Arakis 5959 Napisano Octobar 5, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Octobar 5, 2009 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Zec, ne znam sta su ti rekli, ali ovo nije VFR A ja se pitao zasto nece 140km/h... Ocekivao sam da cu te videti tamo pa da vidim kako to treba da izgleda na VFR-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Octobar 6, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Tacno sam znao da ce da me nesto poremeti da dodjem i tako i bi. No, najavise se kumovi da dolaze, a kako kum nije dugme, provedosmo dan zajedno, te ne stigoh do kafane. Drugi put. Ako uopste nekoga i zanima sto nisam dosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Octobar 6, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Malo posto smo pomenutog dana parkirali motore, pozalio se drugar da mu je nestala kaciga i nesto od opreme. Bilo ostavljeno na motoru. Da li je nasao ??? Ili je bila necija sala ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koki 9 Napisano Octobar 6, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: ZX6R, CB1000F Prijavi odgovor kao problematičan Negro, a ti sledeći put lepo povedeš i kumove i eto veselja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Octobar 6, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Malo posto smo pomenutog dana parkirali motore, pozalio se drugar da mu je nestala kaciga i nesto od opreme. Bilo ostavljeno na motoru. Da li je nasao ??? Ili je bila necija sala ? Nadam se da nikome ništa nije dignuto. Mada čim smo se parkirali rekoše nam da opremu parkiramo u kafani jer nije baš sigurno ostavljati! Valjda je bila šala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 7, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan kacige koje su ostale na motorima su unesene unutra kako se bas TO ne bi desilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Octobar 7, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan pa kad bi imali motor kao moj niko mu ne bi prišao a kamoli da uzme nešto sa njega ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 12, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan i zvanicno sam treci put popunio pristupnicu............sta sad????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 12, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Mozes ti jos koji put, ali dok upravni odbor ne razmotri sve prijave 15-og neces nista dobiti. C c c nista ne pazite na casu. Na pola recenice izgubite koncentraciju. Vec je receno, da je potrebno da popunite pristupnice a sve ostale informacije cete dobiti kada za to dodje vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 12, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Mozes ti jos koji put, ali dok upravni odbor ne razmotri sve prijave 15-og neces nista dobiti. C c c nista ne pazite na casu. Na pola recenice izgubite koncentraciju. Vec je receno, da je potrebno da popunite pristupnice a sve ostale informacije cete dobiti kada za to dodje vreme... imam 46,5 godina plasim se da necu docekati trebalo bi prvo da razmatrate pristupnice nas od 40+...jel znate....moze se desiti a jel mi od 40+, mozemo da placamo clanarinu na po 6 meseci,jel da nam ne propadnu pare ako ...mislim..nedaj boze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Zlajom , nama je svaki dan cist profit, zato treba da placamo dnevnu clanarinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 12, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Zlajom , nama je svaki dan cist profit, zato treba da placamo dnevnu clanarinu. najbolje da placamo unazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 12, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozes ti jos koji put, ali dok upravni odbor ne razmotri sve prijave 15-og neces nista dobiti. C c c nista ne pazite na casu. Na pola recenice izgubite koncentraciju. Vec je receno, da je potrebno da popunite pristupnice a sve ostale informacije cete dobiti kada za to dodje vreme... Auu ne verujem, kakva komunisticka demagogija...podseca me na velikog Mao-a..."kad porastes kasce ti se samo" Btw, ja sam pristupnicu popunio jos u Oktobru prosle godine, pa zato nije losh ovaj Zlajin predlog da se mi iz grupe 40+ reshavamo po kratkom postupku, za slucaj da ne dozivimo redovan postupak. ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ne dozivimo, bicemo pocasni clanovi sto nije losa varijanta. Zamisli poshumno dodeljena clanska karta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Octobar 12, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ko vam je bre kriv što ste matori ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 12, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Mozes ti jos koji put, ali dok upravni odbor ne razmotri sve prijave 15-og neces nista dobiti. C c c nista ne pazite na casu. Na pola recenice izgubite koncentraciju. Vec je receno, da je potrebno da popunite pristupnice a sve ostale informacije cete dobiti kada za to dodje vreme... Auu ne verujem, kakva komunisticka demagogija...podseca me na velikog Mao-a..."kad porastes kasce ti se samo" Btw, ja sam pristupnicu popunio jos u Oktobru prosle godine, pa zato nije losh ovaj Zlajin predlog da se mi iz grupe 40+ reshavamo po kratkom postupku, za slucaj da ne dozivimo redovan postupak. ;D ;D ;D ;D ;D pa ko vas terao da popunjavate u oktobru prosle godine kad je prvo zvanicno uclanjenje bilo pre 10 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 12, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozes ti jos koji put, ali dok upravni odbor ne razmotri sve prijave 15-og neces nista dobiti. C c c nista ne pazite na casu. Na pola recenice izgubite koncentraciju. Vec je receno, da je potrebno da popunite pristupnice a sve ostale informacije cete dobiti kada za to dodje vreme... Auu ne verujem, kakva komunisticka demagogija...podseca me na velikog Mao-a..."kad porastes kasce ti se samo" Btw, ja sam pristupnicu popunio jos u Oktobru prosle godine, pa zato nije losh ovaj Zlajin predlog da se mi iz grupe 40+ reshavamo po kratkom postupku, za slucaj da ne dozivimo redovan postupak. ;D ;D ;D ;D ;D pa ko vas terao da popunjavate u oktobru prosle godine kad je prvo zvanicno uclanjenje bilo pre 10 dana Ne smem da kazem ko nas je terao...2 puta na papiru , plus jednom online..3 put i Bog pomaze... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Octobar 12, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ko vam je bre kriv što ste matori ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 12, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Živ nisam a pola me nema.... ...a jel' mogu ja, onu tromesečnu člansku kartu.. ;D Nisam Piroćanac ali što je sigurno, nije sigurno!! Da, treba mi i popust na dve bore i par sedih.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 12, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Živ nisam a pola me nema.... ovo mi bas nije jasno,ali ajd kad kazes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Octobar 12, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan A da se matorci posthumno proglase drugovima članovima za dž ili da se u slučaju manjkavanja članarina naplati od PIO fonda mejbi? P.S. MunacZe 'oće da kaže da mu trokira zuendung i regler, ali od pola ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 13, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan A da se 40+ članovima uvede koeficijent džangrizavosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad smo rešili 40+, da vidimo šta ćemo mi 50+? Oće l' bit neke penzije ili bar povlastica u kafani? Imajte u vidu da se nama obično prospe pola piva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 13, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A da se 40+ članovima uvede koeficijent džangrizavosti... Hmmm... pre će biti nestrpljivosti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...