Mare70a 1399 Napisano Septembar 22, 2009 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Pegasa 650 iz 1995 godine i na mene se vodi.Kupljen je na prolece,presao 40.000 km,ima nov lanac i lancanike i nov komplet frajlauf. Gume odlicne,prva metalik crna boja,neogreban i sija se kao nov.Komsiliuk me pita da li je to nov motor,naravno oni koji se ne razumeju.Dvogrli karburator.Registrovan je i u totalno perfektnom stanju.Kupio sam ga od lika iz Italije koji ga je bas mazio.Ima karbon stitnike na njemu za kandze zadnje kocnice,veliki kofer za dve kacige,dva vizira.Uradjen je i servis tipa,zamena ulja ,podmazivanje.Pali kao mina ide kao blesav.Vredi ga pogledati ali voznje nema,samo iza mene.Retko ocuvan model,garaziran u toploj garazi. Razlog prodaje je taj sto sam skupio nesto parica za novi suzuki intruder 800. Cena je i vise nego realna za takao ocuvan motor i ona je 2.000 eur ali molim bez cenkanja,ispod toga ga ne dam. Mozete me i kontaktirati i na 063 53 53 10. Slike cu da postavim sutra. POZZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan a slike "sutra"? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...