pronto 6793 Napisano Septembar 29, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja da je dovozim u Srbiju ne pada mi napamet. Rado bih je (pro)dao nekome iz nasih krajeva jer je sprava lepa k'o lutka a cena bi bila verujem korektna Za sve informacije iskljucivo pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 29, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6793 Napisano Octobar 1, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan jos uvek aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ima li taj Horni sliku i cenu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOBODY 1 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Davaj na pp sve podatke (cena , gde se nalazi....sto vise podataka) , a ovde slike.... ;) Imam tamo neke veze , pa bih to mogao uzeti , ako su ti uslovi korektni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6793 Napisano Octobar 2, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je sprava interesantna pa cu ovde da dam neke osnovne podatke. Prvo:Najblizi veci grad je Arezzo.Znaci od Beograda ima tamo,nazad oko 2200 km,pa racunajte troskove puta.Ja sam u blizini gore pomenutog grada i prakticno do cilja je sve auto-put. Sprava je 2001 godiste,kod mene je od 2007.Na satu pise 49340 i garantujem da je sve original,ima i servisna knjizica Boja je klasicna Hornet plava,takvih ima puno i zaista lepo izgleda.Ima nesto dodatne opreme i to: -zadnji stelujuci amortizer FG Gubellini -kit opruga u viljusci -pancir kociona creva napred i nazad -slajdere -maska oko fara -migavci carbon look -nosac tablice rucno izradjen (od prohroma) Na tockovima su Dunlop Sportmax D208 i moram da priznam da ce sledece godine morati da se zamene.Auspuh je original,oko motora i uopste na spravi nije bilo nikakvih intervencija Sad na 50k je ceka zamena ulja.Ko dodje da je uzme,castim servis Znam da vas cena najvise interesuje,pa cu reci da bude oko 2000 evara.Ima mozda jos malo prostora za dogovor,samo ako se vidimo. Slab sam sa postavljanjem slika,autorizovcacu jednog clana sa kojim sam vec kontaktirao da ih postavi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 2, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Evo i zeljno ocekivanih slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 2, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan I jos jedna ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6793 Napisano Octobar 2, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan @davidoff Hvala ti.Ziv bio majci svojoj 100,200 godina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6793 Napisano Octobar 7, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Gledaju ljudi,ali nista ne komentarisu Da je daleko,daleko je znam.Sta je jos problem?jel' skupo?Dajte svoju ponudu Mnogo presla?Svidja vam se,ne svidja,itd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Gledaju ljudi,ali nista ne komentarisu Da je daleko,daleko je znam.Sta je jos problem?jel' skupo?Dajte svoju ponudu Mnogo presla?Svidja vam se,ne svidja,itd... Pa sta da komentarisu kad ide sve preko PP ;D Evo da ja bacim koji komentar i ako nemam nameru da kupujem ovakav tip motora. Prvo mislim da je daleko to je naj veci problem.Neznam koliko trazis za njega?da bi se nekom isplatilo da dodje po njega. Motor je lep na slici nema sta.Za moj pojam ima malo vise km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 7, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja nemam namjeru da kupim ali mislim da je cijena sitnica. Za moj pojam je relativno malo presla. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Octobar 7, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan ako nekog interesuje ovaj motor ja mu ga mogu prevesti po korektnoj ceni od 250eura sa svim propratnim papirima,info na tel 065/66-77-007 sorry za off ali vidim da je ljudima prevoz prestavlja problem a i da pomognem coveku da sto pre proda motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Pa koja je cifra u pitanju znali se??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 7, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa pise oko 2000 evara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 7, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se ukljucim jer sam zaniteresovan za makinu! Koja je zadnja cena pronto? Pusti mi na PP! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6793 Napisano Octobar 27, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Honda je veceras krenula put Srbije. Koristim priliku da se zahvalim svima koji su ucestvovali i pomogli da se ova transakcija realizuje. Novi ce vlasnik vec da iznese svoje utiske,kada je bude video LIVE. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je sto je neko kupio tako lep motor posto i ja imam horneta 900,mada mi nije jasno cemu tolika tajnost sa PP,verujte mi da ljudi transparentnije prodaju gudru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 30, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan nije tajna, kupac je vrlo dobar covek... i ceka da dodje makina i onda ce se prica postaviti i bice mnogo zanimljivo, osecam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodat motor??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Novembar 26, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodat motor??? Jeste, kolega Davidoff ga je kupio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...