Guest farbach Napisano Septembar 21, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan 80 motora, 100 ucesnika. Sto kaze Vudu , jedan od lepsih moto trenutaka u zivotu. serbduck i bandit kg bi mogli koju sliku da postave i prenesu utiske. Ja sam pristrasan posto sam clan mk Crna reka. imali smo i novinara na zurci, doduse nepozvanog i nenajvljenog. Ona fora upadne u svatove pa kaze ja sam sa mladine strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... imali smo i novinara na zurci, doduse nepozvanog i nenajvljenog. Ona fora upadne u svatove pa kaze ja sam sa mladine strane. Da me neko pogresno ne razume-nisam u toku... Jel' to bio javni ili privatni dogadjaj - na javnom ili privatnom mestu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bice slikica veceras... Radim i treznim se.... Sjajno je bilo. Divna voznja, lepo vreme, dobri ljudi i sjajan provod. Sve za primer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 21, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan To je bio privatni dogadjaj. Bio je prisutan i novinar B92, a znate kako je ta stanica izvestavala o dogadjajima u Crnoj reci. Covek se lepo najavio i predstavo. Ovaj je dosao sa vec napisanom pricom po fotografije. Usput se prepio, pa se tamo valjao, padao sa motora, pa smo morali da zovemo policiju jer nismo znali da li je naoruzan i sta moze u tako sumracenom stanju svesti da uradi. Na kraju da ne bi snosili bilo kakvu odgovornost za njega, najbolje je da to policija resi. Ugoscen je domacinski, lepo se najeo i napio, nije mu falila dlaka sa glave dok je bio sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan malo fotki od ekipe iz raske i k.mitrovice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Putevi i voznja kao u snu , predeli nestvarno lepi. Vecernja liturgija. Smestaj - soba broj 6. Neki su se vratili korenima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 21, 2009 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Nemate pojma koliko mi je zao sto nisam isao,a prosli ste pored mene :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Septembar 21, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan ... Sto kaze Vudu , jedan od lepsih moto trenutaka u zivotu. serbduck i bandit kg bi mogli koju sliku da postave i prenesu utiske. Ja sam pristrasan posto sam clan mk Crna reka. ... Što ne napišeš putopis? Ja bih voleo da pročitam, a verujem i mnogi drugi isto. Talenat za to imaš, i umesto što ga traćiš na preganjanja po forumu, korisnije je da ga iskoristiš da kažeš šta imaš da kažeš u putopisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 21, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan zato sto je ova tema predstavljanje klubova i tesko se brise. Mogu samo da se uklone glupi postovi. Ako postavim zasebnu temu nece jutro docekati, a toga mi je dosta. ovde ima vise slika http://www.vetar-u-kosi.shumers.net/index.php?topic=5539.30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 21, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ako postavim zasebnu temu nece jutro docekati, a toga mi je dosta. Ako nema politickih stavova, ako nema provociranja neistomisljenika u vezi sa narkomanijom i slicnog, i ako putopis bude PUTOPIS, nece ga niko taknuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Septembar 21, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ofujemo u temi o mk. Naravno da sam protiv narkomanije, ali su metodi lecenja diskutabilni. Nemojmo vise o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 21, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za trio fantastikus. Dva hajlendera potpomognuta familijom. Bilo kakve rasprave o Crnoj reci su moguce samo sa ljudima koji su bili tamo i razgovarali sa sticenicima centra, ako vec nece sa ocem Branislavom. Strucnjaci opste prakse mi ne mogu biti sagovornici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se smatram objektivnim jer nisam clan ni jedne organizacije i nijednog moto kluba. Napisacu putopis onako kako sam ga ja doziveo. Nista u putopisu nece biti sto "na neku drugu stranu skrece", nista sto vredja bilo koga. Strpite se samo da sredim fotografije. Uskoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan uhh bice slika a utiske jos sredjujem jos sam u neverici,bilo je neverovatno dobro,farbah opleti ti po pisaniju pusti pristrasnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Delic atmosfere. Jutro. Pasulj je vec pristavljen. Glavni kuvar. I naravno - degustator. Posle jutarnje liturgije motori su osvestani. Setnja do manastira... ...čija lepota oduzima dah. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 21, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan lepo ti to slikas ninja ili sto bi rekli nasi stari +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan lepo ti to slikas ninja ili sto bi rekli nasi stari +1 Ne kaže se +1 nego +1 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 21, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan za novije clanove, prvi putopis http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=36470.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan farbach-banditkg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan kg ekipa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan vudu se malo umorio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 21, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Dr. Sasa Pakevic na valjevskoj tv http://www.youtube.com/watch?v=_NGkZidJUcM&feature=player_embedded Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan farbach-banditkg I Farbach deluje premoreno. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Septembar 22, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO Vudu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...