bigbad86 825 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Menjao sam prednju gumu skorije zajedno sa unutrashnjom pa me zanima na koji nachin mogu da "konzerviram" staru unutrashnju za sluchaj da nova (pu pu pu) rikne? kad vec postavljam temu interesuje me kako moze i standardna guma da se konzervira? Na kojoj temperaturi da se skladishti i tako to? To bi bilo to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan kupis sprej za gumu i sprskas je dobro sprej je penast a mora da stoji polozeno i na tamnom mestu gde nema sunca idealna temperatura je 18 stepeni i nesme na vlaznom mestu ........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Octobar 8, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadješ sprej pomoći će ako je naprašiš talkom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadješ sprej pomoći će ako je naprašiš talkom. Gde se nalazi taj talk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Octobar 9, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan talk= bebi puder ako se dobro secam a ima ga u apotekama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjes ni sprej ni talk, ti je ubaci u tursiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 9, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se namaze i glicerinom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Octobar 9, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Unutra talk-puder ...spolja premazati silikonskim uljem . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Unutra talk-puder ...spolja premazati silikonskim uljem . Kako bre u unutrashnju da naguram talk unutra??? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Unutra talk-puder ...spolja premazati silikonskim uljem . Kako bre u unutrashnju da naguram talk unutra??? :D Mislio je na unutrasnji deo spoljasnje gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Unutra talk-puder ...spolja premazati silikonskim uljem . Kako bre u unutrashnju da naguram talk unutra??? :D Mislio je na unutrasnji deo spoljasnje gume. Pa znam bre, jao ti si josh gori! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Octobar 9, 2009 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan I ubaci gumu u neku najlonsku vrecu ili dzak, da ima sto manje kontakta sa vazduhom. Bez obzira na dobar nacin skladistenja ta guma i dalje ima svoj rok trajanja. Ne zaboravi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan I ubaci gumu u neku najlonsku vrecu ili dzak, da ima sto manje kontakta sa vazduhom. Bez obzira na dobar nacin skladistenja ta guma i dalje ima svoj rok trajanja. Ne zaboravi! Vratio sam je u njeno originalno karrtonsko pakovanje mada je malo pocepano. Uzecu neki talk od sestre ona se stalno maca tim sranjima i zapakovacu u neku dobru kesi pa nazad u kutiju. ja mislim da je to najbolje. ne planiram da je koristim nikad, kad budem menjao prednju gumu opet cu zajedno sa unutrashnjom. Sigurnije mi. Znam da je mnogo gadno ako ti explodira prednja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje ćeš je ''konzervirati'' ako je prodaš nekome=evriće u džep,to je najbolja konzervacija....! Pa mislim guma je super (dunlop ili bridgestone) ali kome treba polovna unutrashnja... A i to ne vredi mnogo ovako nek stoji, leba ne trazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Octobar 9, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ne vredi, a svakako neces da je stavljas na svoj motor, ti otvori temu "poklanjam unutrasnju gumu", neko bi je sigurno stavio na svoj bajk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ne vredi, a svakako neces da je stavljas na svoj motor, ti otvori temu "poklanjam unutrasnju gumu", neko bi je sigurno stavio na svoj bajk Ma shta vam je ljudi, nije da ne vredi nishta nego necu da je dajem za 10e treba mi za ne daj boze. Guma je firmirana i sve je ok mogao sam sa njom da teram josh dugo nego sam imao u kompletu pirelijevu da ugradim sa spoljasnjom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...