Swa 58 Napisano Septembar 24, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nego kad mi osnivamo neki kineski moto klub? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 24, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Komsija jel citas ti malo temu okupljanja? Pa lepo dodjes da se druzimo pa onda lepo vidis da taj klub u stvari i postoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Septembar 24, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citam citam Ma ja sve cekam da se neko organizuje da se ide na neki moto skup (mislim na kineze naravno) ali nije toga jos bilo ili ja nisam video. Salim se naravno, ne mora klub, nego eto ta neka zajednicka putovanja na skupove da organizujemo ili slicno nesto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja jeno pitanje. Kad idem na moto skupove mogu li da se prijavim pod klub Wild mangulice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 24, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako ako ste citali okupljanja i zajednicke voznje mogli ste da vidite da mi retko idemo na skupove ove godine (Indjija, S.Pazova, Kovin i Temerin) jel smo jednostavno shvatili da nama skupovi ne trebaju jer smo mi skup za sebe. Dogovorimo se i nadjemo se i uzivamo .... Bilo bi lepo da se upoznamo, vrata su vam otvorena da se slobodno prijavite da idete sa nama svuda. Bogdo, ti kukas od pocetka kako ti je daleko, smogni snage sa tim tvojim sokocalom pa dojezdi na naredni planirani skup u ARandjelovac pa da se konacno i upoznamo, veruj mi da svi imamo zelju da te upoznamo (i zorgeta) . Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Slabo ste ljudi ukapirali pricu, to je ekipa koja se vozi i druzi, bez ikakvog zvanicnog uclanjenja i pravnog regulisanja. Spontano druzenje i dobra volja je sve sto je potrebno, sticajem okolnosti kineska ekipa se super uklopila i zajedno se voza. Naravno, nije bitno ko sta vozi, nije poenta u motorima nego u ljudima, tako da je bezveze da se sektase i druze vlasnici kineza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konjanik_Slobode 1 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: Niš Motocikl: Prince jl 125-11, Transalp XL 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Bogdo ajde da se nadjemo negde u Nishu pa lepo zapucamo neki dan i posetimo mangulice, jer ljudi ja sam odavno razmisljao o tome da vas nekako nadjem i da vam se pridruzim na neko okupljanje, ali nemam drustvo, ne ide da sam zapalim iz Nisha za BG. Nego ljudi zasto lepo ne odradimo boje za mangulice kao i za ostale moto klubove, naravno ako me primate u drustvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan He he. Posle ovoliko dosadjivanja na forumu a pogotovu sto se tice potrosnje ;D, verovatno ocete da vidite koja je to budala. Salim se . Jbg, obaveze na faksu a nije bas ni blizu. Jeste da sam ja uvek za duze voznje ali jednostavno se nije uklopilo to sto sam planirao. Kad je bio skup u kovinu sve sam isplanirao ali polaganje su odlozili tako da nisam imao dozvolu. A planirao sam posle toga da idem pored dunava do negotina kod rodjaka pa Babusnica. Spremio sam se i za crnu goru ali sam odlucio da idem ipak sa mojima u Sokobanju a i ujedno sam iskoristio skup u Zajecaru i u Boru da se vidim sa jednim prijateljem. Ako ne uspem da se organizujem sad onda na prolece pod obavezno . Pretpostavljao sam da klub nije registrovan i to sto jos treba ba zato i pitam. Do sada sam evidentiran na skupovima kao solo vozac tj bez kluba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan @Jiggy To je odlican predlog. Jeste da meni solo voznja ne smeta ali je u drustvu mnogo bolje. Ako uspem da se organizujem ja sam za. Ako ne, na prolece idemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konjanik_Slobode 1 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: Niš Motocikl: Prince jl 125-11, Transalp XL 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uvek za voznju, preko nedelje imam obaveze na faksu ali sto se tice vikenda kad god kazes palimo da posetimo mangulice, organizuj se pa javi kad mozes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Videcu sta mogu pa javljam, ali nije sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 25, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan He he. Posle ovoliko dosadjivanja na forumu a pogotovu sto se tice potrosnje ;D, verovatno ocete da vidite koja je to budala. Salim se . Mi se ne salimo ni momenta, kako si nas ubo iz prve ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Klub nije registrovan i verovatno niada nece ni biti! Dogovor je da funkcionise kao Choper srbija a Dzoks je vec pisao o tome! Sto se tice boja i majica samo se javite Dzoksu na pp. Znaci potrebno je samo da dodjete jednom, negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Septembar 25, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam ja ni mislio da to bude kao sad neki oficijalni klub sa prostorijama itd., nego vise kao organizovana putovanja na kojima bismo mogli da ogovaramo ove japance i da hvalimo kineze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto nemamo prostorije kluba...^^ Sve bi biwo woze i wubicasto. hahhahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto nemamo prostorije kluba...^^ Sve bi biwo woze i wubicasto. hahhahaha Da je kod kineza sve u tim bojama ne bi ih bilo toliko! Te boje ubijaju libido! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Jeeel? Onda necemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 5, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan I gde smo stigli? jel ide nova garnitura majica ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za iako imam vec jednu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Octobar 8, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro vise kad ce nove majice?Bogami sa ovom proslom ko god me vidi u njoj pojavi se smesak,nadam se da ce i sledece biti takve. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zainteresovan za majce ali u crnoj boji. Ako se opet stampaju ja porucujem bar 3 majce XXL. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan i ja ovaj put XXL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 8, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Prica je bila o ZUTIM majicama i verujem da ce tako i ostati a novi slogan je vec odabran, treba samo da se zagreju ljudi da nas bude sto vise da bi majice bile sto jeftinije (bar 250) . Ali trenutno smo u pregovorima za BOJE kluba koje treba da se izvezu tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Octobar 8, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stampaj i meni ako me primate u mangulice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja se prijavljujem za jednu XL majicu... e bilo bi dobro ako bi mogli da pisemo i imena tj nadimke na ledjima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...