Jump to content

Moto Zajednica

Kruševac - poginuo motociklista (21.9.2009.)

Recommended Posts

• Rashodovani bajker, 1731 postova

" Motociklista Slavoljub M. (42) nastradao je danas u sudaru sa automobilom marke "golf 2" kojim je upravljao Novica M. (41), saopštila je danas policijaska Uprava u Kruševcu.

Do nesreće je došlo, kada je Slavoljub M. svojim motorom "kavasaki" naleteo na "golf" koji je vršio polukružno okretanje, navodi se u saopštenju.

Slavoljub M. preminuo je na licu mesta od zadobijenih povreda. Uvidjaj su izvršili istražni sudija Opštinskog suda u Kruševcu u prisustvu tužioca i saobraćajne policije, navodi se u saopštenju. "

izvor : http://www.srbijanet.rs/vesti/hronika/29154-motociklista-nastradao-u-sudaru-sa-golfom.html

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 805 postova
  • Motocikl: ktm

saucesce!

verovatno ce opet neko na forumu da napise kako je kolega vozio preko 250!!  ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? da da... dok mi sedimo za kompom i pljujemo te iste ljude koji nas ubijaju oni nastavljaju, naravno boli ih dupe za nas, vecina cak ni ne zna da ovaj forum bjb postoji, jer da postoji verovatno bi nesto ucinili povodom toga...ovako samo trosimo reci... jbg :(

dok neko ne uradi nesto podhitno najebasmo svi!

uzas!!!

• Zainteresovan, 791 postova
  • Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007
dok mi sedimo za kompom i pljujemo te iste ljude koji nas ubijaju oni nastavljaju, naravno boli ih dupe za nas, vecina cak ni ne zna da ovaj forum bjb postoji, jer da postoji verovatno bi nesto ucinili povodom toga...ovako samo trosimo reci... jbg :(

Učinili bi to što bi ugasili ovaj forum i sve nas pohapsili i streljali!

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Neki kao da bi da zaustave kishu  ??? Da se uradi nesto??

Ovo nije moguce sprijeciti. Jedino sto se moze uraditi je otvoriti 6 ociju i ocekivati isto u svakom trenutku.

Mozda bi malo edukativne propagande pomoglo, ali to nazalost nije prioritet, ima vaznijih stvari, a i ne dobija se nista "konkretno" (citaj euros) za uzvrat.

Tako da ostaje oprez i pesimisticki pristup.

• veloce come un proiettile , 728 postova
  • Motocikl: Vespa Gts Super 300

???Uf,Sauchesce porodici.Dokle bre vise.Motore ispred skupstine i lepo zahtevati da se istog dana stavi na razmatranje bezbednost motorista.

Aman zaman ljudi,pa mi volimo te motore kao sto neko voli loptu,heklanje ili slikanje.

Uh,nemogu da pisem,polomih sva slova na tastaturi???

• Svrati ponekad, 218 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

Saučešće i neka mu je laka zemlja.

Neki kao da bi da zaustave kishu  ??? Da se uradi nesto??

Ovo nije moguce sprijeciti. Jedino sto se moze uraditi je otvoriti 6 ociju i ocekivati isto u svakom trenutku.

Mozda bi malo edukativne propagande pomoglo, ali to nazalost nije prioritet, ima vaznijih stvari, a i ne dobija se nista "konkretno" (citaj euros) za uzvrat.

Tako da ostaje oprez i pesimisticki pristup.

Ma ne može da se spreči,ali može da se poveća nivo saobraćajne kulture,da je to nemoguće,ne može niko da me ubedi!Da li bi nekom u Holandiji palo na pamet da obrće auto preko pune!!??

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Da li bi nekom u Holandiji palo na pamet da obrće auto preko pune!!??

Ne bi, naravno, zato što bi za tako nešto platio takvu kaznu da zvoni + bi možda ostao i bez dozvole... a TO kod nas nedostaje. Vrlo brzo bi se mogla podići vozačka kultura i tada bi se ovakvi nemili događaji, nadam se, ređe i dešavali...

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Ma ne može da se spreči,ali može da se poveća nivo saobraćajne kulture,da je to nemoguće,ne može niko da me ubedi!Da li bi nekom u Holandiji palo na pamet da obrće auto preko pune!!??

Pod "edukativnom propagandom" sam i mislio na povecanje nivoa kulture, ali kao sto rekoh nema prioritet i ne rijesava problem, nego ga malo smanjuje.

Sto se tice Holandije, ona je isto na planeti zemlji i u njoj takodje zive obicni ljudi, a ne marsovci.

Naravno da se okrecu preko pune, voze u suprotnom smjeru po autoputu itd itd.

"Ga terug" znaci "vrati se nazad", naravno na Holandskom.

bsa-ga-terug.jpg 

• Drug član, 955 postova
  • Motocikl: Lep

Ma dzabe. Svakodnevno gledam kako voze kao majmuni. Migavce niko zivi ne koristi, valjda misle da su tu stavljeni estetike radi! Drugo, svako misil da ima prednost i je*e mu se. Meni je bas juce babetina izletela sa sporednog puta (a bio sam u kolima) i to je samo pogledala u jednu stranu, nije cak ni usporila.

Kreteni i ima ih baaas mnoooogo i to se kod nas nece skoro srediti.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja