Jump to content

Moto Zajednica

lepljenje plocica u novom sadu?

Recommended Posts

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova

Sa dobrim majstorom koji dobro poznaje tehnologiju materijala mogu sam da odredim zeljenu tvrdocu plocica!Hayabusa je poznata po losim kocnicama za svoje ubrzanje i tezinu iako moja ima i pancir creva!Tek sa lepljenjem plocica ja sam postigao zeljenu kocnicu kojoj mnoge Hayabuse mogu da zavide!Jeste da se brze trose ali meni kocnice rade!Ko ne veruje nije ni bitno ali moze uvek da proba samo i prvo A kategorija na uvid i to najmanje 10 godina! ;) ;D

Znaci za mene vaze 3-ipo probe. ;) ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

NARAVOUCENIJE:

Ko lepi i ko ne lepi plocice sanja o mnigo sisa 5-ica...  ;D

A cuj nije da samo sanjamo...neko ih i drzi kad treba....teske jesu ali izdrzati se mora!!!

• U prolazu, 7 postova

Servis Grubor, Backi Jarak, proizvodnja plocica i pakni kao i lamela za sva vozila tel.021/848-013 i 063/8098283 Majstor Milan. Ja sam koristio plocice napravljene kod ovog coveka kako na motoru tako i na autu. Postoji mogucnost da se izabere tvrdoca plocica. Sto se tice proizvodnje ove vrste plocica (azbestne) proces je isti kao i u bilo kojoj fabrici u svetu i kod nas. Covek inace radi kocnice za trkacka kola, za specijalne liftove za rudnike, mislim da je radio kocnice za jedan ferari ali nemogu da tvrdim najbolje njega pitati.

• Zainteresovan, 527 postova
  • Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125

Manite se sisa i cudi...:nanana:

Ako pored svih ostalih troskova koje iziskuje ovo zadovoljstvo,ljubav prema motociklima,vozac ne moze da izdvoji novac i kupi nove plocice kao potrosni materijal koji predstavlja jedan od najvaznijih za njegovu bezbednost,taj vozac treba da se zapita svaki put kad sedne na motor da li ce njegova mashina stati...

Cak sta vise ta razlika od 10-20 eura za lepljene i nove pocice,ma daj ljudi sta se zezamo ovde....

Jeste kriza u drzavi i sve,ali za one osnovne i najbitnije stvari za nasu glavu ne treba stedeti....

Isto ovo vazi i za gume,ali dobro ko nije u mogucnosti i ne moze da skupi,neka skupi za dobru polovnu...

:zdravo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja