Jump to content

Moto Zajednica

Gulašijada u Skorenovcu kod Kovina (Dani mađarske kuhinje) - ponovo ove godine!

Recommended Posts

• Zainteresovan, 859 postova
  • Motocikl: Honda XL1000 2004.

Ja poranio preko Kragujevca ( tazbina ), Mladenovca ( Mata - Anakee 2 ) pa u Skorenovac. Kod Mate sam čekao struju 2 sata pa sam okrenuo odmah na istok. Preko Homolja sam se smrzao kao jagodičasto voće spremljeno za izvoz. Na istoku Ribolovac spremio gulaš. Gulaš - tatka na vrata da si utepaš :D.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 477 postova
  • Motocikl: GS 1150

Hvala Floydu, te osvezi temu. Najedosmo se ko ljudi. Izbor veliki ko hteo gulas, ko kobasice, a bogami i kolenice bilo, a i salate. Ima koji su sve jeli  ;D  ;D  ;D  Ako. Gde im samo stane ? Bilo i veselih kuvara, ima slika dole, okacili su zzz i Peca Dorcol. Al malo je preterao, pa je moglo da bude i bas veselo. Sve u svemu, sve potaman.

• Svrati ponekad, 222 postova

Bilo je do OO ali mislim da smo kuvaru trebali malo prste da  sredimo posto smo  cekali skoro  1h i na  kraju je bacio kobaju na  zemlju pa je zamalo bilo  debakl ili po glavi stanovnika hehe.Sve u svemu bilo je  super i posle u deliblatu i curin bunar ,pozdrav drustvu i Gremlinu u  zelji da sredi paljenje na svom GS 1200! ;D

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Krivo mi je što nisam mogao da dođem, na svadbi sam. Ništa, sad ću tugu da ugasim špricerom :D

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

...cika Mile na celu sa Vespom iz 1653. koja diktira tempo...60km/h

Matori ovo je stvarno najstarija vespa na svetu :)

Sigurno ide na drva, pošto tada ni ugalj nije bio otkriven  ;D

• Zainteresovan, 454 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250

Moram da kažem da je meni pošlo za rukom nemoguće: u svom onom obilju klope ja ostadoh gladan!  :D

Dok su pametni ljudi zauzimali red za gulaš, ja pametnjaković rešio da se prvo osladim pa udario na domaće princes-krofne. 20 dinara komad, nikad lepše u životu nisam jeo...

Kad sam kasnije rešio da pređem na nešto konkretno - bilo je kasno...Sve izjeli, bonove rasprodali. Prešaltam se na pečene kobaje i kolenice, ispred mene reeeeeeeed. Dok sam stigao na red, fajront - sve pokupovano. Odatle odem do jednog pa do drugog pa do petnaestog kotlića - ostalo samo za kuvare.

Na kraju sam se utešio nečim što je bilo gulaš u pokušaju, ali desetak svetlosnih godina daleko od pravog, dobrog mađarskog gulaša!  >:(

Eto, tako ja prođoh...Kažu da se jako lepo jelo ove godine. Ne znam. Probaću dogodine da se nacrtam tamo na sabajle, a zvaću i vas, al' kad završim ručak!  ;)  ;D

• Drug član, 3019 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

E to samo tebi moze da se desi. Alo jedna, jede se po redu. Prvo frustuk, ondak na put. ;D ;D ;D

Pocnes od kobasica i sira kao predjela, pa onda mu das po gulasu i onda, tek onda, jedes princeze. Nadam se da nisi i Dosju zeznuo tako.

Gladne oci...

• Drug član, 3019 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Ma, nisam od njega ocekivao ovakav podbacaj. Plasio sam se da li ce biti dovoljno gulasa ukupno za njega, a on ovako...

Amaterski faul.

• Svrati ponekad, 433 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god.

Lepo smo ti rekli da ides sa nama i da neces ostati gladan ;) a ti zapeo gulash pa gulas,jaga je jaga ;D!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja