skerla 0 Napisano Octobar 4, 2009 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni sledeci delovi za Aprilija Pegaso 2002. godiste: Frailauf Zupcanik koji hvata i pusta frailauf prilikom "paljenja" zupcanik koji prenosi rotaciju alnasera na failauf i ostale delove Verovatno i alnaser Prisli put sam sampromenio failauf a trebalo je promeniti i deo koji hvata failauf zato sto je bio "pojeden" Skupo ce me kostati ta greska Evo i fotografija potrenih delova. Aprilijica je super ali kad dodje do kupovine delova kupio bi XT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 5, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, jako skupo. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Javi se na PP ili 065/6127000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u KTM-ovom predstavnistvu Promoto,kod njih je svaki ovaj deo po 80 eur,lezaj je svakako isti a i izupcanik sa slike 2 bi mogao biti.Mozes i da ga premeris pa mi posalji mere ja imam jedan set skinut sa LC4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...