Jezda 24 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je ovo hand-made uređaj,zatečen pre neki dan kod Manježa? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo još malo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Septembar 26, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Rucni rad je u pitanju,to je vise nego jasno 'Ajde da malo miniram,al' konstruktivno.Nek napise neko ko zna kako se ovakva jedna sprava (rucni rad) registruje U svakom slucaju svaka cast za majstoriju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nije miniranje,dobro pitanje je u pitanju Mislim da se ide na atest na mašinski,pa onda na registraciju. A možda i kao motokultivator može da se registrira ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Septembar 26, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Probacu i sa novom temom. Pozdrav Jezdo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Septembar 26, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan To je kod "Machora" slikano?Zar nije 15-20m iznad,ka Kralja Milana,prodavnica kineskih motocikala?Cini mi se da sam vidjao bas neke ovakve Kineze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dag 1 Napisano Septembar 26, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: New Pezos Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije ovo rucni rad. Po kicerici se moze namirisati kinez.A cini mi se da ima i jedna spanska firma sa sl. proizvodom. Ipak tipujem da je ovo cistokrvni azijat.Predvidjen je za decu od 9 do 12-15 god zavisi od rasta. Mojoj klincezi bi sa svojih 9 bas lepo cucnuo. A nisu ni skupi. Po oglasima se mogu naci za 500e pa na vise. U glavnom su im agregati do 49ccm, ali ovaj je izgleda budzen na 125. Mozda se i varam. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 26, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i lici na kineza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2796 Napisano Septembar 26, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi rek`o da je neko ovo napravio od kineza u domaćoj radinosti. Ne verujem da neko proizvodi ovakav tip motora, na prvi pogled je budževina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 26, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da ne : rucni rad kao sto je i ovo rucni rad :-\ : ...ili ovo: Ma nije ovo rucni rad. Po kicerici se moze namirisati kinez.A cini mi se da ima i jedna spanska firma sa sl. proizvodom. Ipak tipujem da je ovo cistokrvni azijat.Predvidjen je za decu od 9 do 12-15 god zavisi od rasta. Mojoj klincezi bi sa svojih 9 bas lepo cucnuo. A nisu ni skupi. Po oglasima se mogu naci za 500e pa na vise. U glavnom su im agregati do 49ccm, ali ovaj je izgleda budzen na 125. Mozda se i varam. Poz Dag je u pravu naleteo sam negde na net-u na firmu koja pravi ovakve igracke serijski...Ako nadjem web adresu okacicu je ovde!! Kakav crni rucni rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je ljudi,šta ste napali k'o smrt na babu,te nije ručni rad,te kakav crni ručni rad,meni je zaličilo na prvi pogled,a i deluje nekako zbudženo! Hvala vi što meni slepcu otvoriste oči! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kogod ideju kako li se ovi nazovi čoperi voze? Mora da je balans nezgodan na njemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1970 Napisano Septembar 26, 2009 Aktivirao se na času, 3279 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ima poneko predstavu... Voze se kao i svi ostali mopedi, samo malo mnogo teže. Čoperi su, u principu, najneupotrebljivija i najneupravljivija vrsta motocikla. U krivinu može i dupetom, i steeringom i countersteeringom, čudo jedno! Nadam se da nikad u više u životu neću morati da vozim takve mutante na 2 točka. Nit' ide, nit' leži, nit' koči, vrh neudobni, zaštita od vetra i vode - NULA, saputnik i prtljag - bajka, visoki putni proseci su u domenu SF, itd itd... Idemo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Septembar 26, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ehhh ti Kinezi, napravice kopiju Isusa i Boga da hoda i prica. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog rucnog rada.Covek mislim da rece da je iz Rume?Napravio sinu da se dete uci.Solidno izgleda, Bravo Tata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 26, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je ovo hand-made uređaj,zatečen pre neki dan kod Manježa? :-\ A lanac labav kao dedin pistolj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Septembar 26, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan A lanac labav kao dedin pistolj ;D Da ti djed nije gdje bio u blizini kada si gledao u pistolj. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Septembar 26, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Sram te bilo...viriš dedei u hlače....Nego, kad beše ono parada? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 26, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Odlozena zbog viska ovakvih stvari ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...