m900 227 Napisano Septembar 22, 2009 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Jučer sam i ja imao priliku sjesti na 1098 i provozati ga,a šta da kažem ;D ;D ;D Svaka majka htjela bi ga za zeta Vožnja je bila kratka ali slatka(svega pol' sata) ali BMK gušt je vrhunski,a za sve ostalo tu je ... Kočnice,kažu preoštre-meni se sviđaju baš takve,pa zato imam kažiprst Tvrdo ogibljenje-meni se sviđa-osjetim cestu bolje nego na skateboardu Otvoreni Termi-jooooooooj Agregat-lokomotiva,jbt na niskim okretajima našaltaš motor do šeste i pokušavaš dalje,ali sedme nema :wink:,a kad ga malo navijaš-joooj eto te u vrtoglavici Jučerašnja slikica poslije druženja sa :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Septembar 22, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan I tata bi sini , i Tata . poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Eh, ja mislio da ti cestitam za kupovinu ;D Docice i to na red... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 22, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam mislio da si ga kupio Neka, polako... Oduševljenje ti je veliko, vidi se Doći i kupovina kad - tad. Pre nekih mesec dana sam video lika od 50+ godina na novoj BUSI... ja mu pohvalim makinu, a on reče "eeee, da znaš koliko sam je čekao, ali STIGLA JE!" Nadam se da ti nećeš sa 50 stići do makine, već mnogo ranije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Septembar 22, 2009 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam mislio da si ga kupio Neka, polako... Oduševljenje ti je veliko, vidi se Doći i kupovina kad - tad. Pre nekih mesec dana sam video lika od 50+ godina na novoj BUSI... ja mu pohvalim makinu, a on reče "eeee, da znaš koliko sam je čekao, ali STIGLA JE!" Nadam se da ti nećeš sa 50 stići do makine, već mnogo ranije U planu je 916-748 linija,a valjda će se naći nešto do 50-e(pa imam još 6 godina fore) A napisao sam da se malo pohvalim,sa naglaskom na malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 22, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Ih, pa za 6 godina imaš vremena i avion da kupiš Mnogo sreće, držim ti palčeve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 22, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E nek si, drago mi je ko da sam i ja. A mene je provozao jedan na HYPERMOTARDU 1100, 2 dana sam plakao ;D ;D ;D Kao dizel, vuce od 1000rpm :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 22, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan E nek si, drago mi je ko da sam i ja. A mene je provozao jedan na HYPERMOTARDU 1100, 2 dana sam plakao ;D ;D ;D Kao dizel, vuce od 1000rpm :o Pa svi vuku od 1000 rpm, posto tu motor radi na leru. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan boles'an motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 22, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa svi vuku od 1000 rpm, posto tu motor radi na leru. ;D ;D ;D Stvarno :o Nisam znao Ima jedna stilska figura u nasem jeziku, zove se hiperbola Inace ler na mom motoru je 2000-2500 (zavisi kako je raspolozen) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna stilska figura u nasem jeziku, zove se hiperbola E eto q. Nas uvijek zajebu. Predavali nam hiperbolu iz matematike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 22, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa svi vuku od 1000 rpm, posto tu motor radi na leru. ;D ;D ;D Stvarno :o Nisam znao Ima jedna stilska figura u nasem jeziku, zove se hiperbola Inace ler na mom motoru je 2000-2500 (zavisi kako je raspolozen) ;D ;D ;D Pricam o pravim motorima,a ne motoricima. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano Septembar 22, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Lepotica i zver , nego sto ne kazes tom prijatelju da bi drugari sa foruma zeleli duzi teks o tom dukcu , pa da ti ga ostavi nedelju - dve , zbog boljeg upoznavanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 23, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...pa da ti ga ostavi nedelju - dve , zbog boljeg upoznavanja Verujem da tu niko ne bi imao ništa protiv. Čekamo tekst ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Septembar 23, 2009 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan E nek si, drago mi je ko da sam i ja. A mene je provozao jedan na HYPERMOTARDU 1100, 2 dana sam plakao ;D ;D ;D Kao dizel, vuce od 1000rpm :o Ima ovo i negdje na Youtubeu,ali nemogu naći,iako Hypera i Multistradu smatram uljezima među Ducatijima :-\ ...pa da ti ga ostavi nedelju - dve , zbog boljeg upoznavanja Verujem da tu niko ne bi imao ništa protiv. Čekamo tekst ;D Nebi ni ja,ali nažalost ništa od duže probe :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 23, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan @ boban http://hr.wikipedia.org/wiki/Hiperbola @ branko Tacno se vidi da si iz Bosne ;D ;D ;D Da ne offujemo vise covjeku temu, nije valjda da si ga slikao iz samo jednog ugla... Daj jos slika, neke vece utiske, odmah urgiraj da se u podforumu "Vozili smo" otvori za 1098-icu da se i tamo pohvalis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6680 Napisano Septembar 23, 2009 Ne silazi, 6557 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zamislite kako li je tek na Streetfighter-u.Isto to ali bez oklopa :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Septembar 23, 2009 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan @ boban http://hr.wikipedia.org/wiki/Hiperbola @ branko Tacno se vidi da si iz Bosne ;D ;D ;D Da ne offujemo vise covjeku temu, nije valjda da si ga slikao iz samo jednog ugla... Daj jos slika, neke vece utiske, odmah urgiraj da se u podforumu "Vozili smo" otvori za 1098-icu da se i tamo pohvalis Samo sam jednom kliknuo mobitelom,a čuj kad sam god u Zagrebu i imam priliku posjetim Ducati salon i servis,popričam s dečkima i popijem piće. Za sada samo ovo,a ako bude šta više pisati ću i o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 23, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ boban http://hr.wikipedia.org/wiki/Hiperbola @ branko Tacno se vidi da si iz Bosne ;D ;D ;D Da ne offujemo vise covjeku temu, nije valjda da si ga slikao iz samo jednog ugla... Daj jos slika, neke vece utiske, odmah urgiraj da se u podforumu "Vozili smo" otvori za 1098-icu da se i tamo pohvalis Ne bih da OFF-ujem temu,ali pogledajte malo ovaj link sa razlikom da ja nikada ne "probam tudje" (mojih drugara iako mi nude) motore.Ako budem u prilici da ima neka prezentacija motocikala od strane proizvodjaca-prodavca ili dilera, onda OK. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33677.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Septembar 23, 2009 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan @ boban http://hr.wikipedia.org/wiki/Hiperbola @ branko Tacno se vidi da si iz Bosne ;D ;D ;D Da ne offujemo vise covjeku temu, nije valjda da si ga slikao iz samo jednog ugla... Daj jos slika, neke vece utiske, odmah urgiraj da se u podforumu "Vozili smo" otvori za 1098-icu da se i tamo pohvalis Ne bih da OFF-ujem temu,ali pogledajte malo ovaj link sa razlikom da ja nikada ne "probam tudje" (mojih drugara iako mi nude) motore.Ako budem u prilici da ima neka prezentacija motocikala od strane proizvodjaca-prodavca ili dilera, onda OK. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33677.0 Lani je i meni prijatelj iz Njemačke nudio Tricolore, ali kao što kažeš,ne isprobavam tuđe motore. Ovaj 1098 koji sam vozio je probno vozilo u Ducati salonu za vrijeme akcije koja traje do 30.09.2009. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...