DuXy 5 Napisano Septembar 23, 2009 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa ovako...prodajem moje motorce... runner 180 vxr... masina je odlicna...ove godine uradjen veliki servis masine... tj. -nov lanac bregaste DID... -vodjice faznog lanca -nov dihtung glave -glava proverena...ne pusta kompresiju -u kompletu sa dihtunzima sam dobio i gumice ventila..koje nisu zamenjene jer nema potrebe... njih poklanjam... -cilindar i klip su u olicnom stanju, kao i karike -lanac uljne pumpe proveren...i nije za menjanje... -vodena pumpa je bila pri kraju i kupljena je polovna, ali u odlicnom stanju -ventili nastelovani -nova svecica -u motor je sipano IPON 5w-40 ulje kada je promenjen i filter ulja...na 22000km... sledeca promena je na 28000km...tj. ulje se manja na svakih 6000km... U masinu staje 1,1 litra...sto znaci da sam morao da kupim 2 litre...tako da mi je ostalo 0.8litre ulja sto poklanjam kupcu... Ovo je sve uradjeno na 24000km sem promene ulja...a motor sada ima 26000km... Plastike su na par mesta malo ostecene...sa leve strane je naprsla bocna plastika, ali je zavarena sa unutrasnje strane i sad nije toliko uocljivo...ima veliki vizir koji jako pomaze pri voznji na otvorenom putu... tablica se nalazi ispod repa i policija mi nije pravila nikakve probleme oko toga... Gume su dobre...sara je ok...nisu izlizane... kocnice takodje... Jedino ulaganje koje ceka sledeceg vlasnika jeste kais i rolnice... ja sada zaista nemam vremena da to zamenim...a motor ide i ovako... znaci, to nije hitno ulaganje, ali bi trebalo da se zameni... telefon za sve informacije 0638988899 Dusan motor se nalazi u okolini Panceva cena je 1600 evra...nije fiksna evo slike... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan koje je godiste,neka zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuXy 5 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2001. godiste... a zamena...pa ne znam... najradije bi kes... ;D ... ali ko zna....predlozite neku zamenu...mozda i padne neki dogovor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duschann 4 Napisano Septembar 27, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Keeway Exceed 125 Prijavi odgovor kao problematičan jes da nešto ne volem skutere,al ova Gilera mi se baš sviđa srećno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Septembar 28, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi te slucajno zanimala zamena za Kymco super 9 2008.god? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuXy 5 Napisano Septembar 29, 2009 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne...tesko bilo kakva zamena... najbolje kes... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuXy 5 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuXy 5 Napisano Februar 15, 2010 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan .. kupac dobija skut sa uradjenim servisom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuXy 5 Napisano Februar 19, 2010 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 19, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan koja je potrosnja? koliko si je najbrze vozio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuXy 5 Napisano Februar 19, 2010 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan potrosnja 4-4,5... ja merio... a vozio sam je 120 sa starim kaisem... sa novim bi trebao oko 130 da pegla...mozda i vise... ali realno nije za te brzine... oko 110 na otovrenom putu ja sasvim dosta... ni masina se na napreze, i lepo se vozi na toj brzini... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuXy 5 Napisano Jun 5, 2010 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajmo, aktuelno... ;D zamenjeni svi potrosni delovi, novim originalnim... ulje, filteri, membrana u karbu nova, nova pumpa vode, prenos u odlicnom stanju (nov original remen, rolnice, orugice)... a cena ostaje ista...1600 evra... i mozda bi mogla zamena za yamahu DT 125...uz vasu doplatu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A 'el moze zamena za CBR600F4i uz moju doplatu? A koje je to mesto pored Panceva? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuXy 5 Napisano Jun 5, 2010 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa BNS... ;D a honda...pa sta znam... presao bih na kros... nemam racunice da menjam gileru za hondu... sta, samo malo bolje vuce sa dvoje i to je to...a i onako nikog ne vozim na gileri... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuXy 5 Napisano Jun 13, 2010 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Jun 14, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam skuterce.Moram priznati da ide ko blesav,ko kupi nece se pokajati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...