suzuki72 0 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bor Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je glanc nova,skinuta je samo radi probe (znaci - probana,nije nosena) velicina je M,ima fabricki protektor na ledjima,i dzepove za protektore na laktovima i ramenima (mogu se dokupiti u LOUIS-u) Cena 45 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Za koju je to visinu. Treba mi za zenu 172 cm visoka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki72 0 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bor Prijavi odgovor kao problematičan Za koju je to visinu. Treba mi za zenu 172 cm visoka. Druze,video sam u merama da je M velicina za visinu od 165 do 175 cm,zavisno od osobe do osobe Malo je nezahvalno,znam,ali ako mozes ti da nadjes negde neku drugu tabelu i vidis neke druge vrednosti,o.k Ovako,vidis da je nova,a sto se tice velicine,ne znam koliko sam ti pomogao pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 2, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan M Probiker plavocrnu nosi moj sestrić 187cm/75kg... Kaži mi je li letnja ili jesenja sa uloškom ....ima li rajf za vezivanje sa lonama.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki72 0 Napisano Octobar 2, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bor Prijavi odgovor kao problematičan M Probiker plavocrnu nosi moj sestrić 187cm/75kg... Kaži mi je li letnja ili jesenja sa uloškom ....ima li rajf za vezivanje sa lonama.... Jakna je letnja,i kao maltene svi delovi PROBIKER opreme,ima rajf za vezivanje sa pantalonama,nema dodatka futera-uloska,samo,kao sto sam napomenuo,dzepove za protektore za laktove i ramena,u dzepu na ledjima je vec sundjerasti protektor fabricki, koji naravno moze da se zameni,na rukavima sa prednje stranje,otprilike na nadlaktici, ima luftere na rajfeslus koji i te kako dodju dobro leti (ja nosim istu takvu XL velicinu,ovu sam kupio za suprugu...) ukoliko te jos nesto interesuje,slobodno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki72 0 Napisano Octobar 21, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bor Prijavi odgovor kao problematičan ...SNIZENA CENA NA 40 EVRA..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...