Jump to content

Moto Zajednica

Pozdraw

Recommended Posts

• U prolazu, 15 postova

Ewo wec neko wreme chitam stvari po forumu, pa rekoh kranje wreme bi bilo da se registrujem i predstawim ekipi

Kao shto se moze predpostawiti (iz nika) ime mi je Marko, i iz Beograda sam.

Trenutno nemam motor, ali je u planu....  8)

Uchio da wozim na Tomosu matiku, dok josh nisam mogao nogama da dohwatim asfalt.

Imao sam skuter, gilera stalker, od 2002 do 2004 prodao to i od tada nishta nisam uzeo, iako sam imao nameru :-[

Izmedju swega toga wozio par motora od drugara, najache shto sam probao do sada je benelli tnt 1130, i mogu reci da je opaka makina *kez*

Loodowao na skuteru, pao par puta, obarali me (taksista) al nishta strashno, povrede su bile gore dok sam padao sa roshki i bajsa!

Probacu da nadjem slike skutera pa cu ih okachiti owde.

Toliko od mene za sada.

Ps. Logo wam je extra, a koliko sam uspeo da prowalim chitajuci forum, ekipa na forumu josh bolja.

Pozdraw i nadam se dobrom druzenju

LuIYK_slichica132.jpg

cT4lH_slichica133.jpg

T0XHS_slichica134.jpg

2wGzT_slichica135.jpg

Ewo i slika skutera. Owo su slike na dan prodaje :( Mislio sam da ce biti lako prodati ga ali nije bilo  :'(

Lik koji ga je kupio nije znao da wozi tako da mi je ta prodaja josh teze pala kad sam ga wideo kako krece (malo lewo desno po putu) onako neiskusno, al shta da se radi moralo je tako.

Owog "dzawolchicha" napred sam imao i na kacigi izrezanog od reflektujuce folije, pa je mnogo dobro izgledalo na swetlosti farowa a i bilo upadljiwo (em korisno, em po meni mnogo dobro izgledalo)

Ps ako neko prepoznaj motor i ako sam mu neshto skriwio, jbg mladost loodost... :P

Eto tako to je to za sada, ako se setim josh necheg bitnog pisacu, ilia ko nekoga neshto zanima odgoworicu :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja