djole grunf 100 Napisano Octobar 11, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan sad red je da ti ja ponudim moju masinu u pitanju je Beta euro 350 cc 2004 godiste ,izuzetno atraktivan cafe cruzer italijanska kicoshka mashina sa agregatom od suzukija dr350(znaci ne licenca,nekopija nego cela mashina bas suzana 350) Odlicne "grimeca 'kocnice disk i pozadi centralni amortizer kupljena nova u Trion motorsu odlicno ocuvana ima i bisage alarm itd vazduhom i uljem hladjena 22kw tj negde 28konjica mislim da je recimo generaciju -dve ispred pomenutih japanaca a o proporcijama u odnosu na coveka da ne govorimo(virago je skaradno mali motocikl pa covek na njemu ako je krupnije gradje izgleda kao karikatura) presao je samo 17000 km i mislim da je best-buy opcija u odnosu na vremesne japance sa "minimalnim kilometrazama" (izvinjavam se unapred) ;D.posto sam vlasnik tri godine iskreno...malo mi je dosadio i ja bi novu igracku,pozz ako te zanima ima ga u opciji "prodajem'... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja el 250 1991 mehanicki odlican, agregat odlican, nov akumulator i ulje. trebao bi da se ofarba. dugo je stojao. cena 800e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...