donmarkoni 23 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan da li neko mozda zna neki sajt gde mogu naci originalne slike nalepnica za motore?jednom sam ovde naisao na tu temu,odavno, ali ubio sam se sada da je nadjem ali ne mogu nigde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Septembar 29, 2009 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan druze ne znam sta trazis ali evo timoj slucaj:pre par godina sam jurio da mineko napravi nalepnice za yamahu i kako nisam uspeo da nadjem to sto sam trazio a igrom slucaja sam vec neko vreme preko odem lepo u yamahu i narucim orginal nalepnice koje su me izasle jeftinije nego da mi ih neko pravi pa prema tome moj savet ti je da ako imas nekog preko naruci ako hoces pogledacu ti ja samo mi reci sta ti tacno treba i naravno boja motora i godiste.ja za dve nedelje dolazim za bg i rado cu ti ih doneti!!!pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan inace u bgd ti je 50 e po nalepnici original mozda preko prodjes jeftinije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan treba mi samo slika nalepnice posto radim airbrush pa mi treba samo originalan izgled po kome bih uradio nista vise.jednom sam naisao na sajt koji je imao po kategorijama to ali ne mogu da ga nadjem ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4789 Napisano Septembar 30, 2009 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam vozio TDM narucivao sam par puta bocnu nalepnicu "TDM" u Balosavi, 21E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor , koja nalepnica, koja boja? Javi na pp i dobices za dva dana. Cena smesna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Septembar 30, 2009 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Posali sta ti treba od nalepnica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ne treba mi nalepnica da je kupim nego samo njena slika,da je originalana za odredjeno godiste motora a ja po njoj crtam dalje nalepnicu,samo znaci da vidim kakav je originalni "logo".treba mi za V stroma i yamahu xt660 za sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Ovdje mozes naci neke: http://www.xtreemedecals.com/ Nije neki kvalitet slika, ali dace ti ideju u svakom slucaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
autoznakovi 0 Napisano Jul 11, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: beograd Motocikl: rx6 Prijavi odgovor kao problematičan Svi 3d stikeri su četvorokomponentni sa LH I UV zaštitom i 20 god garancije. SVE STIKERE, PRIZVODE NEMCI I ITALIJANI A VI IH DOBIJATE PO NABAVNIM CENAMA IZRADE.... OBAVEZNO POGLEDATI PRIMERE I PROCITATI PRVU STRANU NA OFICIJANOM SAJTU: http://www.autostikeri.com/ IMATE JEDNO I DVO KOMPONENTNE STIKERE , TAKOZVANE "FRIZIDER" STKERE KOJE MOZETE KUPITI OD PIJACA DO PRODAVNICA I TO NISU MOTO ILI AUTO STIKERI. TAKODJE ONI SE TOPE POSLE ODREDJENE TEMPERATURE,ZUTE , SPADAJU , VEOMA SU LOSEG KVALITETA I UGLAVNOM IH RADE PO PODRUMIMA OD KINSKIH FLIJA NARAVNO NELEGALNO ...STO JE PREVARA STO ZA LJUDE KOJI LEGALNO RADE I VAS KOJI KUPUJETE.. A IMATE I OVE CETVOROKOMPONENTNE STIKERE SA LH I UV ZASTITOM I 20 GODINA GARANCIJE KOJE IZRADJUJU NEMCI I ITALIJANI ZA SVOJE FABRIKE.... S`poštovanjem, Petar Knežević Executive producer Rts-Discovery ch. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1907 Napisano Jul 12, 2017 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje: da li radite stikere za Vespu ali da su 3d, otprilike kao ovi Beverly na slici. Ako radite, zanima me cena za 3 stikera, 2x Vespa logo + 1x Granturismo logo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5011 Napisano Jul 24, 2017 Drug član, 1885 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, da li stvarno misliš da čovek koji ne ume da sastavi tekst od 4-5 rečenica, može da bude ozbiljan u bilo kom smislu? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...