Alex018 415 Napisano Septembar 23, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan crko mi je ignitor na motoru. u pitanju je suzuki bandit, 1994.god 400ccm. e sad, cuo sam da se tesko nalazi taj ignitor. ili je u pitanju sala, posto racunam da je to ipak suzuki i nije neko novo godiste-ili se stvarno tesko nalazi. e sad, ako je sala to mi je veoma olaksavajuca okolnost i nadam se da cu uskoro naci taj ignitor, ali ako nije, da li postoji neka mogucnost da se nabudzi neki drugi. i ako postoji, na sta bi trebalo da se obrati paznja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to je gsf400? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Septembar 23, 2009 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan moze da se nadje.samo prvo dobro pogledaj da li je on crkao.sta se desava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel ovakav ili kraci? i sta je sa crknutim, gde ti je i dal ga je neko otvarao do sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da i ko sto kaze cipura, kako znas da je bas on krivac? kako je to ustanovljeno osim odokativnom metodom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Septembar 24, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan ovako, suzuki u saobracajnoj ima oznaku gk 75a bandit. motor mi je trenutno kod majstora-drugara i ne mogu da slikam ignitor ali mislim da je slican ako ne i isti kao taj na slici. inace uopste ne baca struju. onda smo probali jedan drugi ignitor koji nije od mog motora i baca na dve svecice (taj ignitor je neproveren da li je ispravan) , kad promeni kablove-tj valjda poveze drugacije- onda rade druge dve svecice. sumnjamo ta je ignitor jer kad povezemo moj nista se ne desava. inace otvaran je vec, vidi se da je neko nesto lemio i pokusavao da ga popravi. ovo na slici je moj suzuki. kad sam ga dovezo. inace kupio sam ga u takvom stanju tako da ne znam simptome od ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajd fundamentalno obrati paznju na pp, poslao sam ti nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Septembar 24, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan fundamentalno obratio paznju, procitao i odgovorio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6137 Napisano Septembar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12442 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A šta piše? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Septembar 24, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan eeeeeeeeee )) salim se decko mi predlaze da kupim na e-buy ili da mu posaljem da vidimo da li moze da se spase. ja sam naravno za najjeftiniju funkcionalnu ideju, a ko i nije za to u nasoj drzavi danskoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan novi pp. decko??? hahahaa, ova ti je dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Septembar 24, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam jos malo pa 4 banke, a skoro uvek kad s nekim pricam duplo je mladji od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ok. ono je 7,5 a ne 75 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 27, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo sličice da znaš o čemu pričamo kad budeš merio: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 27, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to je raspored na ovom kutijčetu. znači mereno , sve osim mikrokontrolera, je ispravno. čak je i napajanje , školskih 5 volti posle stabilizatora. što se tiče lemova, nijedan nije diran i verovatno je jedina moguća intervencija u stranjskom servisu bila zamena mikrokontrolera (iz njima znanog razloga) pošto je isti u (jeftinom) podnožju. ono što treba kod tebe na bajku ispitati je stanje pikapa. na malom konektoru to su stopice pikap1 i pikap2. ovo što piše "masa?" iako je predviđeno mostićem na štampi (nije ulemljeno uopšte) da bude spojeno na glavnu masu, nije. znači na manjem konektoru treba da imaš minimum 2 žice (logično) a ako ima i u gornjem redu, cdi-ju to ništa ne znači. (šta treba ispitati- da masa dolazi na stopicu, da +12 dolazi na stopicu bih preskočio, već si kačio onaj drugi cdi sa "polovičnim rezultatom"). ono što treba je izmeriti otpor pikapa. po pdf-u je 80-120 oma. edit današnji: kome je honda u glavi taj i ne razmišlja. dakle, jedan je jedini pikap a ne dva, treba izmedju pikap1 i 2 da imas 80 do 120 oma a ako je tako, problem je ipak u CDI-ju sto cu da vidim popodne. (au koji blam davno nisam ovako odvalio) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Septembar 27, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan delimicno sam razumeo posto nisam bas nesto vican u elektronici, ali ce majstoru verovatno sve biti najjasnije kad bude procitao ovaj text i kad pogleda shemu. gujo hvala ti , car si stvarno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 27, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma samo ti sledi instrukcije sa pp i odavde i znaćemo u kom grmu čuči krava. edit: evo da ti zakacim jednu slicicu, tek da se ne nerviras. jel ti poznato? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Septembar 29, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU KO CE TO DA SASTAVI CRNI GUJOOOOOOOOO!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo bre, čudna mi kupusa. dopuna, naravno pre otvaranja se ovo moglo zvati CDI. sad se vidi da nije u toj kategoriji, nema ni C od CDI, obično elektronsko paljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Septembar 29, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan kao u fabrici da je sastavljeno, svaka ti cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sutra će ga zakačim na lažnjak pikap da vidim jel okida. pic (16F84A) nisam probao da isčitam, nije ni bilo bagre kod kojih mi je sprava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Septembar 30, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan samo da javimo gledaocima i citaocima teme zalosnu vest, crklo nesto sto nije trebalo i nema vise cdiiii moracemo da sacekamo drugi, pa kad bude stigo javljam se i slovima i slikom da podelim s vama radost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan taze izveštaj, stigo polovnjak i sutra ide sas niš ekspres Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Octobar 16, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan mmmmm brm brm mmmmm bice off i on roada po -20 vidim ja Dosadio mi auto vise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Octobar 18, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...