miStery 1 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel ostala koja? ako je ostala ja bih da rezervisem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Vredi svaku paru! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan kakva prekrivka pa to svet nije video. na ovome mozes da se obogatis Misirac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Octobar 6, 2009 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan ako je ostala jos neka, i ja bih jednu!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Octobar 18, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan jel ima jos cirada? ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Octobar 18, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma Misirac zajebava Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan izgleda ste zakasnili ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan nema ali je u fazi nabavke pa more bit bidne sledece nedelje jos 5 kom. (mozda) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14302 Napisano Octobar 18, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan meni jedna ako stignu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan +1 Ako mugu da se poruce ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da seeee prijavim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Octobar 18, 2009 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Misirac, javi kad stigne, uzimam i ja jednu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan i ja ću jednu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2829 Napisano Octobar 18, 2009 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan A jel donosis na kucnu adresu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja cekam vec 2 nedelje tu pokrivku,sve je kao poslata a nikako da stigne 2 nedelje ??? Lepo reci ako je nisi poslao nemoj me zavlaciti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 18, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan sad ima smisla da i ja kazem, ocu i ja jednu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Octobar 18, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mu dodje kao i DVD SWT. Biće ali juče. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan +1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14302 Napisano Octobar 20, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan au brate, al ce tebe da krene, nabavljaj te pokrivke sto pre. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Octobar 20, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da i ja uzmem jednu Javi mi sta i kako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Octobar 20, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan sacekajte bre,covek trazi vrsnog snajdera... ;D vidite da ih nema na uvozu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Octobar 20, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i ja! ;D Kud svi Turci... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Octobar 20, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan ja cekam vec 2 nedelje tu pokrivku,sve je kao poslata a nikako da stigne 2 nedelje ??? Lepo reci ako je nisi poslao nemoj me zavlaciti ja tebi lepo napisa na PP a ti javnu prozivku e onda lepo da recem i ja po koju , 2x ti je slata pokrivka na kucnu adresu i dva x se vracala , obaveza je kada se roba salje AKS-om da se ostavi broj mobilnog telefona da bi se stranka kontaktirala u slucaju da nije kuci , znaci 2x su pokusavali oni, ja sam te zvao licno danas posto su je vratili po drugi x , niko se nije javljao na telefon a ovo je tvoje opravdanje u celosti sta imaju da me kontaktiraju,imaju tacnu adresu,znachi tacan broj ulice i broj stana koji je 1 - prva vrata u prizemlju. Nema teoretske shanse da promashe. Kakva je to glupost? Ja sam u to vreme imala predavanje i imala sam danas JEDAN propusten poziv u 12:59 ,to je sve,prethodno me je neko zvao 17. ,ne volim da se javljam na nepoznate brojeve,i ne vidim razlog zashto bi me kontaktirali? Imaju li ti debili plan plus,kad se ukuca Nehruova 63 odmah tacno prikaze gde se nalazi taj broj,ne moze se promashiti nikako. Ako se bave tim poslom onda moraju imati takav softver,i nema promashaja. Koji glupi izgovori ne verujem. Da li postoji neka druga firma koja vrshi usluge transporta,pa poshta ima post ekspres,poshalji mi njime ti si prva osoba kojoj pokrivka nije stigla a tvoje nejavljanje na nepoznate brojeve ne zelim da objasnjavam (sta mislis zasto sam ti u PP trazio broj mobilnog telefona) jer to mene u 2 navrata kosta po 250+40 dinara , gospodjice ili gospodjo Brajenovic ja Vam se izvinjavam , 3x stvarno nemam nameru da saljem pokrivku posto Vas postojeca kurirska sluzba nije mogla pronaci a meni je jedina alternativa da Vam posaljem po golubu pismonosi ali se bojim da bi ga i tada presreo neki kobac do Nehruove 63. p.s. no hard feelings ako Vas put nanese kroz Sabac Vasa pokrivka Vas ceka u ulici Janka Veselinovic 26 i ne treba Vam plan+ da nadjete samo sidjite sa mosta i tu smo. p.s.2 ako postoji sumnja u sve ovo od Vase strane, postoje i priznanice o slanju i vracanju na kojima pise: STRANKA KONTAKTIRANA VISE X NE ODGOVARA NA POZIVE, pa mi nece biti tesko da ih skeniram. p.s.3 : ovo nikada ne bih napisao javno na forumu da se nisam osetio prozvanim , posto moja objasnjenja preko PP izgleda nisu bila dovoljna,cak sam nekolicini clanova na njihove molbe donosio u BGD , tacnije slao preko prijatelja a ti me Tanja nacrni ovde. drugarski pozdrav Srdjan Vasiljevic MISIRAC Stigle pokrivke i to kom. 20 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Zeleo bih da narucim jednu veliku pokrivku, za afriku. Preko pp mozemo detalje. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Octobar 21, 2009 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan kupujem 1 komad imas PP pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...