acim 765 Napisano Septembar 23, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Marco Simoncelli će u Imoli po prvi put zvanično voziti superbike mašinu i to Apriliju RSV-4, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6689 Napisano Septembar 24, 2009 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec napisah koji redak u nekoj drugoj temi,ali cu da ponovim Sve je pocelo novembra prosle godine,kada su se prvi put upoznali na pisti u Valensiji.Posto je jos uvek vozac Aprilije (Gilera je samo marketing fora),"glavonje" su odlucile da ga caste jednom ovakvom avanturom,za koju sam kaze da ce biti dobra priprema za motoGP azdaju Prilicno dobro se pokazao u Mugellu.Best lap mu je bio 1:54.100.Za ilustraciju Fabrizio je terao fabrickog Ducatija 1:53:500 Interesantno je da Sic nikad nije vozio u Imoli,tako da zaista moze da se kaze da ce da bude pravo vatreno krstenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 27, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Šta kažete na treće mesto u drugoj trci? Stvarno talentovan vozač, ja bih rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Odličan plasman,a izgleda da i RSV 4 sve bolje ide ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago, a jos draze mi je zbog onih koji klinca nevole ) Zanima me sta bi Alvaro uradio tamo, pao ili bi ga srusili )))) ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6689 Napisano Septembar 28, 2009 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Posle trke je izjavio nesto tipa."E ovo je trkanje,rade laktovi,kocenje na granici sigurnosti (svoje i ostalih),a ne kao oni "sminkeri" iz motoGP". ??? Ovakva jedna smela izjava,pije vodu samo ako iz toga stoje rezultati.Mislim da sa ovakvim stavom u motoGP nece daleko da dogura Istina je da ostrih duela vec dugo nema.Na kraju krajeva to je i jedan od rezultata rada komisije za bezbednost vozaca,koja se pored toga sto poklanja veliku paznju na bezbednost same piste (kvalitet asvalta,bazbednosne povrsine u krivinama,air-fence,itd..) bavi i onime sto se na njoj desava. Ako mu se vec toliko svidja nek ostane.Usput svaka cast za rezultat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan "E ovo je trkanje,rade laktovi,kocenje na granici sigurnosti (svoje i ostalih),a ne kao oni "sminkeri" iz motoGP". Mislim da je upravu, danasnji klinci u auto-moto sportu previse kukaju, a malo se trkaju.... sve se svodi na kvalifikacije pa ko sta uspe... da nema Rossija i Lorenza bilo bi dosadno jako. Svi veliki sampioni su osvajali titule pomocu laktova, odvaljenih branika (auto), stabilizatora i tockova (F1) a danas... nije mi zadnja guma dobra... mama nisam prvi necu da vozim kaze hobit majci sa suzama u ocima... 1000ccm zakon a 500 ccm 2T vrh vrhova !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasha ZX9R 0 Napisano Novembar 29, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da on dobro "izwlachi" swe performanse Aprilije...swaka mu chast za to 3.mesto..imace dosta wremena da dostigne pobedu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...