Jump to content

Moto Zajednica

Koji kruzer od 250 do 500 ccm kupiti?

Recommended Posts

• http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

sad red je da ti ja ponudim moju masinu u pitanju je Beta euro 350 cc 2004 godiste ,izuzetno atraktivan cafe cruzer italijanska kicoshka mashina sa agregatom od suzukija dr350(znaci ne licenca,nekopija nego cela mashina bas suzana 350) Odlicne "grimeca 'kocnice disk i pozadi centralni amortizer kupljena nova u Trion motorsu odlicno ocuvana ima i bisage alarm itd vazduhom i uljem hladjena 22kw tj negde 28konjica mislim da je recimo generaciju -dve ispred pomenutih japanaca a o proporcijama u odnosu na coveka da ne govorimo(virago je skaradno mali motocikl pa covek na njemu ako je krupnije gradje izgleda kao karikatura) presao je samo 17000 km i mislim da je best-buy opcija u odnosu na vremesne japance sa "minimalnim kilometrazama" (izvinjavam se unapred) ;D.posto sam vlasnik tri godine iskreno...malo mi je dosadio i ja bi novu igracku,pozz ako te zanima ima ga u opciji "prodajem'...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja