acim 765 Napisano Octobar 10, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Novi, duži izduv, remapiran ECU (engine control unit) i nove, atraktivne kolor šeme. Yamaha tvrdi da model za sledeću godinu ima još bolji obrtni momenat na niskim i srednjim obrtajima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Octobar 11, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan motor moji snova...............nadam se da cu imati priliku da posedujem ovu zverku....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 11, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Shta uradise sa ovim izduvom...Pa sad je josh ruzniji. ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Octobar 11, 2009 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lepo.Samo sto je pravljen za japance i italijance tj. za njihove dimenzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno izduvna cev je ocajna. Ne znam sto li su je skracivali uopste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 11, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sto li su je skracivali uopste. Ja napisah da su je produžili, a ne skratili. Ranije je bila kraća. Shta uradise sa ovim izduvom...Pa sad je josh ruzniji. ??? ??? Verovatno ekologija, jeste ružniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Octobar 11, 2009 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan motor je exstra lep, ALI rep i auspuh su uzas :-X rep previse uzak i tanak i previse izdignut u nebesa, a auspuh je na lose postavljen i kratak a pogotovo me nervira ta ploca sto nosi tablicu i migavce, uzasno je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Octobar 11, 2009 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan motor je exstra lep, ALI rep i auspuh su uzas :-X rep previse uzak i tanak i previse izdignut u nebesa, a auspuh je na lose postavljen i kratak a pogotovo me nervira ta ploca sto nosi tablicu i migavce, uzasno je I ljutio bi se da ti ga neko pokloni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 12, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ova kriza je uzdrmala sve proizvodjace koliko ja vidim. Ne stoji mu toliko lose ni ovaj izduv, mada lici na nekakvu batinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Octobar 12, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sto li su je skracivali uopste. Ja napisah da su je produžili, a ne skratili. Ranije je bila kraća. Znam da je bio kraci ranije, ali pre toga bio je duzi i zato sam rekao sto li su ga uopste skracivali. Mali nesporazum :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Octobar 12, 2009 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan motor je exstra lep, ALI rep i auspuh su uzas :-X rep previse uzak i tanak i previse izdignut u nebesa, a auspuh je na lose postavljen i kratak a pogotovo me nervira ta ploca sto nosi tablicu i migavce, uzasno je I ljutio bi se da ti ga neko pokloni? Taman posla ali bi odma isla na pijacu ;D i umesto nje bi dosao >Triumph Daytona 675< Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan motor koji od 2006 nije pretrpeo skoro nikakve promene! suzuki i honda su izmislili 600cc za yamahu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Octobar 12, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I ljutio bi se da ti ga neko pokloni? Taman posla ali bi odma isla na pijacu ;D i umesto nje bi dosao >Triumph Daytona 675< Kad je dzabe i sirce je slatko ;D ;D ;D Nego meni je ovo jedan od ruznijih motora. I taodje bih jednog triumphica sa pijace ako nije problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Octobar 12, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lepo.Samo sto je pravljen za japance i italijance tj. za njihove dimenzije vala bas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan neznam sta vi vidite ruzno na ovom motoru...........ali to je vase misljenje........svako ima pravo da iznese svoje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan neznam sta vi vidite ruzno na ovom motoru...........ali to je vase misljenje........svako ima pravo da iznese svoje.... +1 Meni je stvarno ovaj motor sa dizajnerske strane vrhunski! A o performansama i napredoj tehnologiji i inzenjeringu, da ne trosimo reci! Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 14, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo još slika, bio ružan ili lep ;D: Što se japanskih 600-ki tiče, moje mišljenje se ne menja već par godina, Yamaha i Suzuki su lepši od Honde i Kawasakija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za slike acime. Prelep motorcikl... Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, mom najmladjem bratu se mnogo svidja, sta da kazem? Ima ukusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 15, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Još da se stavi neki dobar izduv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Shta uradise sa ovim izduvom...Pa sad je josh ruzniji. ??? ??? Slazem se. Zar vam ne lici ovo na moddel iz 2007?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 16, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha tvrdi da su dodatno popravili performanse novim podešavanjima ECU, mada nisu dali informacije o snazi i obrtnom momentu, tako da je verovatno u pitanju još linearniji razvoj snage. A sada još fotografija, idemo prvo crnu verziju Pa malo bela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 16, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan I najzad plava, prava muška ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 16, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se. Zar vam ne lici ovo na moddel iz 2007?? Ako hoćemo da budemo precizni, liči na model iz 2006-te godine, ali ima puno poboljšanja u odnosu na 2006-tu i 2007-mu. Kod R-ova izgled nije najbitniji, naravno, već performanse, a ova 600-ka ih sigurno ima. Izgled verovatno nije promenjen zato što je ovaj još uvek atraktivan, a delom i zbog finansijske krize. Ni Suzuki, Kawasaki i Honda ništa nisu promenili ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan moje misljenje je da YAMAHA ima najlepse R motore.......ova R6 je princeza..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...