dudip 6 Napisano Octobar 10, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam auspuhe za bmw R1200c, koje sam planirao da preradim i ugradim na yamahu xj 600... Onda sam video da cevke idu prvo u srednju komoru(koja mu izgleda dodje kao srednji lonac-deo auspuha), a onda dalje u paralelne auspuhe. Mislio sam da isečem srednju komoru, ali mi to izgleda kao veći posao. Šta mislite, da li bi dobro bilo da se auspusi nabudže? Evo ja nudim auspuhe kome trebaju u zamenu za auspuhe za yamahu xj 600... Inače, auspusi su original i neverovarnog su kvaliteta-prohrom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Octobar 11, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan A ovako izgleda yamaha: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Octobar 11, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Ili da prepravljamo yamahu xj 600 u BMW 1200c, a da auspuh zadržimo? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1796 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan onaj srednji deo je tristazni katalizator......ako planiraš ugradnju tih auspuha na yamahu, moračeš da ga izvadiš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde nek se javi neko kome treba ovaj auspuh, da ga ne razvaljujem-šteta... Mislim da u Beogradu ima jedan R1200c(koga sam ja video). Pa još ako ima auspuhe za xj600, oma se menjamo!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Octobar 24, 2009 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da se to nekom sjebe na R1200C,jer je kvalitet strava!A na koji bi to jos motor moglo da ide? Tesko da se to moze bez velikog budzenja natakariti na bilo koji bajk! Ja bi taj auspuh rado video na mom R 50,ali sumnjam da bi glatko stali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi morao da ih budžiš, jer su širi...(nosači, možda redukcija cevi...) U svakom slučaju, može da se namesti na svaki motor, samo je pitanje kako bi čučali... Na XJ600 fabrički auspusi su duplo tanji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovih sa bmw baš ima malo... ??? Valjda nekome trebaju ovakvi auspufi... Ima vremena do proleća. Ukoliko ih ne udomim, pada budženje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Novembar 21, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan U Srbiju brale izgleda da nema James Bondova... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Novembar 22, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli o poseti ili bar konsultaciji sa Darkom iz Maglića. Čovek je specijalista za izradu i preradu auspuha. Imaš o njemu temu u odeljku 'Servisi' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Novembar 29, 2009 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Uradi li sta sa tim auspuffima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Novembar 29, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi isekao taj srednji deo,u kom kazete da je katalizator... i zavario lepo te otvore na topovima(iskoristiti lim od srednjeg dela i sl..) Naravno ako u tom obliku odgovaraju za tvoj motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Novembar 29, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli o poseti ili bar konsultaciji sa Darkom iz Maglića. Čovek je specijalista za izradu i preradu auspuha. Imaš o njemu temu u odeljku 'Servisi' Ništa još... Ne žurim do proleća, pošto sam parkirao motor(sezonac ;D). Ako ne nabavim-menjam za original auspuffe, srediću ih na proleće... Šteta je da kasapim ovakve auspuhe, ali videćemo do proleća... Andjelo mi je dao stručne savete, kako da se srede-nabudže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan idemo rodjaci, stiže proleće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Octobar 27, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ima Jems Bonda jos kod nas u Srbiji ali auspuh nikada ne propada na njemu.Gledao sam moje auspuhe ,novi su jos uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...