Alex018 415 Napisano Septembar 26, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan uzivao sam dok sam citao i gledao ovaj putopis. svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Septembar 26, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Lalajku skidam kapu a preostaje mi, posle svega što sam pročitao o njemu, da ga prvom prilikom kada stanem na noge pozovem na mali đir oko Zemuna, pa na Kej ili Široku stazu na smuđa na žaru! Ovu stazu cu memorisati negde u hipotalamusu, ne bi li je ikada odvozao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Septembar 26, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan E svaka cast, odlicne fotke kao i obicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Septembar 27, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam sto ste podelili slike i dozivljaj sa nama! Sa Lalajkom na kraj sveta! asfaltom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8799 Napisano Septembar 27, 2009 4_tocka_i_karoserija, 1922 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, s obzirom da verovatno znas sve te krivine napamet, mozda ni ne primecujes, ali da li su i dalje krivine mahom 'nenajavljene' saobracajnim znacima? Elem, kad sam prolazio, ono malo novog asfalta sto je bilo, vuce coveka da vozi brze, ali me na dve prilicno gadne krivine spasilo samo to sto imam naviku da gledam u GPS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 27, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pravo da kazem, ne secam se da ima nekih znakova za opasne krivine. Znam da nedaleko od moje kuce postoji jedna koja meni nikad nije "lezala" - ima promenjljiv poluprecnik, kontra nagib, i pre asfaltiranja, dosta zakrpa i spjeva asfalta bas na idealnoj putanji (ako ona postoji za ovu krivinu). Do sada sam dosta kolega vodio ovim putem, i mogu da se setim dvojice koji su i pored upozorenja proklizali i malo je ispravili Sem te krivine, nema nekih opasnih delova i put je bas za uzivanje jer je pretezno pust i dobrom delom ide kroz nenaseljena podrucja. BTW, evo je u Busmanovom putopisu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Septembar 27, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pitali me a šta će mi Garmin kad i nije nešto za Srbiju (za gradove je super)...upravo jer vidim sve krivine na koje nailazim a nemaju znakove.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17671 Napisano Septembar 27, 2009 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se vratio sa voznjice koja je vecim delom isla bas ovom vasom/Lalajkovom rutom. Od Bg avalskim putem, pa u Djurincima skretanje ka Sopotu i dalje do Rogace. Od Rogace do Arandjelovca je sada potpuno nov asfalt (vozio sam istu rutu pre 2 meseca i bio je stari put!). To cini da, sa izuzetkom kratke deonice po Bukulji, od Bg do jezera Garasi ima TACNO 100km krivina pod savrsenim putem. Sve se nastavljaju jedna na drugu. Kada je vreme kao danas i kada put nije opterecen, kao sto danas uglavnom nije bio, osmeh ne silazi sa lica . A onda ka Belanovici opet krivine . E, u Belanovici sam skrenuo sa ovde opisane rute i vozio lokalnim putem na Rudnik. Taj put izlazi tacno u mestu Rudnik (odmah kod pumpe pored kamenoloma). Jooj ljudi kakva lepota, cistih 25km savrsenstva. Nov asfalt, krivine (vrlo kratke i ostre doduse), Rudnik je u ovo doba mozda najlepsa planina u Srbiji (treba videti te boje: zelena, crvena, braon, zuta, plavo nebo, pejzazi... prosto neverovatno). Ovo definitivno vredi posetiti u nekom drustvu sledeceg vikenda ponovo! U povratku sam testirao i tu kafanu kod Ljiga . Sta reci - Lalajkove preporuke za klopu su uglavnom dobre, ali ova je bas, bas dobra (sifra: kolenice ispod sacha :D). Mnogo lep krug. Tacno 250km oko Bg... Kad se krene malo ranije (a ne ui podne kao ja danas ) moze odlicno i da se kombinuje sa Rajcem (opet fenomenalne krivine). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 27, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Super! Sto rece serbduck, dodje i meni da kupim enduro. A o one kobaje i paradajz (sa sirom) mirisu kroz monitor. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan kakva salata, mmm.. a boga mi i kobaje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 6, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan davno i prelepo napisan putopis ,bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Februar 6, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Mocno, fantasticno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Februar 7, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, a u kojoj kafani je ona klopa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 7, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Restoran Krkusa, na izlazu iz Ljiga sa desne strane, gledano prema Milanovcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Februar 7, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Provozasmo se i mi tuda sa Lalajkom naravno na čelu kolonice a etno selo tada već završeno pravi raj! Krivine milinica... Šta piše ovde u trećem redu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 7, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan "Ako hoces da budes sretan ceo zivot - zasadi vrt!" (Autor ocigledno nije puno riljao.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Februar 7, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 8, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Super masine, super tura, super klopa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6197 Napisano Februar 8, 2012 Drug član, 3029 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bio je to divan dan i sjajno društvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...