PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 21, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za off, ali gledam ove slike dok pijem ruski Чай Царский na čijem pakovanju je slika poslednjeg Ruskog Cara Nikolaja Romanova.... i ne mogu da se otmem utisku da su on i Medvedev neki bliži rod... Uporedite lica: Vala Bane, pravo zboris imaju nesto...zajednicko! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 21, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa da krenemo od: zalizaka...isti obrva...iste okice..iiste blagoteleći pogled...isti nos...isti, osm vrha hmm, svarno liće još kada im se pridruži ovaj iz 'horizontale' sa donje fotke...'obatri' su ko braća! Greco, na nivou...svaka čast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Octobar 21, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan A na kom jeziku su komunicirali ? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Octobar 22, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Nesto gledam ime teme, pa gledam neku drugu temu sa propelerima... pa se pitam, zasto Gremlin nije jos okacio ovde fotke novog vranca??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2394 Napisano Octobar 22, 2009 Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan morao bi da sjaše da bi ga slikao ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 22, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Fali mu širokougaoni objektiv...znate, boxer makine su previše široke! A tako mu je lepo pristajala Yamaha (sada me psuje na nemačkom)...ne znam šta mu je trebalo da prelazi na ovaj bavarski tenk. Vidite i sami da mu se reportaže proredile, ne može da stigne sa tim sporaćem na vreme! Nije hteo da sluša sektu sa Ušća mada nije kasno.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 22, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas ga je slikao Rade Busman, pa tako ocekujte slike uskoro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 22, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Danas ga je slikao Rade Busman, pa tako ocekujte slike uskoro. Ovo je tema sta je Gremlin danas slikao a ne sta je Busman danas slikao, neoj da mi ofujete mnogo. ;D Rade, davaj te slidze da vidimo Gremlina u akciji! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 22, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pod 1: naterati grecu da vrati prethodni, poznati avatar. ovaj je odvratan a ni onaj sa bmw ne valja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 22, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Grecin avatar je sasvim adekvatan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 22, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Grecin avatar je sasvim adekvatan ;D Trenutnoj situaciji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 22, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan extra daj jos ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42031.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 22, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan extra daj jos ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42031.0 lepo lepo ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 23, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Danas ga je slikao Rade Busman, pa tako ocekujte slike uskoro. Ovo je tema sta je Gremlin danas slikao a ne sta je Busman danas slikao, neoj da mi ofujete mnogo. ;D Rade, davaj te slidze da vidimo Gremlina u akciji! Hmm... ja zaista ne bih da kvarim ovako divnu temu amaterskim fotkama za off topic, pa iz tog razloga: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=43380.msg652712#msg652712 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc oko 23...vracam se sa sinom iz posete, sa Mostara skrecem prema Muzeju 25. Maj, gde me obilazi auto ministra policije i pratnjom, sa upaljenim rotacijama i velikom brzinom "leti" uzbrdo prema Dedinju... Hmmm...ovo nesto smrdi...Dacic je prvi komsija, deli nas samo zgrada i ulica, nikad ne voze ovako brzoooo...crv pocinje da radi i dodajem gas...prolaze kroz "jako zuto" svetlo na semaforu kod Partizanovog stadiona, ja stajem...cupkam, dok se zeleno ne pojavi i ostro nastavljam za njima, jer crv i dalje radi...kroz deo parka vidim gomilu kola hitne pomoci, vatrogasce, policiju, dim, haos...auuu pa to gori bolnica Dragisa Misovic....nastavljam brzo pravo prema kuci ostavljam shock-iranog sina Marka, grabim aparate i trchim prema bolnici...ceo kvart je u mraku...oseca se ostar miris paljevine...sumaglicasta jesenja noc... Na ulazu u bolnicu, lik u civilu kaze "Ne mozes sa kamerom unutra" , pitam "A koji si ti fucking factor da mi zabranis ???"...kaze "Ja sam obezbedjenje "..E jako si mi ti obezbedjenje mislim u sebi...ali nemam vremena za natezanje "moze-ne moze", srecom zivim 100 m od bolnice, znam svaki ulaz, i bez raspravke sa "obezbedjenjem" ulazim na kolski ulaz iz Ljutice Bogdana...policija me propusta bez problema, ne pitaju nista... Na travnjaku ispred zgrade haos - pacijente iznose, sto na nosilima, sto umotane u cebad u hladnu jesenju noc......dedica na nosilima, dusha mu u nosu, smrzava se pod carsavom i drhti dok ga zandarmerija tovari u hitnu pomoc...bakica drzi kese sa transfuzijom i za odliv mokrace dok u kolicima ceka na prevoz...svuda haos, dim, ali dobro je - vatra se vishe ne vidi, tek po koji plamicak sukne za krova koji vatrogasci sa hidraulicne platforme neprestano polivaju vodom...cujem usput da su svi pacijenti izvuceni na vreme, i da je samo par vatrogasaca lakse povredjeno... Stigli su jako brzo, ocevici kazu za menje od 5 minuta od prijave pozara... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Maestro. Svaka cast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Hvale vredno,Gremline! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 25, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Naše bolnice, naše naličje...bez i malo kulture da se kese sa urinom i hemo tečnostima drže i neprozirnim kesama okaćenim o krevet ili kolica. Neki ljudi kao da se hvale svojim otpacima iznoseći ih na videlo! Govorim o opštem stanju na urologiji i kada nije požar. Greco, posao ti nije lak ali u tome je draž što nikada ne znaš šta te očekuje. I danju i noću u Beogradu se dešavaju razne zanimljive stvari za jednog fotografa! Ima li nekih informacija; šta, kad, kako, koliko...vezano za požar? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Profesionalac uvek u blizini...slike ..tuga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan CARE... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 25, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantna tema Greco, samo tako nastavi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Octobar 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od najboljih tema u poslednje vreme... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 25, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma tema je SJAJNA, a Gremlin nenadhebiv, nema šta! Svaka čast, maestro! Jedino su ove zadnje slike tužne, ali BAŠ ... No, i ovakva dešavanja su sastavni deo posla fotografa.... Stvarno, zna li neko šta se to tamo TAKO zapalilo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Dobar rad, svaka čast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Octobar 25, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan pa ne moze se s klikerima zatvoriti finansijska konstrukcija za bembaru jel tako Greco Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...