Jump to content

Moto Zajednica

Transalp udario pešaka

Recommended Posts

• Prekidach, 1093 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE

@Milosmtt  jok, sivi motard Arai X3

@Vlada Afrika vidish stvarno... ovu nisam terao na ostrog.. onaj zelenko ishao i bez ulja (neko vreme:)) bio je "pod protekcijom svevishnjeg" :)

@štampar rusic sa s :) kao mali rus :D

ali afrika! hahahah kako smo doshli (opet!) do svetog kontinenta :D :D svi putevi vode u afriku, zar ne? :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

I donećemo ti jedno ćebence da imaš. Za TA se ne brini, stajaće na Ledinama u zimovniku ali pre toga moraš da instaliraš video-nadzor po dogovoru pa ondak možeš u mardelj.

• U prolazu, 65 postova

Meni uopshte nije jasno shto se ovaj chika-Arakis nije odmah sam prijavio,pa ima marsovaca na forumu ,provalice ga 100% ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Malo ozbiljnosti molim vas... ;D

Po zakonu koji vazi do 10.12. ove godine, pesak koji namerava da predje ulicu, MORA prvo da se uveri da nema vozila, jer se pokretni objekti od par tona, ne zaustavljaju u mestu...Kad se uverio da moze bezbedno da predje ulicu, i zakoraci na prelaz, eventualno nailazece vozilo je duzno da ga propusti, tj kao da mu se upalilo crveno svetlo... E, sad, sto je nasa vozacka kultura takva, kakva je, ima ulica u gradu gde je ponekad moguce preci samo tehnikom bacanja pod kola...sto opet ne opravdava ni pesake koji hoce da igraju ruski rulet zbog prelaska ulice.

Nacuo sam da je u novi zobs ubacena kategorija pesaka koji namerava da stupi na kolovoz, tj da ce pesak imati prednost u odnosu na vozila i pre nego sto zakoraci na ulicu, ali nisam jos procitao zakon, pa nisam siguran, sto mi se bas i ne svidja, jer sam zilion puta stao ljudima koji na kraju ipak nisu hteli da predju ulicu >:(

Licno, kad vidim pesaka koji mi deluje hocu/necu, obilazim ga lagano u sto sirem luku uz fokus na njemu, za slucaj da udje u kamikaza mod :D djavo ne spava...

• Drug član, 1392 postova

Licno, kad vidim pesaka koji mi deluje hocu/necu, obilazim ga lagano u sto sirem luku uz fokus na njemu, za slucaj da udje u kamikaza mod :D djavo ne spava...

i za to vreme ti se sa druge strane kolovoza neki kamikaza baci pod tockove  :D

a ti se u tom trenutku zbog sirokog ugla obilazenja nalazio malcice u suprotnoj traci...

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

i za to vreme ti se sa druge strane kolovoza neki kamikaza baci pod tockove  :D

a ti se u tom trenutku zbog sirokog ugla obilazenja nalazio malcice u suprotnoj traci...

uze mi reply iz memorije  ;D

• Zainteresovan, 730 postova

Pa taj novi zakon sto izlazi u Srbiji je u stvari isti kao nas zakon koji je izasao prije 3 godine ili tako nesto.

Da ima stavka, da prednost ima, tj. treba je ustupiti pjesaku koji je iskazao namjeru da predje preko pjesackog prelaza.I on je logicno duzan da se uvjeri da to moze bezbjedno uraditi tj. da se ne baca pod auto u zadnjoj sekundi... I zbog tog se najvise pada na polaganju ;D I ko god udari pjesaka, kriv je... 99% slucajeva

Uglavnom, ako vidis da je neko stao pored i ceka da predje, ti stanes i pustis ga, lagano sve. Sad se to malo zloupotrebljava, pa pjesaci kao muhe bez glave, na pjesackom prelaze kao da je trotoar...

• Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Pa taj novi zakon sto izlazi u Srbiji je u stvari isti kao nas zakon koji je izasao prije 3 godine ili tako nesto.

Da ima stavka, da prednost ima, tj. treba je ustupiti pjesaku koji je iskazao namjeru da predje preko pjesackog prelaza.I on je logicno duzan da se uvjeri da to moze bezbjedno uraditi tj. da se ne baca pod auto u zadnjoj sekundi... I zbog tog se najvise pada na polaganju ;D I ko god udari pjesaka, kriv je... 99% slucajeva

Uglavnom, ako vidis da je neko stao pored i ceka da predje, ti stanes i pustis ga, lagano sve. Sad se to malo zloupotrebljava, pa pjesaci kao muhe bez glave, na pjesackom prelaze kao da je trotoar...

Ma i kod nas su se razmazili, ima tome skoro pet godina, poceli su na mnogim mestima u gradu da bleje zandari posle prelaza pa uzimaju harac...

Ali, gde god imas prelaz bez semafora, a nema pubova, tu pesake niko ziv ne j*** ;D

@ uff&pej ba:

Zaboravih da dodam, fokus na mozda kamikazu jednim okom, a Cak Noris me jednom prilikom naucio kako da drugim okom skeniram okolinu na razne opasnosti... ;D ;D ;D

Rekoh u sto sirem luku, ne presirokom :D

p.s. mislim da posle cca 500000 km, i vise hiljada uspesno nezgazenih pesaka, mogu nesto da kazem na tu temu... ;D

Dobro, nije ti los rezultat, mada ja do sad nisam zgazio vise miliona pjesaka.  ;D

;D ;D ;D ...ta ti je dobra...fakat, u niskoj zemlji, ima bar 10 puta vise pesaka nego ovde, mada mislim da su malo pazljiviji...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja