Jump to content

Moto Zajednica

14. MotoGP Estoril, Portugalija

Recommended Posts

• Drug član, 1385 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

NE MOGU DA VERUJEM da genijalci daju prednost prenosu fudbalske utakmice!? Nema prenosa...OMG!  >:(

Bitno da i na sport+ ceo dan daju fudbal  >:(

EDIT > Lalajko je dao link za gledanje LIVE ... http://atdhe.net/7394/watch-motogp-grand-prix-portugal

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3618 postova

Kako stoje stvari Hiroshi Aoyama ce sledece godine biti u Moto GP klasi i to u Caffe Latte timu kao Honda-in satelit. Jos uvek se ne zna da li bi to bio novi tim ili ulecu umesto Scott tima. Gabor Talmacsi je doneo dosta novca i tim je fakticki zbog njega na stazi ali je pitanje koliko ce jos MOL da ulaze u njih kada je Talma stalno pri kraju grid-a.

• Ne silazi, 6527 postova
  • Motocikl: konzerviran

Kako sam imao priliku da cujem,maglovito jutro u Portugalu je malo pomrsilo racune nekima koji su hteli da poprave set-up.Generalno svi se nadaju porastu temperature,kako bi sto manje odstupali od vec nadjenih resenja i izbora guma

Iznenadjujuce je 17. mesto Colina Edwardsa,mada mislim da je to takticki da se sacuva motor,posto je broj limitiran

Jos jedna zanimljivost u klasi 250 koja jos ide.Bautista je pao i time znatno iskomplikovao svoju poziciju u borbi za titulu.Zaribao mu jedan od klipova i ciao zdravo

Simoncelli-jev izlet u Superbike mu je izgleda ubrizgao dodatnu dozu adrenalina.Toliko je daleko napred da izgleda da vozi motor od 300 ccm

Potvrda za Hiroshy Aoyama-u. Evo sta je vlasnik ekipe Daniel Epp rekao:

“We are pleased to announce that we have completed a deal to run a Honda RC212V in the MotoGP class in the 2010 season. After winning the World Championship in 2005 with Tom Lüthi on the 125cc Honda, it’s a great pleasure for me to join up again with Honda,” says Epp, who has run a successful 125 and 250 team for the past few seasons.

“Now, after all these years we have finally been able to achieve our dream of presenting a MotoGP project. We are proud to become part of the premier class of motorcycle Grand Prix racing.”

• Ne silazi, 6527 postova
  • Motocikl: konzerviran

Njegovo je cetvrto mesto privuklo vise paznje nego izuzetna voznja Lorenza,Stonera i Pedrose,ali to je neka druga prica

Posle trke italijanski novinari (logicno) odma' su otrcali isped njegovog motorhome-a i izvukli utiske "na vruce"

Problem je,kaze,u losem set-upu,koji je narocito u trci izuzetno opterecivao zadnju gumu i dizao joj temperaturu do neupotrebljivosti.Posto je ove godine ista za sve,razlog mora da se trazi u losem settingu.U prvim krugovima je kaze rizikovao da se ispruzi i shvatio da bi bolje bilo da se uzme koji bod nego da bude "0",kao u vise navrata do sad

Ono sto ga ocigledno vise boli je cinjenica da njegov timski kolega iz prakticno istog motocikla uspesno izvlaci maksimum.

Stoner,svaka cast.Toliko je bio zeljan da je par puta rizikovao da zavrsi van staze.Definitivno odmor mu je prijao

Lorenzo,majstorski od pocetka do kraja.Bolje reci od petka do nedelje siguran,koncentrisan,brz

Edwards skroz o.k.Za njega mi je uvek drago kad napravi dobar rezultat.Vidi se da fali koji konjic,ali plasman za svaku pohvalu

• Integrisan, 13020 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Steta sto Magarac nije zavrsio 10-i da se jos malo zakuva. Sa ovih 18 razlike mi lici da znam ko ce opet

da bude prvak. Dovoljno mu je jedno drugo i jedno cetvrto mesto za pobedu.

Sto se Talmacsija tice MOL ce da plati ali Honda izgleda nece da da motor za ovakve rezultate. Ako do kraja

sezone napravi neki "konkurentan" rezultat mozda promene misljenje a ovako ...

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

nego, za nas koji nismo pratili trku, moze li nekakav kratak opis desavanja, kako se kretao raspored velike cetvorke?

Hvala!

• Integrisan, 13020 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Pazi, nista dramaticno. Pedrosa startovao kao da ima 50kg, Lorenzo ga odmah uhvatio,

Stoner se malo zagalvio iza Cetvrtoplasiranog a kad ga je pretekao Pedrosu je stigao odmah.

Posle su se razvukli s tim da je Stoner bio u domasaju Lorenza ali mu ga je izgleda bilo zao pa

ga je pustio da pobedi. Bilo je malo ding dong za 6,7,8,9-o mesto, Elias ih je ispreskakao

Ako ti je mnogo stalo da vidis trku mogu da ti pustim moj pasword za motogp.com na PM

Meni se trka nije svidela uopste, sve se desilo u prva dva kruga (bar sto se tice fantasticne cetvorke), da nije bilo WSBK-a smorio bih se.

Mnogo mi je drago sto je Stoner ispred Pedrosa-e, ali zaista mnogo...

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Steta sto Magarac

To što je on zbijao šale na svoj račun ne znači da su tebe tata i mama lepo vaspitali.

Povuci reč ako ne misliš da se svađamo ;D

• Drug član, 1439 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Lorenco je vrteo takve krugove da sam veoma sumnjičav da bi i sam Rossi to pratio da je dobro podesio zadnje vešanje.

Nadam se da sada nema izgovora za zadnju gumu sada svi voze BT.

Tempo je bio ubitačan pogledajte samo na koliko sec je završio Rossi ili Edwards.

Za mene lično najveći događaj trke su Stonerovi rumeni obrazi posle trke, čovek nam se vratio tako da će satisfakcija gledanja velike četvorke ili petorke biti na svom mestu u narednim trkama.

• Ne silazi, 5470 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Ugrabio kod druga malo interneta. Ovo je do sada najdosadnija trka godine. Vikend je izvadio SBK.

P.S. Uzgred, poserem se na sred notebook tastaturu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja