Marokanac 1882 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju ! sad sam ja ostao bez teksta..........................divna prica.......istinita prica. Sve sto bih rekao (napisao) mi izgleda suvoparno........... Ponosan sam sto ovakvih ljudi (otac Branislav) i ovakvih mesta ima u Srbiji. Divna i poucna prica......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan bio sa bracom u Crnoj reci ovo nemoze da se opise ovo je moralo da sew dozivi a nesto sto me je odusevilo je otac Branislav Peranovic koji je stigao sa svima da se pozdravi i da svakom pozeli dobrodosnicu ja sam morao da se vratim to vece ali ako se ovo ponovi ostajem na konaku sigurno i jos nesto prognozirali su kisu za taj dan a nebo je bilo plavo i dan bez oblaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hvala vam. Izvinjavam se zbog slika al ja sam obecao da cu prikazati putovanje sa moje tacke gledista ( iz mog ugla)... e sad sto mi se tacka gledista mutila kako je vece padalo i mucenica uticala na tupljenje mog ugla.... to je samo dokaz da sam ispunio obecanje. Hvala jos jednom i svima zelim da ovo dozivite jednog dana (oni koji nisu a koji jesu da ponove). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno prelepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Bravo odlican putopis i jos bolji prikaz stanja u centru.Svaka cast tebi i svim ostalima koji su bili prisutni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 25, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno odradjen putopis sa puno lepih reci.Krivo mi je sto nisam znao za ovu akciju jer bih sigurno otisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Septembar 26, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan evo izašao je u i nedeljniku vreme putopis iz crne reke..: http://www.vreme.com/cms/view.php?id=887601 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Taj "putopis" je pisao "onaj" novinar. Imao sam prilike da pricam s njim pre a i posle "izbacivanja" iz centra. Na samom izlazu iz centra dok su panduri pokusavali da nadju nacin da ga bezbedno (misli se na los put kroz sumu) spuste do asfalta mi je rekao: "Mislio sam da pisem lepo ali vidis sad vise nisam dobrodosao."... Procitao sam teksti mogu reci da je to od njega ocekivano. Vec sam napisao da prvo treba videti pa pisati a ne obrnuto. Na zalost on je prvo "naslepo" pisao o centru i Ocu Branislavu pa tek onda dosao da vidi. Sad taj "putopis", kakva god da mu je namera, nema ocekivanu tezinu . Evo ga na slici u razgovoru sa Ocem Branislavom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan I eto uvek se nadje neko G... koje mora da stavi mrlju na ovako lepe stvari. Mogu da zamislim sta bi se desilo da su proradile sake uf uf, a izgleda da je samo zato i poslan, izazvati incident da bi se jos vise ocrnio otac Branislav i njegov rad. Sva sreca te bajkeri nisu zivotinje a i ocu Branislavu sve pohvale sto je odreagovao na pravi nacin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 26, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Problema ne bi ni bilo da se novinar bajker nije prepio i da nije poceo da postavlja provokativna pitanja sticenicima. Razisli bi se u miru i tek bi u "Vremenu" nasli da je bio sa nama. Mogao je ladno da predje metar yamahom, pa tek onda padne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 26, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan To je "novinar".Ebem ti novine kad ima alkose za radnike. Svaka vam cast za baj turu.Pop..eh sto nisam znao da krenem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 26, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan To je "novinar".Ebem ti novine kad ima alkose za radnike. To se zove ''beneficirani radni staž''.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan evo izašao je u i nedeljniku vreme putopis iz crne reke..: http://www.vreme.com/cms/view.php?id=887601 A tebi se izgleda dopao tekst iz novina cim nas upucujes na njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Septembar 29, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Pa u cemu je problem? Covek je napisao isto sto i vi. Osim ako nekim nevidljivim CIA mastilom ne pise nesto izmedju redova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisi pazljivo citao. Probaj ponovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 29, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam obisao Crnu Rijeku (RC) te veceri. U RC sam dosao oko 20.30-dzipom. Ona zadnja krivina nasuta rizlom je bila dobra prepreka i za terenca, koji ju je savladao tek kada je sporohodno redukovan, mogu da zamislim sta je ona krivina radila motorima, a nikako ne mogu da shvatim kako su gore izasli onaj VN i ona Yamaha Virago. Atmosfera je bila prijateljska, muzika (u to vreme) bas dobra, logorska vatra impresivna... Umoran od celodnevne voznje automobila, zadrzao sam se oko sat vremena i otisao u moju vikendicu (15 km dalje). Slike (nocne) jos nisam "izvadio" iz kamere i ako bude nesto lepo-postavicu ih u ovoj temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 29, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Nocne slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 29, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj tako da uletis u neciju svadbu, prepijes se i pocnes da provociras, pa da vidis stare narodne obicaje iz perioda pre nego sto je izmisljena tolerancija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 29, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Tolerancije je bilo i ranije. Jedino su joj granice bile nesto jasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Septembar 29, 2009 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Taj "putopis" je pisao "onaj" novinar. Imao sam prilike da pricam s njim pre a i posle "izbacivanja" iz centra. Zasto su ga izbacili iz centrra jer i on je Brat Bajker...Ako je vec prihvacen kao i svi ostali i ako je kao sto vidimo sve bilo kako treba, zasto bi nesto lose napisao? Kako pise u nedeljniku vreme bio je izlozen psovkama, izveden pred masu...Odatle proteran napolje iz kampa a malo je falilo da radi ashov ili lopata i to od brace po tockovima. Dali je to Srbija na pragu zaceca bajkerskih bandi,koje je najlakse povesti i poterati za gajbu piva i malo salame? Brat Bajker ne napiše prvo ciničan tekst,pa onda ode da vidi šta se tamo dešava ! http://www.vreme.com/cms/view.php?id=886747 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Taj "putopis" je pisao "onaj" novinar. Imao sam prilike da pricam s njim pre a i posle "izbacivanja" iz centra. Zasto su ga izbacili iz centrra jer i on je Brat Bajker...Ako je vec prihvacen kao i svi ostali i ako je kao sto vidimo sve bilo kako treba, zasto bi nesto lose napisao? Kako pise u nedeljniku vreme bio je izlozen psovkama, izveden pred masu...Odatle proteran napolje iz kampa a malo je falilo da radi ashov ili lopata i to od brace po tockovima. Dali je to Srbija na pragu zaceca bajkerskih bandi,koje je najlakse povesti i poterati za gajbu piva i malo salame? Brat Bajker ne napiše prvo ciničan tekst,pa onda ode da vidi šta se tamo dešava ! http://www.vreme.com/cms/view.php?id=886747 ja licno islim da sam maximalno tolerantan ali da ja kod svoje kuce pravim zurku i da pozovem istomisljenike i prijatelje i da neki lik dodje i pljuje na moju kucu i moju porodicu neznam dal bi ga lepo ispratio kao sto je ispracen novinar ali mislim da nema razloga da ga pominjemo ko je hteo dosao je ko nije nije i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Septembar 29, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vladezx11, zemljace citaj kako je napisano. Imas sve njegove tekstove na netu. Imas sve nase tekstove na netu. Procitaj pa vidi gde je razlika i zasto je "brat bajker" nepozeljan. Kod nas je novinarstvo zasnovano na direktivi ili senzaciji. Tako je i taj nesretnik cuo i nacuo nesto pa onda konstruisao svoju pricu. E tu je greska. Njegov posao je da napise istinu. Naravno da covek koristi vest da se vrati u zivot kao novinar i pise najgoru laz i pljuvacinu - a na osnovu "rekla kazala ". Nakon svega jos dolazi ( ima 00 il nema mozga) u Crnu reku da vidi sta je to napisao. Tolerancija je strana rec i verujem da nije bilo Oca Branislava, ne bi bilo ni tolerancije. Isti onaj Otac Branislav koga je "novinar" popljuvao najstrasnije, spasava "novinara". To je osnova pravoslavlja - prastanje. U poslednjem pisanju "novinara" na ovu temu vidi se "povlacenje kocnice". Ja bih to nazvao kajanjem. Bog prasta a ljudi malo teze. Kako god bilo, njegovo pisanje je povod napustanja centra odredjenog broja sticenika. Uzrok je droga. Posledica je 6 mrtvih. . .predozirali se . ....kad su dosli kucama...Pobegli od "torture" i lopate... pravo u smrt! .... .... Da su ostali u centru mozda bi jos bili zivi. I sta cemo sad??? Ima li razloga da ne volimo "novinara". "Brat bajker"......kako da ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 30, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Taj "putopis" je pisao "onaj" novinar. Imao sam prilike da pricam s njim pre a i posle "izbacivanja" iz centra. Zasto su ga izbacili iz centrra jer i on je Brat Bajker...Ako je vec prihvacen kao i svi ostali i ako je kao sto vidimo sve bilo kako treba, zasto bi nesto lose napisao? Kako pise u nedeljniku vreme bio je izlozen psovkama, izveden pred masu...Odatle proteran napolje iz kampa a malo je falilo da radi ashov ili lopata i to od brace po tockovima. Dali je to Srbija na pragu zaceca bajkerskih bandi,koje je najlakse povesti i poterati za gajbu piva i malo salame? Kao na onim zagonetkama gde je u slici sakriven predmet koji ne moze da se vidi na prvi pogled i ovde je sustina naizgled sakrivena, i kada bude pronadjenjavlja se "axa" efekat. Ovo je bila voznja podrske centru Crna Reka. Dobrodosao je samo bajker koji podrzava rad tog centra. Kome se ne svidja neka napravi voznju podrske Drajzerovoj, pa neka skupi 80 motora i lepo. Mi tamo necemo ici, ni pozvani ni nepozvani. O popularnosti tog nedeljnika necemo trositi reci, njihov tiraz najbolje govori. Iz Beograda je krenuo simbolican broj motora, ako se odbije devet mitrovcana i jos par ljudi sa strane. "Beograd je svet" ali ne i Srbija, vec deo Srbije. Novinar "Vremena" van kruga dvojke, a pogotovo prema jugu gubi na ceni. Kada pocnu da pisu afirmativno o divljim plemenima sa juga porasce im i cena. Ovako, netrpeljivost, da ne upotrebim neku jacu rec je dvosmerna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 30, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Diskusija polako odlazi u nepozeljnom smeru. Molim vas da se zadrzimo na putopisu i putovanju. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...