,problem je auto put,i posle nekog vremena počnu da trnu noge i ruke Brat ima isti motor,iste vibracije, mada on to ne primećuje u vožnji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 60 Napisano Maj 10 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW F650 gs '08 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da svaki taj ima te vibracije. Dobro mi je i rekao ovaj majstor iz loznice... Bukvalno je rekao ne diraj nista takav je to motor. Ja sam sumnjao da nije kvacilo mozda. Kaze nije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 60 Napisano Maj 10 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW F650 gs '08 Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, MilanM88 said: Ja imam f800,i imam isti problem. Vibracije se osećaju na fuzasterima,i kormanu. Ram,i sam agregat nemaju te vibracije. Nije problem kad se vozi po magistrali,smenjuju se obrtaji,problem je auto put,i posle nekog vremena počnu da trnu noge i ruke Brat ima isti motor,iste vibracije, mada on to ne primećuje u vožnji. Brat onda ne vozi po autoputu. A neko mi je rekao da probam da nadjem gume za fuzastere. Posto su kod mene bez guma. Samo metalni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanM88 165 Napisano Maj 10 Svrati ponekad, 95 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja gume na fuzasterima,isto se oseća. Sledeće nedelje idem na servis,pa cu svakako pitati majstora. Tek sam poceo da ga vozim. I to se oseća izmedju 4-6k obrtaja. Skidao sam za sada crash barove,odvrtao, zavrtao,dostupne sfrafove, nista nisam dobio. Mnogo je neprijatna duza vožnja na autoputu. Ako ti nadjes neko rešenje,javljaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 109 Napisano Maj 10 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da je ovde slabo ko vozio mašinu sa jednim cilindrom. Plus na to još gume koje su 50:50 zemlja - asfalt. To na f800 na autoputu nije ništa, verujte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 60 Napisano Maj 10 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW F650 gs '08 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, MilanM88 said: Imam ja gume na fuzasterima,isto se oseća. Sledeće nedelje idem na servis,pa cu svakako pitati majstora. Tek sam poceo da ga vozim. I to se oseća izmedju 4-6k obrtaja. Skidao sam za sada crash barove,odvrtao, zavrtao,dostupne sfrafove, nista nisam dobio. Mnogo je neprijatna duza vožnja na autoputu. Ako ti nadjes neko rešenje,javljaj Vazi. Ali mislim da nema resenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 60 Napisano Maj 10 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW F650 gs '08 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, P.S. Dzon said: Vidi se da je ovde slabo ko vozio mašinu sa jednim cilindrom. Plus na to još gume koje su 50:50 zemlja - asfalt. To na f800 na autoputu nije ništa, verujte. Ahahahaah Moje su gume 100% asfalt nove. Dzabe. Trese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...