rusic 261 Napisano Octobar 6, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan drugar nashao tablicu sa motora.. nije mi rekao broj.. neka se javi ako nekome fali pa cu vas povezati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Octobar 6, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Bolje odnesi u najblizu policijsku stanicu. Nisu bas svi bajkeri na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 6, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan pa to cu mu i reci na kraju... nego ja prvo ovde sa svim moto temama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 6, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Shejtan je pre izvesnog vremena izgubio tablicu (ili mu je ukradena) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 6, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan nek mi baci broj tablice na pp pa cu zvati ovog mog druga kod koga je tablica da mi potvrdi br... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14716 Napisano Octobar 6, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan da li je u pitanju BG tabla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Octobar 6, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas ostao bez tablice BG 22-523. Da nije možda?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 6, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D reche mi drug BG 22- pa neshto.. ne mozh biti neshto drugo.. sad ga zovem al se ne javlja... elem.. ja sam ti komshija.. karaburma, pere cetkovica... daj mobilni na pp.. oticicu sutra do bezhanije da uzmem tablu pa se vidjamo...: sreca sreca rados'... zhiveo forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Octobar 6, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Bravo i svaka cast....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Octobar 6, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Efikasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 6, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da verujem! ladno nije taj broj BG 22-1** sledeci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Sad za nauk budućim kupcima. Ne kupujte motor sa registracijom BG 22 523. Ja sam juče dva puta prošao preko NBgd ali mi se nešto čini da mi je ram polomljen i tablica nestala sa parkinga. A ako je tako onda već verovatno ima namenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Octobar 8, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Meni jednom tako otpala tablica ali sam išao istim putem nazad pa sam je našao slučajno... Sad flomasterom napišem broj mobilnog na zadnji deo tablice ako mi slučajno otpadne iako je pričvršćena sa 3 šrafa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad za nauk budućim kupcima. Ne kupujte motor sa registracijom BG 22 523. Ja sam juče dva puta prošao preko NBgd ali mi se nešto čini da mi je ram polomljen i tablica nestala sa parkinga. A ako je tako onda već verovatno ima namenu. Ma tablice su na onom skuteru sto su bacili bombu na Pink ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Octobar 8, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ili na onom što su roknuli vlasnika kockarniice... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...