čičak 78 Napisano Octobar 9, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Juče 8.10. oboren skuteraš na uglu Bulevara Kralja Petra i Branimira Ćosića.Nisam uspeo da saznam ništa o ovom udesu jer niko od okupljenih nije prisustvovao događaju a policajac skuteraš koji je bio prisutan nije baš bio raspoložen za saradnju.Saznao sam da je vozač skutera prevezen u bolnicu.Po onome što sam video na licu mesta izgleda kao klasično oduzimanje prvenstva od strane vozača automobila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Octobar 9, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan strašno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Octobar 9, 2009 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan em ne znaju za pravilo desne strane em hoce da te preteknu jer su oni sposobniji i veci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Octobar 9, 2009 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan ??? Mene je juce deda isekao namerno u bloku 70.Stao matori,video me i kao da je manerno krenuo sa onom forom niti te gledam niti te vidim. Auf,jos godinu dana sam na uslovnoj slobodi tako da sam morao da se suzdrzim inace bi ga shamarao dok ne dodju sve novine da slikaju. Znaci ona klasicna penzionercina sto ne podnosi a samim tim i nepostuje motoriste.J... se njemu za moje prvenstvo prolaza.Isto je tako i sa ovim mucenikom gore.Brz oporavak i Govnjivu motku u sake ,ne moze drugacije ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Octobar 9, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak coveku zelim...tuda prolazim svaki dan i redovno me seku stoke bahate :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 9, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Auf,jos godinu dana sam na uslovnoj slobodi tako da sam morao da se suzdrzim inace bi ga shamarao dok ne dodju sve novine da slikaju. Nije tema za smejanje,ali morao sam !!! Crkoh od smeha,sam za tastaturom,gledaju ljudi okolo koji mi je.. ;D ;D Matidra,doktore za rock'n'roll!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...